Babázhatok

Rami

Tag
Csigunak és a pici babának jó egészséget kívánok!
Hogy telik az idő..., még csak most lettél állapotos, és már meg is született a babuci!

dg

Őstag
Újra visszatértem... ;)

2010. március 10.-én 17:08 perckor megszületett Bogi, kissé hamarabb (34. héten), de makk egészségesen, 2350 grammal és 48 cm-rel. Volt némi komplikáció (erről majd részletesebben is írok...), így császárral született. Már tekintélyes 2240 g-ot nyom :hurra:, és csak szopizik. Nagyon nyugodt baba, amikor ébren van, szép csendesen elnézelődik, nézi, hogy most meg hova került... ;)

Nagyon örülök! :):hurra: Sok boldogságot kívánok Nektek!

blaci

Őstag
Jókívánság!

Újra visszatértem... ;)

2010. március 10.-én 17:08 perckor megszületett Bogi, kissé hamarabb (34. héten), de makk egészségesen, 2350 grammal és 48 cm-rel. Volt némi komplikáció (erről majd részletesebben is írok...), így császárral született. Már tekintélyes 2240 g-ot nyom :hurra:, és csak szopizik. Nagyon nyugodt baba, amikor ébren van, szép csendesen elnézelődik, nézi, hogy most meg hova került... ;)

Kedves Tímeácska!
"…Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog!";):cool::D

Engedd meg, hogy ezzel a gondolattal gratuláljak nektek és ezúton minden jót kívánjak, nagyon sok örömöt és boldogságot a pici lánnyal...!
Üdv.,
Laci …aki :D:D és :D!

borka

Őstag
Tegnapi nagy zürzavarba nem találtam az ide illő képet,de most pótolom.

Csatolások

• három a csigu.JPG
    három a csigu.JPG
    35.8 KB · Olvasás: 6

tímeácska

Őstag
Kedves Somcsika, Rami, Grácia, Laci és Borkáék! Nagyon szépen köszönöm/köszönjük Nektek is a jókívánságot, gratulációt! Nagyon aranyosak vagytok!
Borkáék! Szuper a kép, köszi! :D

lizzi

Őstag
Kedves Tímeácskáék!!!!
Végre-végre!!!
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok mindenkinek, és megnő az a pici lány ne félj:):):)Karola is ekkorácska volt és hol van az már???
Puszi nektek!

tímeácska

Őstag
Kedves Tímeácskáék!!!!
Végre-végre!!!
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok mindenkinek, és megnő az a pici lány ne félj:):):)Karola is ekkorácska volt és hol van az már???
Puszi nektek!

Szia Lizzi!
Köszönöm szépen Neked is a kedves szavakat! :dr_24:
Igen, tudom, hogy megnő ez a pici lány... Hát, épp ezaz... :);):p
Pussz!

tímeácska

Őstag
És hogy vagytok? Minden okés? Rendes a kis Bogi?

Köszi Kriszta az érdeklődést! Minden a legnagyobb rendben van! :cool:
A héten hívom majd fel a gyerek diab. dokit, hogy megbeszéljem vele, mikor menjünk vérvételre. Időről-időre nézni kell (biztos, ami biztos alapon...) étkezés előtti és utáni vércukrot. Meg még egy kicsit vérszegény a drágám, de ez élettaninak tekinthető, a koraszülöttsége miatt. De emiatt se nem fáradékonyabb, se nem aluszékonyabb. Szépen eszik, alszik, tojik, hízik, és nő! Úgyhogy, tényleg minden oké! :D:D:hurra:

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
A héten hívom majd fel a gyerek diab. dokit, hogy megbeszéljem vele, mikor menjünk vérvételre. Időről-időre nézni kell (biztos, ami biztos alapon...) étkezés előtti és utáni vércukrot.
És ezt miért kell nézni? És te nem tudod egyszerűen otthon megnézni? Én is ritkán megnézem (kb 3-4x néztem meg a 21 hónapja alatt a kicsinek, a nagyról tudjuk, hogy nem örökölte, de talán 2x neki is megnéztem).

tímeácska

Őstag
És ezt miért kell nézni? És te nem tudod egyszerűen otthon megnézni? Én is ritkán megnézem (kb 3-4x néztem meg a 21 hónapja alatt a kicsinek, a nagyról tudjuk, hogy nem örökölte, de talán 2x neki is megnéztem).

De, tudom itthon is nézni, és néztem is. Még csak 1 alkalommal. Akkor 6,9 lett Neki, kb. 1 órával evés után.
Igazából, nem csak a cukor miatt megyünk, bár ez az elsődleges szempont (főleg nekünk!), de mivel vérszegény, így egyébként is mennénk laborba. Meg, azért is a diabra megyünk vérvételre, mert ott a dokinak hozzá van szokva a keze az ilyen pici gyerekekhez (vérvételileg), itt nálunk a laborban "félnek" a kisgyerekeket megbökni, és nem igazán napi rutin nekik egy ilyen pici babát megszúrni... Köszönöm, inkább megyünk a gyermek diabra!:o

Oldal tetejére