A keresés eredményei

1. naty77

Étel allergia

szerintem az allergológusok ezt is tudják vizsgálni, legalábbis a húgomnál egyszerre derült ki az állati fehérjére allergia, meg a virágzó növényekre. na meg van a kilégzéses vizsgálat, ott is néznek azt hiszem a laktóz érzékenységet.
  2. naty77

Babázhatok

Csak nem borfesztiválozni mentek? :lol: ami a Várban van társrendezvénye, azt az én cégem csinálja, a férjem ott dolgozik ezekben a napokban, nem látom hétfőig. :roll:
  3. naty77

Babázhatok

őszintén szólva minden vágyunk egy kisfiú, de már kicsi az esélye, hogy belevágunk majd. főként mert két lány után a fiú esélye is kisebb 50%-nál... de ha mégis ezt hozza nekünk a sors :wink: akkor ígérem, hogy csak és kizárólag apukája keresztnevét örökli, mint ő és az ő apukája.....
  4. naty77

gyógyszeráremelés.

sziasztok, Mollinak igaza van a betegek dolgáról. elnéztem én is a terhesrendelésen a kolleginákat, hát 10-ből 2-vel lehet beszélgetni 8 meg húh, nem irigylem a dokit. közülük kerül ki, aki amúőgy sem foglalkozik komolyan a dologgal, kitalál jó cukorértékeket, nem tart be semmit, terhesen is...
  5. naty77

Babázhatok

Bár nem engem kérdezel de: a diab doki és a nőgyógy nem árt ha egy intézményben van, akkor könnyebben tudnak együtt dolgozni szükség esetén. Terhesség elején hipók vannak a 24. hétiug kb, utána indul a baba inzuliniégnye de még nem termel, akkor megugrik az inzulinigény, aztán a 31. hét körül...
  6. naty77

gyógyszeráremelés.

OFF: csak visszamelékeztem, hogy a főiskola első évében havi 20ezret kaptam, hogy tanuljak, albérletet fizessek, utazzak hetente 160 km-t, egyek, igyak, szórakozzak, öltözködjek. menet közben az összeg felemelkedett 30ezer forintra, eltelt 5 év és nem is kértem soha otthonról többet. ugyanis az...
  7. naty77

gyógyszeráremelés.

Off: nekem is van két pici gyerekem, akiknek a tanítattása még a jövő titka. de ha belegondolunk, külföldön is a jobb helyekre igen sokat kell fizetni. működik. biztosan működhet itthon is. majd kiderül. :?:
  8. naty77

Babázhatok

Sziasztok! Az előző fórumon is én nyitottam ilyen címmel topicot, most is. A privátok, mailek alapján igen is sok mindenkit érdekel a babázás cukorbetegen. Kmolli és én mint tapasztaltak tudunk segíteni, kérdezzetek nyugodtan. :D
  9. naty77

gyógyszeráremelés.

Ez a 300Ft csak a beszoktatás, úgy, mint a tandíj... ne legyen igazam. Hogy őszinte legyek, nekem a tandíkjjal sincs gondom. Amikor én jártam egyetemre, akkor is volt egy darabig. Havi 2000 Ft. az ösztöndíjam még 4es átlaggal is több volt, simán ki tudtam fizetni. Aztán amikor 5ös átlagom...
  10. naty77

Lantusz-aki már használja és aki még nem

Szia! Én két bébit is szültem rövid cukros életem alatt, ha tudok szívesen segítek. két különböző kórház, szóval van tapasztalatom. írj mailt nyugodtan! :wink:
  11. naty77

gyógyszeráremelés.

kicsit elmegyek a témától, tegnap volt hír, hogy az ingynes utazást elveszik a 65 év felettiektől. após pont itt volt, ő 63 éves, morgott, hogy tudta, mire eléri, már nem lesz ingyen. én meg megmondtam neki, hogy én nem is tartom jogosnak. gondolkodjon a gyerekei szemszögéből! sok fiatal sem...
  12. naty77

gyógyszeráremelés.

Látod ez eszembe sem jutott, tiszta lüke vagyok. :oops: Teljesen igazad van! De azt hiszem, nem most lesz, hogy gyógyszerre költök... :?
  13. naty77

Persze ebben igazad van, ha már dolgozok, az lesz közelebb is. tényleg néztem ezt az avatar dolgot, de nekem nem hoz fel semmit. :shock:
  14. naty77

akartam mesélni, most eszembe jutott. szóval ugye eddig a SOTE-ra jártam diab dokihoz, akivel maximálisan meg vagyok elégedve. viszont innen "vidékről" a két pici gyerekemmel bizony messze van. bár előnye, hogy időpontra kell menni és tartja is magát hozzá. tehát van módom a férjemmel menni...
  15. naty77

Szoptatás alatt minden szénsavas tilos, a kola meg végképp. :cry: már irtóra hiányzik. a slice-t próbáltam: számomra ihatatlan. :shock: Nálam a deit piros a nyerő. :D de a terhesség alatt is csak zugban koláztam, a férjem ölt érte. Molli: mia véleményed a lantus-ról a szoptatás alatt...
  16. naty77

gyógyszeráremelés.

És olyat nem tudunk boltolni, hogy a Te 100 db-odból megvegyek valamennyit? :?:
  17. naty77

itt vagyok én is! :lol: ice tea amiben kevés a szénhidrát? az vmi light típusú? a koffein is emelhet! :? Molli: nem vagyok Norbi párti, ezt tudod, de a könnyű és finom vagy mi bevált. nem emel, délben iszok 2-3 dl-t ebédhez, nem kell számolnom. :wink:
Oldal tetejére