Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

tímeácska

Őstag
Figyusztok Állatkákok!

Jó lesz, ha résen lesztek, mert a Lassanmozgó Növénykénk nem az ám, akinek kiadta magát. Kiderítettem, hogy ő valójában egy Gyorsan Pattogó Kukorica.

Nem, én nem mószerolom ám be, én nem, én... én... nem teszek ám ilyet.
:twisted:

Na tessék... Tudtam ám én, csak nem sejtettem... :mrgreen::mrgreen::lol:

Zsu77

Új tag
Figyusztok Állatkákok!

Jó lesz, ha résen lesztek, mert a Lassanmozgó Növénykénk nem az ám, akinek kiadta magát. Kiderítettem, hogy ő valójában egy Gyorsan Pattogó Kukorica.

Nem, én nem mószerolom ám be, én nem, én... én... nem teszek ám ilyet. :twisted:

Téged is megmonlak...
Csiguuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

blaci

Őstag
Nem kell félni, nem kerülsz lecsóba, Halcsi! Én személy szerint úgyis jobban szeretem a halat sütve... :lol::rolleyes::mrgreen::twisted::cool::twisted::twisted::twisted:

Naa, ez nem ér' ám. Én is szeretem a halcsit sütve, de akkor én most "kannibál" vagyok.;) Csigut meg még nem próbáltam...hmm, vajon milyen lehet?):twisted::mrgreen:.
U.i.: De a franciákok szerint jó az!:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Naa, ez nem ér' ám. Én is szeretem a halcsit sütve, de akkor én most "kannibál" vagyok.;) Csigut meg még nem próbáltam...hmm, vajon milyen lehet?):twisted::mrgreen:.
U.i.: De a franciákok szerint jó az!:mrgreen:

De én kifejzetten rossz, kellemetlen, undorító ízű Csigu vagyok... Nincs az a francia, aki rám vetemedne... :lol::mrgreen::mrgreen:
Hmm... Te a Teknős-leves... Az is Isteni... Egy kis frissen vágott, pirított Növénykével... :lol:

tímeácska

Őstag
De én kifejzetten rossz, kellemetlen, undorító ízű Csigu vagyok... Nincs az a francia, aki rám vetemedne... :lol::mrgreen::mrgreen:
Hmm... Te a Teknős-leves... Az is Isteni... Egy kis frissen vágott, pirított Növénykével... :lol:
De a mangusztát is megeszik, nem? :twisted: Legalábbis némely embercsoport... :lol: Aki "megmenekült", azok Sidildi és Méhecske... Asszem... :rolleyes: Jaaa, és természetesen Én, a nem-finom Csigusz... :mrgreen::mrgreen:

Zsu77

Új tag

Khm...pardon,ha szabadna helyesbíteni...kérlek szépen:
PAT-TO-GA-TOTT!!!!...akkor ha kérhetném...khm...köszönöm...:rolleyes:

blaci

Őstag

Ezt jól kifőzted! Úgy látom ha kajáról van szó senki nincs biztonságban. ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U.i.: Tényleg rádbízzták az ebédet a talin? :mrgreen:

tímeácska

Őstag
Khm...pardon,ha szabadna helyesbíteni...kérlek szépen:
PAT-TO-GA-TOTT!!!!...akkor ha kérhetném...khm...köszönöm...:rolleyes:

Igen, kérem szépen... Nos, akkor finom Teknős leves, frissen vágott-aprított-PAT-TO-GA-TOTT Növénykével... :lol::lol::lol: :twisted:

Hohó! Nem rám bízták a főzést, önjelölt szakácsné vagyok... :mrgreen::mrgreen::lol: :twisted::twisted:

tímeácska

Őstag
Tali kaja alapanyagok: csak "HÁZI" hozott alapanyagokból... Legjobb, ha saját maguktól jönnek, és nem úgy kell megvenni Őket a boltban... :lol: És így tuti, hogy friss lesz a husi... :lol::lol::lol: ;-)

blaci

Őstag
Hoppá! Ha "önjelölt" a szakácsné az nagyon jó, fontos a lelkesedés, főzni szívvel, lélekkel kell és csakis olyan alapanyagokból amiket...akiket...;) :D ...külön-külön is szeretünk. Akkor tuti hogy fincsi lesz. :mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor

Na nem kéne ám engem fenyegetni! Még hogy teknős leves, ki hallott már ilyet?

Oldal tetejére