A keresés eredményei

1. naty77

Lantusz-aki már használja és aki még nem

Igen, konkrétan a szoptatás miatt nem engedi, mert átmegy a tejbe. És hiába példálóztam, hogy külföldön és a Péterffyben már engedik, ő nem. :shock: Feltétlenül nézesd meg a pajzsmirigyedet :!: , nem is értem, nekem eddig mindenhol nézték a cukor miatt automatikusan, hiszen a pajzsmirigy is...
  2. naty77

sajna nem jártam sikerrel. :cry: amíg szoptatok nem kapok másik inzulint és ne is akarjak fogyni, mert ha kicsit gondolkoznék az energiával kapcsolatban ,akkor tudnám, hogy a szervezetemnek erre van szüksége most. azért lesz egy nagylabor, pajzsmirigy is, de ha azzal gond lenne, akkor nem...
  3. naty77

sziasztok, holnap délután megyek diabetológiára és megpróbálom elérni az extra gyors inzulint. szurkoljatok nekem. :wink: itt egy érdekes cikk: http://www.ma.hu/page/cikk/i/0/156713/1
  4. naty77

Babázhatok

Kicsit eltűnök és felpörög az élet? Na az enyém is pörög. :lol: holnap megyek diab dokihoz és kikönyrögöm a szoptatás mellé az extra gyors inzulint, majd referálok az eredményről. :wink: egy érdekes cikk, ami a babázás témába vág: http://www.ma.hu/page/cikk/i/0/156713/1
  5. naty77

ugyan nem vagyok átlagos helyzetben, hiszen a plusz súlyt a terhességek és szoptatás alatt szedtem össze, viszont én tényleg mozgok rendszeresen, heti 1x 1 óra torna, napi 20 perc szobabringa gyors tekerésen, hogy égessen és az ereimnek is jó legyen és ha sikerül akkor napi 1 óra séta, igaz...
  6. naty77

Babázhatok

A diétás orvos a diabetológus? Én mindkét esetben a diab dokinál kezdtem, akikkel végigcsináltam a terhességet, náluk voltak már az utolsó beállítások és vizsgálatok, hogy mehessen a zöld jelzés. És még a zöld jelzés előtt felvettem a kapcsolatot a nőgyógyásszal, ismerjen, tudjon rólam...
  7. naty77

Babázhatok

Nemhogy érdemes, hanem kötelező! Én csak orvosi egnedély után mertem próbálkozni, és nem árt, ha már ismertitek egymást a terhesség előtt is, legyen hozzá telefonszámod. Nekem a teszt jelzése után a doki szombaton este már mondta mobilon a tudnivalókat hétfő délelőttig. Ezzel nem szabad...
  8. naty77

A kisebbik csmeteém 5,5 hónapos, a nagyobbik meg a héten lesz 2,5 éves. :lol:
  9. naty77

Babázhatok

Én már elmondtam mindkét ajánlatomat mailben. De majd lassan jön Moli is, ő is tud javasolni.
  10. naty77

Háta mostani helyzet nem megfelelő, mert a terhességek, szülések miatt én elég régóta actrapid / insulatardon vagyok. elkezdtük a csemetével a hozzátáplálást, szoktatom le a ciciről turbó módon, tehát jöhet az extra gyors inzulin és a fogyás. :wink: hónap vége felé készülök a dokihoz...
  11. naty77

A hízást Laffi mesélte, lehet, hogy nem itt, hanem az nlc-s cukrobeteg fórumon. ha jól emlékszem 10 kg-t írt. Nekem sos fogynom kell, egy grammot sem hízhatok. Írjátok le a tapasztalatokat az átállás alatt híztatok????
  12. naty77

őszintén szólva engem elijesztettek már a lantustól... hónapokig tart beállni vele, közben hízás.. én pontosan fogyni szeretnék az új inzulin mellett! :wink: Innovo pen-nel minden beadható vagy csak bizonyos inzulinok?
  13. naty77

Babázhatok

Én úgyanott ajánlottam neki mást :lol: , de ha jól sejtem Beloju nem új diab dokit, hanem nőgyógyászt keres.
  14. naty77

sziasztok, 2 napig nem voltam itthon, most tudok reagálni. :wink: Tünde: tökéletesen tisztában vagyok a lantus-szal. egy valamit kérdeznék mindenkitől, tényleg csak karba szabad adni? mert egy másik fórumon ezt olvastam. ugyanis arra képtelen vagyok, tehát akkor eleve kilőve. :oops...
  15. naty77

Babázhatok

Re: Kérdés De miért ragaszkodsz hozzá? :shock: tudok a SOTE-n nagyon jó, rugalmas dokit ajánlani, aki a terhességet is végigcsinálja az emberrel. Akit eddig küldtem hozzá, csak jót tapasztalt és én is csak dícsérni tudom. És mivel nincs tömve betegekkel, legalábbis mindig tartja az...
  16. naty77

mire odajutok, kellően elveszitek a kedvem a lantus-tól. persze nem tudom még mit fogok kapni az actrapid/insulatard páros helyett. én tök jól elvagyok az insulatard-dal, lehet hogy inkább majd ezt kérem a gyors mellé is? 2 pici gyerek mellet nicns időm méregetni, korrigálni, stb. örülök, ha az...
  17. naty77

Babázhatok

Re: Kérdés szia! vagyunk itt páran, akik szültek a közelmúltban, így tudunk ajánlani neked orvoskat, kórházakat. én kipróbáltam a szabolcs utcát Baranyi doktornővel és a SOTE-t Pusztai doktorral. Összességében véve a dolgokat azt mondom senki ne menjen a szabolcs utcába. :roll: A SOtE-n...
  18. naty77

Babázhatok

Már nagyon vártam a nagy hírt!!! gratulálunk!!! Molli várunk vissza a fedélzetre. :lol: Beloju: üdv itt is, remélem, hamarosan friss infókat kapsz Mollitól és Laffi is tud mesélni, neki ikerlánykái vannak. :wink:
  19. naty77

MINDENKINEK!!!

hát nekem az kb a 4. gépem a 4,5 év alatt. és nem jó pl terhesen arra ébredni, hogy a gép fogta magát és nem működik... pláne, hogy 1 hete hoztam el a cégtől, az előzőt cserélték, ami szintén tönkre ment. na akkor kicsit asztalt borítottam náluk. :twisted: nagyon sok félremérésről tudok, ha a...
  20. naty77

Beszélgessünk, csak úgy

Sziasztok! Egy másik fórumon olvastam ezt és ott próbáljuk magyarázni az illetőnek, hogy nagyon rosszul csinálja. mi a véleményetek? : Megvallom,nem számolom,mert kb tudom fejből mindennek a szénhidrát értékét,és azt is,hogy az általam fogyasztott ételek és azok mennyisége nem éri el az...
  21. naty77

MINDENKINEK!!!

már azt hittem szülni tűntél el. :lol:
  22. naty77

MINDENKINEK!!!

az abaj, hogy sok jót nem tudnék írni a készülékükről... :roll:
  23. naty77

Aranyos vagy, hogy aggódtál értünk, de végül kocsival voltunk mi is, hozott a férjem behajtási engedélyt a várba. ugyanis a férjem nem engedte a tömegközlekedést a lányokkal, onnan min 2 óra, de inkább 2,5 hétvégén meg akár 4 óra is lenne. :shock: csúcs volt, szerintem holnap is kimegyünk...
  24. naty77

gyógyszeráremelés.

hát én próbálgattam a jogikat egy darabig, de mind felvitte acukrom. tudod ez egy ilyen betegség, különbözően reagálunk rá. :? szerencsére különösképpen nem szeretem, tehát nem halok bele.
  25. naty77

Katáról továbbra sem tudok semmit. Az én cukrom is rendesen leesik az ilyen extrém mozgásmenyiségtől, de közben iszogatni szoktam, meg amikor tudom, hogy torna lesz délelőtt, akkor reggel 1 egységgel kevesebb inzulint adok.
  26. naty77

gyógyszeráremelés.

Meg tudná vki mondani mibe kerül mnost recepre egy dobot personal/C teszt csík? köszi! Kovica: még nem tömegközlekedtünk, de van egy kengurum, amit felavatunk, reméljük Katrin bírni fogja, mert2-3 órás túra várható. :shock: Molli:nyugi, a szülés minden előjel nélkül is indulhat váratlanul...
  27. naty77

A hidegfrontban hipóra? Én meg 13,1-re. :cry: De nekem sosincs fejfájásom a hipótól, szerencsére. A tegnapi 4 km séta után ma úszni voltam délelőtt, nagyon jólesett. :lol:
  28. naty77

gyógyszeráremelés.

Ha evés időben van hipó, akkor persze kevesebb inzulin, de ha két evés közt, akkor jöhet az ananászlé meg egy túró rudi. :wink: Ma még nem volt, pedig délelőtt 4 km-t sétáltam a két csajjal a hőségben. De már a vacsira vagyok ráizgulva, melegszendvics lesz, bakonyibarna kenyér, füstölt sajt...
  29. naty77

Babázhatok

Mi is megyünk, de a Várba a lányokkal, szombaton délelőtt, ott ebédelünk kint, nagyon jó kis grillterasz van és hát a töki pompos-t egyik évben sem tudom kihagyni. :oops: Utána kalandos lesz, mert tömegközelkedéssel fogok hazajönni a két lánnyal ide vidékre... Fáradtak leszünk az ziher. És...
  30. naty77

gyógyszeráremelés.

Oldal tetejére