Újra visszatértem...
2010. március 10.-én 17:08 perckor megszületett Bogi, kissé hamarabb (34. héten), de makk egészségesen, 2350 grammal és 48 cm-rel. Volt némi komplikáció (erről majd részletesebben is írok...), így császárral született. Már tekintélyes 2240 g-ot nyom, és csak szopizik. Nagyon nyugodt baba, amikor ébren van, szép csendesen elnézelődik, nézi, hogy most meg hova került...
![]()
Sok boldogságot kívánok Nektek!Újra visszatértem...
2010. március 10.-én 17:08 perckor megszületett Bogi, kissé hamarabb (34. héten), de makk egészségesen, 2350 grammal és 48 cm-rel. Volt némi komplikáció (erről majd részletesebben is írok...), így császárral született. Már tekintélyes 2240 g-ot nyom, és csak szopizik. Nagyon nyugodt baba, amikor ébren van, szép csendesen elnézelődik, nézi, hogy most meg hova került...
![]()

Kedves Tímeácskáék!!!!
Végre-végre!!!
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok mindenkinek, és megnő az a pici lány ne féljKarola is ekkorácska volt és hol van az már???
Puszi nektek!

És hogy vagytok? Minden okés? Rendes a kis Bogi?

És ezt miért kell nézni? És te nem tudod egyszerűen otthon megnézni? Én is ritkán megnézem (kb 3-4x néztem meg a 21 hónapja alatt a kicsinek, a nagyról tudjuk, hogy nem örökölte, de talán 2x neki is megnéztem).A héten hívom majd fel a gyerek diab. dokit, hogy megbeszéljem vele, mikor menjünk vérvételre. Időről-időre nézni kell (biztos, ami biztos alapon...) étkezés előtti és utáni vércukrot.
Szépen eszik, alszik, tojik, hízik, és nő!

És ezt miért kell nézni? És te nem tudod egyszerűen otthon megnézni? Én is ritkán megnézem (kb 3-4x néztem meg a 21 hónapja alatt a kicsinek, a nagyról tudjuk, hogy nem örökölte, de talán 2x neki is megnéztem).

De szívesen cserélnék vele! Mondjuk hízni és nőni már nem szeretnék![]()