A keresés eredményei

1. lizzi

Szólánc

robot
  2. lizzi

Insulinpumpa

Pumpás én bevallom ,hogy már nem tudok eligazodni ,hogy most mi is van ..??? van aki azt mondja ,hogy a Roche-nál a fél évi szerelék ,,csak" 7000 ft-al drágult ,de akkor a tied az nem 7000-el több ,akkor most mi is van???ááááá elegem van már ebből:(
  3. lizzi

Babázhatok

Zsuzsa őszintén gratulálok!!!!!
  4. lizzi

Babázhatok

tubi szerintem hagyd ezt most egy kicsit ,lehet ,hogy pont ez a baj,hogy érzi ,hogy erőlteted és ezért nem eszik:) rafkósak ám ezek a ygerkőcök:) Karola is rossz evő a mai napig ,de ha kiéhezik ,na utánna jön a zabálás ,de volt olyan időszak,hogy ő sem akarta enni a darabos kaját és pedig azért...
  5. lizzi

Lábápolás

A test minden részére( majdnem:) )próbáljátok ki a Sanatopic krémet ,nekem nagyon bevállt ,ekcémára ,száraz bőrre,baba fenekére.
  6. lizzi

Ünnepeljünk!

Köszönjük ,hogy vagy nekünk DrInfo!!! Boldog szülinapot!!!
  7. lizzi

Babázhatok

na akkor itt vagyok én egy nem tudom hányadik más eset akinél ugye hirtelen jött a császár ,rossz ctg miatt és nem tudtak elérzésteleníteni ,altatni kellett és reggeliztem.... volt is ott sűrgés-forgás de nem tűnt úgy mintha nagy gond lenne és ez biztonságot adott nekem aztán nem is...
  8. lizzi

Ízületi gyulladás, mint szövődmény

solampa ,hogy érted azt ,hogy a pezsgős tabletták csinálják a legrosszabbat???
  9. lizzi

Babázhatok

hát ez nagyon jó téma ahhoz,hogy lássuk ki mit hogyan és milyen körülmények között élt meg és mindenkinek mennyire más a véleménye,tapasztalata:) szóval ugye én is az 1-es nőin szültem és nekem ahhoz képest,hogy fiatal a dokim,de érti a dolgát és elismerik (nekem a Thaisz ajánlotta és ő mondta...
  10. lizzi

Babázhatok

igen tudom ,hogy ott kevés jó és cukrosokhoz is értő nődokinak nincs magánrendekése ,de az enyémnek volt -van és ezt én nagyon jó dolognak tartottam ,bár nem olcsó de én nem tudtam volna bemenni reggel mondjuk 7 óráráa vagy 8-ra és engem még a 10 lépcső is kifárasztott és ezért voltak is a 24...
  11. lizzi

Babázhatok

Molli teljesen igazad van amúgy csak tudodo én magándokihoz jártam és volt olyan rendes ,hogy nem minden alkalommal vett el pénzt ,ez nála így van:) a másik (mert ugye 2 helyre is jártam ) az is figyelembe vette,hogy ne kelljen sűrűn menni ha nem muszály és ha lehetett akkor a kórházba hívott...
  12. lizzi

Szólánc

atka
  13. lizzi

Ünnepeljünk!

Christina neked is boldog szülinapot!!!!
  14. lizzi

Ünnepeljünk!

Laci ,picit megkésve de nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!
  15. lizzi

Szólánc

őzike
  16. lizzi

mindenkinek

ez most karszalag vagy micsoda??lemaradtam:)
  17. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Bogika boldog névnapot neked!!!!
  18. lizzi

Insulinpumpa

Drága Tímeácska és Poe!!!köszi,köszi szépen ,most világos ,mint a Nap:):):) biztos azért nem értettem ,mert nem jutott el még hozzám ,hogy Tb támogatott lett a dolog(nem olvastam el a határozatot vagy mit?:) )vagy csak az írásokból azért nem értettem ,mert.... nem ,na:) de most már értem!!!!!
  19. lizzi

Insulinpumpa

köszönöm a válaszokat ,de.....:) nem másztok még falra tőlem???:):):) szerintem én voltam félreérthető ,mert igazából azt értettem ,hogy a pumpa tovább is ketyeghet ,de ha arra nem kell engedély akkor szerelékre sincs!!!mert a kettő egy lapon szerepel ,legalábbis nekem:) szóval a pumpát...
  20. lizzi

Insulinpumpa

látom Tímeácska már a nagy részét megválaszolta de az én kérdésemet még nem,vagy igen??csak én nem értem:) biztos a meleg:( hát most bevallom nagyon örülök,hogy nem kell még erre a tapaszra is költenem ,nekem még soha nem ázott le,pedig voltam vele órákig gyógyvízbe is valamire mégis jó a...
  21. lizzi

Insulinpumpa

köszike ,de még mindig nem világos:( a pumpára az engedélyem jövő augusztusban lejár ,tehát ua. a szerelékekre is ,ez után is írathatok szereléket vagy kell az engedély csak nem muszáj megvennem a pumpát??? valaki közületek használja a ,,lejárt" pumpát? Már nem emlékszem, a SPirit leáll 4 év után??
  22. lizzi

Insulinpumpa

hát Pumpás most elgondolkodtattál a pumpád bekrepálásával... még terhesség alatt az enyém is bedöglött és kicserélték ,ez ugye annyit jelent ,hogy tovább fog működni ,de...szerelékem honnan lesz??vagyis a kérdésem az,hogy most a szerelékekre sem kell kérni az oep határozatot meg semmit csak...
  23. lizzi

Comment by 'lizzi' in album 'Album : Karola'

Album Images 6
  24. [No title]

[No title]

25. [No title]

[No title]

26. lizzi

Insulinpumpa

szerencsére nem kell íratnom szereléket ,mert januárig van!! és remélem ,hogy akkor már az én dokinőm is diab centrumban dolgozik már :)
  27. lizzi

Insulinpumpa

Nem tudom ,hogy valakinek mostanában esedékes-e a szerelék felíratása ,de nekem azt mondta a diabetológus 2 héttel ezelőtt,hogy mostantól vagyis azt hiszem 1-től csak pumpacentrum írhat fel szereléket :( még mit nem találnak ki??? vagy még milyen rosszat találnak ki???
  28. lizzi

A mai napom apró öröme...

Hangyusz ezek szépek nagyon!!!új szerelem ??ha nem vagyok túl kíváncsi:)??? örülök,hogy boldog vagy!!!
  29. lizzi

Insulinpumpa

Én is benne vagyok, és küzdelemre fel!!!! én tuti nem tudom kifizetni az emelt árat ,úgyhogy mindent megteszek a cél érdekében:) és bízom ,remélem nem hiába:)
  30. lizzi

Babázhatok

Szandimon megy a drukk neked!!! és mit eszik Szandi,hogy még nem adtál neki felvágottat??Karola imádja a párizsit meg szalámikat ,és nem hajlandó sok féle kaját megenni ,így nem sok választásom marad sokszor ,sajtokat eszik még szívesen és lekvárokat meg néha tojást ,de most elkezdett még...
Oldal tetejére