A keresés eredményei

1. lizzi

A mai napom apró öröme...

Nyafi gratulálok!!! és kérünk képeket légyszííí!!!
  2. lizzi

Insulinpumpa

hát mostanában nekem is mindig begyullad a tű helye:( Kata ha van infó az új szerelékről akkor kérjük!!!
  3. [No title]

[No title]

4. lizzi

Vércukormérők

én is cserélnék egy Méryre ,szóval engem érdekel,hogy milyennek találjátok a készüléket magát,könnyen kezelhető ,pici,stb. szóval fontosak az eredmények is ,de engem ez is érdekel:):) és az ujjszúrójuk?? köszi!!!
  5. lizzi

te már ilyen helyekre jársz???és Bogi hol volt???
  6. lizzi

Babázhatok

hát sajnos így 15 hónap után én sem érzek egy jó nagy helyen a vágás körül semmit:( de reménykedek még:) Tímeácska elismerésem és brrrr!!!ezek a dokik..... nem akarsz könyvet írni már ezekről amik történtek veletek??én néha elgondolkodom rajta,hogy kellene az én vágásom sem a legszebb,de kit...
  7. lizzi

Babázhatok

akkor én bátor vagyok:)???mert én eddig mindkét alakalommal az ujját böktem Karolának ma 5,0 volt neki:)
  8. lizzi

Ünnepeljünk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek! Lizziék:)
  9. lizzi

Ünnepeljünk!

ja bocsi,ez azért sikerült így ,mert közben Karola is nyomkodta a billentyűket:):)
  10. lizzi

Ünnepeljünk!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést!!! És azt ,hogy vagytok:) puszi mi nden kien k szóval puszi mindenkinek!!!
  11. lizzi

Ünnepeljünk!

Mi is boldog névnapot kívánunk a Gáboroknak!!!
  12. lizzi

Érdekes cikkek, hírek, kísérletek

és lehet,hogy én leszek a harmadik?? szívesen venném ha valahol valamelyik topicban mesélnétek kicsit erről ,mármint a műtétről ,a beültetésről:)
  13. lizzi

Babázhatok

Kedves Tímeácskáék!!!! Végre-végre!!! Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok mindenkinek, és megnő az a pici lány ne félj:):):)Karola is ekkorácska volt és hol van az már??? Puszi nektek!
  14. lizzi

az én mai nagy-nagy örömöm,hogy Karola elkezdett egyedül menni a járókában kapaszkodva :):)
  15. lizzi

Mit tud a párod a diabéteszedről?

hááát érdekes a téma ,de mint mindent ezt is több oldalról nézhetjük és akkor már minden más:) az biztos,hogy szerintem is könnyebb azoknak akik ??együtt kezdték a diabot" és csinálták végig a kezdeti nehézségeket és más azoknak akik úgy ,,kapták a párjukat" én is úgy gondolom mint Kata ,hogy a...
  16. lizzi

Paleolit táplálkozás

edinaxy! ha volt időd és olvastad a hsz-eimet akkor tudod,hogy én sok mindenen keresztülmentem ,(regényt tudnék írni róla és olyan dolgokról amikről az ember álmodni sem mer,hogy ez a közelben, a mai világban megtörténhet,de nem síránkozom csak leírom a tapasztalataimat:) )és ha választás elé...
  17. lizzi

megérkezett az újságom:)!!!!! Sidike köszönöm szépen!!!
  18. lizzi

Vércukormérők

és a partner mivel jobb??tudja ezt valaki:)???
  19. lizzi

köszi,köszi,köszi!!!! nekem meg akkor ez a mai napom apró öröme:):)
  20. lizzi

nahát én erről is lemaradok:( már annyiszor akartam kérdezni ,hogy ti postán kapjátok az újságot?? és hogyan is megy vagy jön:) ez??? mármint megrendelés vagy mi:)
  21. lizzi

Ünnepeljünk!

köszönjük!!!!
  22. lizzi

Insulinpumpa

én nem raktam ilyen csúnya nyelvöltögetős izét,mi ez????:)
  23. lizzi

Insulinpumpa

hűha jó sok mindent írtok csak nekem nincs időm mindent jól végigolvasni nekem van több beállítás.:pl. menszi előtti, alatti meg utáni is,hogy változatos legyen:):) mert nekem az kavar be a legjobban és én (anyukám)még főztük lábasban a tűket(milyen öreg vagyok már:( ) úgyhogy most inkább nem...
  24. lizzi

Adókedvezmény Diabetes betegeknek

segítsetek légyszí! most az adójóváírás és az adókedvezmény is jár nekünk???
  25. lizzi

Adókedvezmény Diabetes betegeknek

mint már Katának megírtam én sem igényeltem visszamenőleg sajnos és hát csak 2 éve vettem igénybe ,de lehet megteszem ha Tubi feltölti a dolgokat vagy megírja,hogyan is kell:) köszi Tubi!!!!!
  26. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Kata! Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!
  27. lizzi

Babázhatok

Drága Christina minden szavaddal egyetértek és jó ezeket a dolgokat olvasni:) most én sem cserélném le Karolát egy pici babára az biztos,és a lelkiállapotomat sem az akkorival,ami kegyetlen volt,de kibírtam:)
  28. [No title]

[No title]

29. lizzi

Comment by 'lizzi' in album 'Album : Karola'

Album Images 5
  30. [No title]

[No title]

Oldal tetejére