A keresés eredményei

1. naty77

Homeopátia

A homeopátia csak előnyökkel jár, semmilyen káros mellékhatása sincs, tisztán természetes anyagokból készülnek a szerek. Nem szívesen ártom bele magam a témába. Nekem maga az elv nem tetszik és én igen sok rosszat hallottam így hozzánk nem jön homeos gyógyszer. Igenis tudok nem egy esetről...
  2. naty77

Beszélgessünk, csak úgy

Sajna nincs ilyen érték, nem tudok segíteni. csak kreatinin van a papíron.
  3. naty77

Beszélgessünk, csak úgy

van friss leletem, csak az alvó csemete szobájában. holnap reggel kihozom és megnézem van-e ilyen érték, elég sok mindent néztek. (egyébként bárki megirigylehetné a tökéletes vérképem!)
  4. naty77

Fizikai sport/aktivitás

na most képzeljétek el, elkezdtem fogyni. :lol: semmi változás nem történt az étkezésemben, a mozgáson változtattam, kevesebbet itthon és nyitott egy új terem ott heti 1, jó esetben 2 torna. (eddig 1 a múlt héten és remélem szombaton megint megyek) egyszerűen ötletem sincs mitől indult meg...
  5. naty77

Glikémiás Index = G.I.

Nagy felelősséget akasztasz a nyakunkba. :D Viszont a 6,6-os előző után, 1 havi jó cukorral simán nekilátnék a dolognak. :wink:
  6. naty77

Lantusz-aki már használja és aki még nem

Nekem novorapid van a lantus mellé, így a kérdésekre nem tudok válaszolni. :lol: sikerült megállítani a hintát, ebéd után 7,3, most árgus szemekkel figyelem, nehogy meginduljon lefelé... :twisted:
  7. naty77

Már így is regneteget csökentettem, lassan 10e-nél tartok a dokihoz képest. :shock: Én értelek Téged de tudod, hogy nem vagyok híve az önkezelésnek, bármennyire is muszáj. Jobb szeretem a doki irányításával csinálni. Sajna a jövő héten nem tudok hozzá menni, csak utána. Viszont egy tippem...
  8. naty77

Hát ezért nem értem én sem. Illetve csak akkor érthető ha somogyi volt... Nekem a somogyit nem szabad korrigálni, mert irtó gyorsan visszaesik magától. most is fél 11-kor már 2,0 volt. olyan vagyok mint a mosott rongy és irtóra szeretnék ebből a hintából kiszállni. :roll:
  9. naty77

és megjött Somogyi is. :cry: :twisted: reggeli után 15,1....
  10. naty77

Na most legyetek okosak: (helyettem) tegnap 4-5ig volt programom indulás előtt mértem, hogy nehogy leszaladjon 4,4 ittam rá 2 dl 100% ananászlét, hazaérve vacsiztam rendesen. vacsi után nem mértem, 9-kor 11,2 morogtam is, hogy vajon miért, de nem gondoltam somogyinak. hajnalban éreztem hogy...
  11. naty77

Fizikai sport/aktivitás

Ahhoz, hogy a dolgok egyértelműbbek legyenek el kéne olvasni az intimtornás és ezt a könyvet is. Én végigcsináltam a tanfolyamot is és a gésatornát is (egyébként mindenkinek melegen ajánlom őket, fiúknak is van tanfolyam :wink: :!: ) és az amit a női szervekről mond számomra elfogadható és...
  12. naty77

Fizikai sport/aktivitás

Kriston Andrea: Testreform 41. oldal Milyen mozgások kerülendők? Véleményem szerint érdemes kerülni az összes terheléses gyakorlatot, amely függöleges gerinccel történik. Ilyen a súly emelése, húzása, tolása, feszítése, nehéz tárgy emelése.
  13. naty77

Fizikai sport/aktivitás

A dietetikus barátnőm konkrétan sportolók mellett dolgozik. :lol: De tény és való, hogy nem fogadom meg minden tanácsát, több okból sem. :oops: És az első számú hiba nálam, ezt tudom is, hogy az étkezésemen többet nem tudok és akarok változtatni. Kriston Andi nemcsak intim tornás, a neten...
  14. naty77

Fizikai sport/aktivitás

Köszönöm ezt a kimerítő választ. Az étkezésemben dietetikus segít (érdekes ő a rizst totálisan tiltja :?: ). Igyekszem a saját anyagi korlátaim közt megfelelően étkezni. Mozgás: 1 szobabringa, 1 torna és 1 nap szünet váltja egymást. a tornámban van ilyen és olyan is. Kemény súlyzós edzést...
  15. naty77

Vércukor érték HbA1c

még nem tudom, csak 29-én megyek a dokihoz, akkor tudom meg. mindenképpen megírom. :wink: köszi az érdeklődést!
  16. naty77

Josey: fogyást ne várj feltétlenül! :? én november elején álltam át a 3x evésre, sok év után. már nagyon vártam, mert ugyan imádok enni, de a 6-7 evéstől felállt a hátamon a szőr, na meg a két terhesség, szoptatás rendesen rámpakolta a kilókat. Szóval kb 5 hónapja eszem 3x, 9 hónapja...
  17. naty77

Laffi mesélte, hogy neki 5 hónap volt mire beállt a lantus-szal. én a levemirrel 5 hónapig próbálkoztam, de nem vált be nálam. persze akár el is találhattuk volna menet közben a jó megoldást és akkor mit mondok, hogy fél év kellett hozzá? benne van a pakliban. Bioszaky azt jól írod, hogy...
  18. naty77

Dobozdíj???????????

Orvosi nyilatkozat a vizitdíj fizetési mentességről Alulírott Dr.... igazolom, hogy ... (név), .. (TAJ) eteget T1DM (BNO..) diagnózissal kezelem. Molli: én is szeretem Houset, de az összes többi orvosost is. :wink: Ső ta helyszínelőket is, mindet. És abban volt egyszer egy cukros gyilkos...
  19. naty77

Re: Lantussal Nekem akkor van gondom a látásommal, ha magas a cukrom és akkor jön az álmosság is. Amikor ezeket érzed, mérj egyet, akármennyi is az idő az evéshez képest!!!! :!: Nekem 66 kg-ra 18 E a lantusom. az átállítás lehet akár hónapok is, én 1 hete kezdtem, közepes a helyzet. viszont...
  20. naty77

Dobozdíj???????????

most jöttem rá, hogy én a minap a kiváltott inzulinért egy fillért sem fizettem! pedig két dobozt is megbontottak miattam, mindkettőből 3-3 ampullát kaptam. :shock: :D akkor eszembe sem jutott a dolog. a vizitdíj miatt én nem idegeskedek, nyitottunk egy borítékot a befizetéseinknek, aztán...
  21. naty77

Vércukor érték HbA1c

Amíg volt saját inzulinom nekem is 6 alatt volt. azóta 7 körül. legutóbb 6,4. a köv. értékhez holnap megyek vérvételre. :wink:
  22. naty77

Penes problémák

Re: OptiPen, AutoPen Holnap reggel kapom meg az optipent, ha igaz a hétvégén kezdem majd el használni. már előre rettegek tőle annyi rosszat hallottam. az orvosom kifejeztetten közölte, hogy car. :roll: csak hát hiába próbálnak a szakemberek a gyártóval egyeztetni nem tudnak. kíváncsi...
  23. naty77

Levemir inzulin

Ez rémálom. :twisted: A tű egyébként 2 hónapra jár, vagyis 50 db két hónap és kb 8-10 szúrásonként kell cserélni. Elégnek kell lennie. Én legutóbb nem kaptam receptet rá, így 4 hónapja használom a tűket és még bőven van. Tesztcsík 10 napra? Az hogyan? Érthetetlen... 3 doboz jár havonta...
  24. naty77

Babázhatok

Várjuk a híreket! Nyugi! A lényeg a jó cukor. Ha most késik a vérzésed, akkor még átállítható vagy ha ez még sem menne. De szerintem igen. :wink: Azt hiszem Laffi is novo mellett lett babás, igaz mindjárt actrapidra tették Fehérváron, de 1-2 hétig novos volt még.
  25. naty77

Babázhatok

Szerintem ha a 7,0 marad vagy lejjebb megy, akkor indulás! :wink: Milyen doki kéne a SOTE I-en? Én tudok diabot és nőgyógyot is.
  26. naty77

Babázhatok

Tökéletesen egyetértek, a nőgyógyász mellett 50% a baba születése utáni pár nap. Ehhez kell PIC. Viszont sajnos az sem mind jó. Országosan a SOTE a legjobb, nem véletlen, hogy vidékről is hoznak babákat. Sajna a szabolcs utcáról tudok rosszat mesélni. Mások történeteit nem szeretném, de ami...
  27. naty77

Babázhatok

ó ha tudnád, a szabolcsban alig volt pesti, szinte csak vidékiek, még messzebbről is mint Miskolc... :shock: sajnos még mindig nincs mindenhol jó orvos erre az országban. :?
  28. naty77

Babázhatok

Jó kérdések! A start jelhez legalább 2 egymást követő 6 alatti HgA1c érték szükséges. Persze ez attól is függ hová jársz orvoshoz, mennyire szigorúak. Lényeges, hogy a helyzethez képest stabil legyél és jó cukraid legyenek. /nekem a második terhesség elején 7,2 volt a HgA1c és a doki mégsem...
  29. naty77

Babázhatok

Szerintem ha most jók a cukraid, akkor semmiképpen ne variálj a pumpával. Azért azza lsi idő beállni. Ha megvan a start jeled, akkor most ez legyen az első, a töbi majd kialakul. :wink:
  30. naty77

Babázhatok

Nem mindegy hová tartozik? Szabad orvosválasztás van, vagy mi. Szerintem itt több jó diab dokiról is olvashatsz, a nőgyógyászodnak meg el kell fogadni, hogy van kezelőorvosod és ámen. :!:
Oldal tetejére