A keresés eredményei

1. lizzi

Babázhatok

hűha Tubi,nem is tudom hol kezdjem :) szóval szinte szó szerint ezeket írhattam volna kb. 1 évvel ezelőtt:)csak én olyan rossz lelkiállapotban voltam,hogy még ide ülni sem volt kedvem:(és akkor még nem csak mi magunk voltunk ,hanem itt volt anyukám is akit nagyon szeretek és nagyon jó volt a...
  2. lizzi

Babázhatok

hú szandimon akkor te is nagyon kitartó voltál(vagy) gratulálok!!!! és azzal,hogy a pajzsmirigy alultermeléstől kevesebb tejcsi van nem is tudtam:( lehet akkor nekem ez is közrejátszott,hogy nem volt elég ,mert én is órákig szopiztattam ,de akkor sem lett több és hát felébreszteni Karolát... na...
  3. lizzi

Mindenkinek - inzulinok

Minden fórumozónak áldott,békés,boldog Karácsonyt kívánunk!!!!
  4. lizzi

Babázhatok

tubi nagy-nagy gratula és kitartás!!!!! hát erről a szopi témáról napokig tudnék írni,de szerintem ami a legfontosabb ,hogy próbálj ki mindent amit úgy érzed,hogy az erőd és lelked bírja,majd ha nem megy akkor ne idegeskedj ez miatt és fogadd el ,mert én nem ezt tettem és Molli tudja mit...
  5. lizzi

Babázhatok

sűrítéshez:én fogalmaztam rosszul én is liszttel sűrítek csak sok mindenbe teszem a lisztet tejjel vagy tejföllel elkeverve ,az nélkül nekem ízetlennek tűnik:)
  6. lizzi

Ünnepeljünk!

és én is szokás szerint mindenben utolsónak :) Sok-sok boldogságot kívánok szülinapodra Grácia!!!!
  7. lizzi

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

én is használtam stíviát a terhességem alatt ,annyira nem vagyok oda érte ,de elviselhető,és én sem számoltam vele :) a bioboltokban ajánlgatott cucokkal vigyázzatok mert sokszor ajánlanak olyanokat amiket nem ehetünk,és mert azt írja,hogy cukormentes akkor már szerintük fogyaszthatjuk is :)
  8. lizzi

Babázhatok

meg hát én már egy csomó mindent nem pépesítek mert a kiscsajnak jobban ízlenek a darabos kaják már:)
  9. lizzi

Babázhatok

köszi lányok, a krumplit én is használom sűrítésnek csak olyankor amikor már egyben főzők (és azt mostanában Karola jobban eszi mint a bébiételeket) akkor ugye nem mindig pepecselek ,hogy külön vegyek ki neki ,ezért azt rendes habarással vagy tejföllel sűrítem ,erre gondoltam ,hogy Molli ezt...
  10. lizzi

Babázhatok

Molli azt is írd még bele a hsz.-be(ha lehet így utólag:) ) ,hogy van Milupa Pepti plus 1 ami kezdetektől adható a babáknak!!!!! és engem az is érdekelne,hgy te pl.,hogyan készítesz Brúnónak levest amikor sűríteni kell,pl. tejjel vagy tejszínnel vagy tejföllel, vagy pl. főzelékeknél hogyan oldod...
  11. lizzi

Babázhatok

Misamaci köszi a sok hasznos infóért:)!!!!
  12. lizzi

Babázhatok

hűha most én is összezavarodtam ,de azt tudom Molli,hogy mi is ezt a tápszert isszuk és ezt adják szója és mindenféle allergiában szenvedő babáknak ,tehát tulajdonképpen ez a legjobb ilyen esetekben(remélem)
  13. lizzi

Ünnepeljünk!

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk az egyetlen Borkánknak:)!!!!
  14. lizzi

Ünnepeljünk!

Máténak boldog szülinapot kívánok utólag, és Melinek is boldog névnapot!!! hát el-el csúszok ezzel-azzal mostanában,bocsi mindenkitől :)
  15. lizzi

Babázhatok

Nagy-nagy gratula pindurbocsnak a kislányához és várjuk a képeket!!!! Sok tejcsit és boldogságot kívánok nekik!!!
  16. lizzi

Babázhatok

mert mi is lesz a becsületes neve Daninak??:)
  17. lizzi

Babázhatok

Szandimon pepti plus 2 a milupától ,ezt lehet adni a babócáknak és sinlacot(tejpép)
  18. lizzi

Babázhatok

Tubi nem szűkült be a tudatod csak nemsokára ANYA leszel!!!! szerencsére rémálmaim nem voltak(volt jó sok minden más)de hogyan is lehettek volna amikor alig aludtam valamit:(
  19. lizzi

Babázhatok

Tímeácska ki lakik a pocakban ,tudjátok már???? kíváncsi vagyok na:)
  20. lizzi

Babázhatok

Tubi nyugi már, ne izgulj ezeken:)!!! amúgy a tápszer neve.milupától :pepti plus1,allergia kezelésére szokták adni és felírják receptre ,de neked lesz sok tejed és ez nem kell majd:)erre koncentrálj!!!! és nagyon jó tápszert adnak a kórházban csak azért tudom ,mert Karola is kapott és haza is...
  21. lizzi

Ünnepeljünk!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok ,Kata!
  22. lizzi

Babázhatok

érdekesek ezek a dolgok amiket a lepény öregedéséről írtok,tanultam 1-2 dolgot újra!!! de én kivétel vagyok ezek szerint ez alól is,mivel:nekem minden héten volt flowmetria a kórházban és nem vették észre ,hogy elöregedett a méhlepény,de abban is biztos vagyok ,hogy ha van ott egy hozzáértő diab...
  23. lizzi

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Mi is nagyon örültünk,hogy sikerült elmenni és köszönjük a szuper képeket Sándornak és Borkának!!! (albumokba tettem fel képeket Karoláról,tehát a kívánság teljesítve:) )
  24. lizzi

Comment by 'lizzi' in album 'Album : Karola'

Album Images 4
  25. lizzi

Comment by 'lizzi' in album 'Album : Karola'

Album Images 3
  26. [No title]

[No title]

27. [No title]

[No title]

28. [No title]

[No title]