A keresés eredményei

1. tímeácska

Vércukormérők

Én nagyon agyalok rajta... Mindenesetre, ha lesz még "jelentkező", akkor nagy valószínűséggel én is rendelek egyet! Ténylegesen csak akkor éri meg, ha többen is rendelünk - a postaköltség majdnem ugyan annyiba kerül, mint a Nano... Már egy ideje nézegetem én is a Performa Nano-t, de...
  2. tímeácska

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Sírni szabad - sőt, kell is. Megkönnyebbül tőle a lélek! Csak egy kérésem van hozzád: NE a gyerekek előtt sírj! Tudom, nehéz, de Nekik is! Lássák azt, hogy Te mész előre, nézel a dolgok után, foglalkozol a témával - ha más nem, csak pár receptet böngéssz át az interneten, amikből kiderítheted...
  3. tímeácska

Vércukormérők

Bizony, bizony, jön a Performa Nano! Nagyon helyes kis készülék, ami tényleg nagyon pici! :) Na, abba valóban a Performa csík kell majd! Csak halkan megjegyzem, hogy a Performa csík (ilyen van a Combohoz is ugye...) 2 mm-rel keskenyebb, mint az Aviva tesztcsík. Megszólalásig ugyan olyanok, még...
  4. tímeácska

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Szia Nagymama! Nekem 2 pici gyermekem lett cukorbeteg, Máté jóval 1 éves szülinapja előtt, Bogi pedig nem sokkal 1 éves születésnapja után. Tehát, tapasztalatom van egy kevés... Mivel azt írod, hogy választ kell adniuk, pen, vagy pumpa, ezért elsősorban erre a kérdésedre/kérésedre válaszolok...
  5. tímeácska

Ünnepeljünk!

Drága Manka! Csatlakozok én is, illetve mi is a szülinapi köszöntők sorához! BOLDOG SZÜLINAPOT!:D
  6. tímeácska

Érdekes cikkek, hírek, kísérletek

És akkor még nem is esett szó arról, hogy milyen könnyedén bír eltűnni a kicsike - mármint, a kontaktlencse! Kíváncsi vagyok, mennyibe kerülne, de mint tudjuk, "sima", azaz dioptriás kontaktlencsék esetében már van olyan, hogy lehet benne aludni, és több napig is hordható - akár 1 hónapig is -...
  7. tímeácska

Érdekes cikkek, hírek, kísérletek

Kíváncsi lennék, hogy egy Bogi méretű - vagy még kisebb gyermek - hogyan tolerálná a kontaktlencse-cukormérőt... De szerintem még Máté esetében, a maga 8 évével is nehézkesen lenne kivitelezhető! Aztán ott vannak az egyéb problémaforrások: gyulladás, irritáció, (esetleges allergia - nem is...
  8. tímeácska

Vércukormérők

Szia Mackoka! Bár én nem vagyok Méry használó (az általad említett okok miatt), ellenben rendszeres Accu-Chek felhasználó vagyok két kisgyermekemmel együtt - immáron 7 éve), javasolnám, hogy nézd meg ezt az új gépet is: http://www.e77.hu/hu/termekeink/vercukormero-rendszer/dcont-ideal.html Nem...
  9. tímeácska

Gyógyászati segédeszköz támogatás

http://www.medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/itt_az_ujabb_megszoritas__tobbet_fizethetunk_a_segedeszkozokert_is No comment... Dum spiro, spero...
  10. tímeácska

Paleolit táplálkozás

Igen, óriási nagy ellentmondásokat látok én is...
  11. tímeácska

MINDENKINEK!!!

Annyira szép volt! Majdhogynem ijesztő... Vagy inkább hátborzongató! Ja, hogy kabátot vehettem volna fel, ha már az udvaron sasoltam az égboltot? :o
  12. tímeácska

MINDENKINEK!!!

Érdemes felnézni az égre! Hatalmas udvara van a Holdnak, régen lehetett ekkorát látni! Nagyon hideg lesz...!
  13. tímeácska

MINDENKINEK!!!

http://timesulin.com/ Nem rossz... :)
  14. tímeácska

Országos Diabétesz Programok

Szeretném felhívni MINDENKI FIGYELMÉT arra, hogy ez a rendezvény egy civil fórum lesz, ahol VÉGRE BÁRKI elmondhatja a véleményét, mert itt az "egyszerű ember" is meghallgattatik! A szegedi rendezvényen is volt egy kerekasztal beszélgetés, volt kérdés dögivel, és végre alapos, teljes, és korrekt...
  15. tímeácska

A kérdésekre a válaszok innen kimazsolázhatók: http://www.diabetes.hu/oktatas/eloadasok http://www.diabetes.hu/oktatas/eloadok Azoknak is ajánlanám megnézni az linkeket, akik egy kicsit edukálódni szeretnének! Tényleg hasznos infók vannak itt!
  16. tímeácska

Érdemes kitölteni a teszteket! Igen hasznosak! (Csak halkan súgok, hogy vannak kérdések, ahol több helyes válsz is van! Ott minden helyes-nek vélt megoldást be kell jelölni! Pl.: 2011/2. teszt mindegyik kérdésénél TÖBB választ is meg kell jelölni, csak akkor helyes a válszadás!)
  17. tímeácska

Páciensedukációs program: a tesztek beküldési határideje: 2012. január 31.Lassan végéhez ér páciensedukációs programunk második éve. Az előadásokhoz tartozó tesztek beküldésére még január 31-ig van lehetőség. Amennyiben nem töltött ki minden tesztet, még bepótolhatja. A díjak átadása 2012-ben a...
  18. tímeácska

Én is regisztráltam, illetve jelentkeztem! :)
  19. tímeácska

Márciusban ismét Civil FórumA Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében – a tavalyi esemény sikerére, a program növekvő népszerűségére tekintettel – idén megrendezi a III. Civil Fórumot. A rendezvény időpontja: 2012. március 3., szombat...
  20. tímeácska

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

:cool::dr_24::rohog::rohog:
  21. tímeácska

Aranyköpések

Mátém hazaérvén az iskolából odaadja az üzenő füzetét, hogy van benne üzenet, alá kell írni. Na, el is olvastam az írást (a tanár diktálta, Máté leírta - vagyis, próbálta...), és dőltem a röhögéstől - Mátém is! Az eredeti szöveg: " 2012.01.27-én 17 órakor a Jó Szerencsét Művelődési Központban...
  22. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Köszi! Végre valami igazán gyermekeknek - kicsiknek - szóló diabos műsor a tévében! Remélem nem felejtem el, meg szeretném nézni! Egyébként az is jó lenne, ha nem csak el-elvétve lennének ilyen műsorok - érintett sajnos van bőven! Kicsit nagyobb hangot is kaphatnának ezek a "mesék"!
  23. tímeácska

Diabétesz tesztek, kérdőívek főiskolásoknak, egyetemistáknak

Helló! Szívesen kitölteném a kérdőívet, de nem tudom megnyitni... Üdv.: Timi
  24. tímeácska

A mai napom apró öröme...

SZUPEEEER! :hurra::hurra::hurra: Ügyesek vagytok (de ezt eddig is tudtam!)! Csak így tovább! Hajrá-hajrá-hajrá!
  25. tímeácska

Események, rendezvények

Tettem fel az albumokba pár képet a hétvégi szegedi diabétesznapról. Jó csemegézést! http://drinfo.hu/forum/tag/timeacska-album-vii-szegedi-gyermekdiabetesz-vilagnap-2012-01-14.html
  26. [No title]

[No title]

Oldal tetejére