A keresés eredményei

1. zsuzsa

Mindenkinek - inzulinok

Minden kedves fórumozónak Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! Gazdag család
  2. zsuzsa

Insulinpumpa

pont arra gondoltam, hogy azért amelyik pumpa nemtudja ezt a varázsló dolgot, ott jó lehet a kalkulátor, csak úgy kiváncsiságból is, de azért amikor betegség vagy más állapot áll fenn, akkor mindíg jó pl. a szervezetben még lévő aktív inzulin mennyiségét illetően, amit a varázsló kiír, és segít...
  3. zsuzsa

Insulinpumpa

Sajnos mi is a labilis diabosok közé tartozunk, én sem merem soha elindítani az általa kínált értéket, mert nekem meg a fokozatosság az elvem, inkább indítok még, de egyszerre nem merem, mert íhy ahogy írod, van hogy 1E is normalizál, van hogy kettővel is csak 10 körülire viszem, mert ugyebár...
  4. zsuzsa

Insulinpumpa

ami nálunk még mindíg gond, hogy nem egyfórmán alakulnak az értékek, az inzulin szh arány sem, de a mozgást sem tudnám fixen megadni, gondol egyet lemegy biciklizni, vagy az oviban éppen kimennének, de elered az eső mégsincs udvari játék stb... ez a gond a varázslóval is ki szoktam kérni a...
  5. zsuzsa

Insulinpumpa

Nagyon jónak tűnik, az ára is viszonylag kedvező. a kérdés hogy van e értelme. úgy értem hogy a bólus varázsló nem ugyanezt csinálja? Vagy ezzel egyszerűbb, könnyebb, viszont még egy kis kütyü aminek nálad kell lennie.
  6. zsuzsa

A mai napom apró öröme...

Ha ők is jönnek akkor biztos sikerül megismerkednünk velük is és még sokan másokkal, nagyon várjuk.
  7. zsuzsa

A mai napom apró öröme...

Nagy nagy örömünk, hogy most hívtak a bátor tábortól, hogy egy család vissza kellett hog lépjen, így mi mehetünk a bátor tábor családi hétvégére Hatvanba. Már csütörtökön indulunk, vasárnapig tart. Sok család sok kis cukibeteg csemete, jó programok, és bejutottunk. Már pakolunk is, remélem jó...
  8. zsuzsa

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Már akkor rájöttem amikor leírtam hogy bizony még oltás mellett sem árt a védelem, egyrészt mert nemrég kaptuk, másrészt ezer más baci van amit meg lehet kapni, de én naívan mindíg a kultúrában bízom, ami ugyebár elég gyéren van meg nálunk, de remélem aki beteg és nincs jól az nem fog eljönni...
  9. zsuzsa

Igen mind be vagyunk oltva, maszkunk az sajna nincsen, remélem oltás mellett ilyesmire nincs szükség.
  10. zsuzsa

Insulinpumpa

moncsi az én fiam 5 éves, és egy nagyon eleven, bizony szédűlt kis ovis. Ha a cukra megas akkor még jobban pörög. Nekünk be van állítva a varázsló de csak tájékozódás képpen használom, főleg ha magas cukrot korrigálok le, akkor kikérem a véleményét az aktív inzulin miatt, de még talán soha nem...
  11. zsuzsa

nem hadjuk hogy közbejjöjön, már nagyon várjuk, Tibusom tavaly is olyan jól érezte magát. Hívlak ha ott vagyunk, de boztos kiszúrjuk egymást.
  12. zsuzsa

Kata már mi is 10 körül szeretnénk ott lenni, majd figyellek, hátha tudunk már végre szeméylesen is találkozni.
  13. zsuzsa

Cukorbeteg és lisztérzékeny gyermek

Nálunk is mumus, mert többszőr volt rá gyanú a nagyon ingadozó cukra miatt, de mindannyiszor kiderűlt hogy negatív. Azt mondta a dr.-nénink hogy nem szabad félni tőle mert akkor szembejön. Már 3 szűrésünk volt a 2,5 év alatt és nem bizonyosodott be. A legelsőnél azt mondták a budai gykh...
  14. zsuzsa

Insulinpumpa

Az én fiamnál is a felkar ill. a popsi jön szóba. A hasát nem szereti, nagyon izmos kemény, és nem engedi, azt mondja ott fáj neki. A felkart nagyon szereti és a popi részt, ott ahová a tetanuszt is szokták adni. Sajna ez csak 4 hely és akárhogyis váltogatjuk, kevés, bizony elég elhasználódtak...
  15. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

Megvolt a nagy vizsgálat. Nagyon rendesek voltak, mindent megtudtunk a lábáról.és kiválasztottunk egy nagyon klassz szandálcipőt az oviba, mert most olyan időszak jön, amikor ott lesz sokat a lábán a cipő. Közgyógy igazolványra 9 havonta kapunk egyet ingyen. Ezt jó kihasznállni, pláne ovis...
  16. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

Valóban nem túl jó ha neuropathiás állapot miatt fáj a lábad, a dr.nő helyeselni fogja hogy ilyen cipőt csináltats, késlelteted vele a folyamatot, és javítod a lábad állapotát.
  17. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

Mi hétfőn megyünk hozzájuk, nagyon kedvesek voltak telefonon keresztül is, már a 20. időpontot egyeztettük, mert nehezen tudom megoldani, de remélem hétfőn már összejön. Igen az árat nem tőlük tudom, hanem a listából, ezek szerint hétfőn fogunk a valósággal szembesülni.
  18. zsuzsa

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Nagyon rosz lehet ilyen hangulatba bevinni Mátét az oviba, és rábízni olyan emberekre akikben megrendült a bizalmad, és ellentétek, rossz érzések alakultak ki egymással szemben. Ezt tényleg jó mielőbb tisztázni, kibeszélni, és ha lehet jó szájízzel lezárni már csak a gyerek érdekében is.
  19. zsuzsa

nálunk optimummal mérik, előtte a personállal, amit viszek, ők azt megtanulják és mérnek, ha nekem az a jóbb akkor azzal mérnek, én is úgy gondolom, ezt én itélem meg, ők alkalmazkodnak,valószínű ha ágáltak volna akkor sem tágítottam volna hogy a jobb mérővel mérjék. Most én is egy kicsit...
  20. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

Igen ha jogosult vagy rá, akkor receptre felírják, vannak nagyon jó modellek, felnőtteknek is gyerekeknek is. ha nem vagyunk rá jogosultak, tehát receptre nem tudják felírni, akkor is megvehetőek, a cipők csak nem támogatással. De Tibus lábának sincs semmi baja, " csak" diabeteses, és a...
  21. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

1077 Bp. Király u. 89. Tel: 06-1-321-6562
  22. zsuzsa

Babázhatok

Csigu gratulálunk nektek, vigyázz magatokra, és élvezd minden pillanatát ennek a gyönyörű időszaknak. ( még a hányingereket is)
  23. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

Köszönöm hogy így beidézted, könyebb rákeresni, ha valakit érdekel, szerintem is érdemes.
  24. zsuzsa

MINDENKINEK!!!

Én most találtam rá erre a lehetőségre, lehet hogy mások már régen tudják és élnek vele, de azért felhívom rá mindenki figyelmét. Találtam egy nagyon jó cipő gyártó kft-t. Itt diabeteses lábra való cipők is vannak, de nagyon sok másféle gyógycipő is. A diabeteses ember évente 1 cipő felírására...
  25. zsuzsa

Christina nagyon sajnálom hogy így elbántak veletek, gomboccal a torkomban olvastam a soraidat, és nagyon sajnálom én is a kisfiadata, mert az én fiam is ilyen volt, és tudom mennyire hiányzott neki a közösség, a gyerekek, és a nmai napig mennyire szeret járni, de csak azért mert biztonságban...
  26. zsuzsa

Azt hiszem a sulival szemben én sem leszek olyan béketűrő mint annó sok ovival szemben voltam amikor keresgéltünk. Nem fogom engedni hogy bármilyen téren is megkülönböztessék, csak hát széllel szemben pisilni elég nehéz, és csak a gyerek életét nehezítem meg vele, ha folyton valamiért pampognom...
  27. zsuzsa

Sajnos rengeteg ilyen és ehhez hasonló intézkedésekről és szabályokról hallunk, több az ilyen iskola mint a segítőkész mindent megoldani törekvő intézmény. A mi ovink ilyen, és ha tehetném örökre oviban tartanám, de nem lehet és előre félek mikor ilyeneket olvasok hogy hogyan is fog ez működni...
  28. zsuzsa

Hát a beállítás az feladja, intenzív mozgás, izgatottság, pörgés, rohangálás, nem győz az ember álítani hozzá, mindíg alacsonyabb cukraink vannak, és plusz szh szinte mindíg kell. A kaja az megoldható csak bele kell jönni, meg ki kell tapasztalni a rendszert, aztán működik ahogy kialakítjátok...
  29. zsuzsa

Nálunk az nem jött be hogy egyen a többivel, mert az ebéd általában nem ment volna, ma is borsófőzelék van, amit cukroznak, akkor mindíg kérni kellett volna csere kaját, így aztán egyszerűbbnek tartottuk ha mi visszük, és ugyanazt elkészítem csak neki való módon, és nyugodt vagyok hogy a...
  30. zsuzsa

Mi a múlt héten kezdtünk, minden gond nélkül, de már tavaly kezdtük, és bejárt utat folytatunk idén, nagycsoportos lett. a kaját mi minden reggel visszük, tízórai, ebéd uzsonna, van a bennt szörpije, nasija, ha a valamit ünnepelnek, de előtte szoktak szólni. Én 8 órakor beadom, megmérem, 9-fél...
Oldal tetejére