én is cserélnék egy Méryre ,szóval engem érdekel,hogy milyennek találjátok a készüléket magát,könnyen kezelhető ,pici,stb.
szóval fontosak az eredmények is ,de engem ez is érdekel:):)
és az ujjszúrójuk??
köszi!!!
hát sajnos így 15 hónap után én sem érzek egy jó nagy helyen a vágás körül semmit:(
de reménykedek még:)
Tímeácska elismerésem és brrrr!!!ezek a dokik.....
nem akarsz könyvet írni már ezekről amik történtek veletek??én néha elgondolkodom rajta,hogy kellene
az én vágásom sem a legszebb,de kit...
Kedves Tímeácskáék!!!!
Végre-végre!!!
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok mindenkinek, és megnő az a pici lány ne félj:):):)Karola is ekkorácska volt és hol van az már???
Puszi nektek!
hááát érdekes a téma ,de mint mindent ezt is több oldalról nézhetjük és akkor már minden más:)
az biztos,hogy szerintem is könnyebb azoknak akik ??együtt kezdték a diabot" és csinálták végig a kezdeti nehézségeket és más azoknak akik úgy ,,kapták a párjukat"
én is úgy gondolom mint Kata ,hogy a...
edinaxy!
ha volt időd és olvastad a hsz-eimet akkor tudod,hogy én sok mindenen keresztülmentem ,(regényt tudnék írni róla és olyan dolgokról amikről az ember álmodni sem mer,hogy ez a közelben, a mai világban megtörténhet,de nem síránkozom csak leírom a tapasztalataimat:) )és ha választás elé...
nahát én erről is lemaradok:(
már annyiszor akartam kérdezni ,hogy ti postán kapjátok az újságot??
és hogyan is megy vagy jön:) ez???
mármint megrendelés vagy mi:)
hűha jó sok mindent írtok csak nekem nincs időm mindent jól végigolvasni
nekem van több beállítás.:pl. menszi előtti, alatti meg utáni is,hogy változatos legyen:):)
mert nekem az kavar be a legjobban
és én (anyukám)még főztük lábasban a tűket(milyen öreg vagyok már:( )
úgyhogy most inkább nem...
mint már Katának megírtam én sem igényeltem visszamenőleg sajnos és hát csak 2 éve vettem igénybe ,de lehet megteszem ha Tubi feltölti a dolgokat vagy megírja,hogyan is kell:)
köszi Tubi!!!!!
Drága Christina minden szavaddal egyetértek és jó ezeket a dolgokat olvasni:)
most én sem cserélném le Karolát egy pici babára az biztos,és a lelkiállapotomat sem az akkorival,ami kegyetlen volt,de kibírtam:)
Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
A Diabforum.hu további használatával ezt elfogadod. Az adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 100+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát.