Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

blaci

Őstag
Szegényke, szegényke, vagy jön velem a mocsárba, vagy elengedem a hajtását, és felszáll a másik buszra, osztán elmocsarazhat a Macsoládi Erdő Kerülőhöz.

Ezek szerint nem is volt választási lehetőség. Akkor csak egy költői kérdés lehetett. ;) :D

U.i.: #539 - Ez már kész hadüzenet!:D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Höjj!A halacska odáig van egy kis kukoricáért...
A teki a vízben egyből vizes-harapós teki lesz...
Mán akkó inkább az önjelölt-szakács csiga...
Kisgyón!!!Jövöööööööök!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hát Némó, látod így jártunk. Én támadom oké, de te véded, és nem oké. Csigu meg csak össze csússza-mássza, és neki ő köll. Majd kíváncsi leszek, ha Csigu a teknyőcös leveskét egy kis növénykével akarja fűszerezni, akkor hova, kihez menekül.

blaci

Őstag
hát Némó, látod így jártunk. Én támadom oké, de te véded, és nem oké. Csigu meg csak össze csússza-mássza, és neki ő köll. Majd kíváncsi leszek, ha Csigu a teknyőcös leveskét egy kis növénykével akarja fűszerezni, akkor hova, kihez menekül.

Na, így jártunk...tényleg...és belegondolt szerinted abba hogy ott is vizes lesz, mivel Csigu is vízzel főz, (egy olyan bográcsnak látszó tárgyba) csak éppen az forró nem pediglen hűs mocsár.;)

Zsu77

Új tag

Asszem...akkor talán...megpróbálnám a mocsoládi erdőkerülőt...ha lehetne...akkor esetleg...

Zsu77

Új tag
Hát ez lenni álatalános szuper-növi tulajdonság:merre fújni szél,növényke hajladozni arra,másfele ez elég nehéz lenne...ugyebár...ugyebár...bár-bár...

tímeácska

Őstag
Növényke elveszteni fonál...:(
Lenni identitás-zavar...:(

Csigusz már megszokni Növénykétől, hogy mindig elhagyni fonál... :mrgreen::cool:
Csak, hogy Növényke is értse: Némónak nagyon szertni hűűűvös mocsár... De ha egyszer megtapasztalná Kisgyón, akkor már azt jobban szeretni, mint hűűűvös mocsár... Érteni?! :mrgreen::mrgreen::cool::rolleyes:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
...De ha egyszer megízlelné Kisgyón ízét ez a Némó...:rolleyes: Hajjaj!:mrgreen: Többé lehet nem kéne Neki hűvös mocsár...;):cool::mrgreen:

Nem kéne nekünk Némót beetetni? De nehogy elszóld ám magad, tudod, ez hadititok! Majd valamit kiagyalunk. Lehet hogy meg kéne próbálkozni valami núbiai törzsi tánccal, hátha az teccik neki, és úszna Kisgyónig.

tímeácska

Őstag
Nem kéne nekünk Némót beetetni? De nehogy elszóld ám magad, tudod, ez hadititok! Majd valamit kiagyalunk. Lehet hogy meg kéne próbálkozni valami núbiai törzsi tánccal, hátha az teccik neki, és úszna Kisgyónig.

:mrgreen::mrgreen: Na, de mivel etessük be?! Milyen csalival?! :mrgreen::mrgreen: Én benne vagyok...:mrgreen::mrgreen: Csak ne én táncoljak, a többi oké!!! :lol::lol:

Oldal tetejére