Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

Zsu77

Új tag
Hű de jó képem lett!
:):):)
Futok mint állat...
:):):shock:
Jajj!Mosmán lehet,hogy...nem is növény vagyok...
:cry::cry::cry:
A pszichológusomat akarom...
Vagy a...anyukám...
Vagy...hova tettem a tükröm...

pusimelu

Őstag
Csigusz! Tatán lett volna pumpa találkozó,de elmarad.(nem lesz!)Mentem volna Én is meg a Teki is és találkoztam volna veled is.Érted?

Zsu77

Új tag
Növényke már érti..szagolja.

Nem!Nekem Tekike kerek perec megmondta!:D
Papucska: priviben!De mos mán mindegy!Má csak az nem látja,aki nem akarja...:)
A jó az,hogy szerintem Csigu akkor se ment vóna,ha nem marad el,mert a jelek szerint semmiről nem tudott... :lol:
Vizuálisan:
Nagy p-talin áll Teki és Papucska ringispilt imitálva miszerint is hova lett Csigu,aki eközben azt sem tudja,hogy ahol épp ő most van,az nem is az,ahol lennie kéne,mivel azt sem tudja épp mi van és milyen nap van! :lol:
Tutkeráj!Remélem a szepti taliról tud... :lol::rolleyes:
Ezt én úgy élvezem!...:lol:

tímeácska

Őstag
Nem!Nekem Tekike kerek perec megmondta!:D
Papucska: priviben!De mos mán mindegy!Má csak az nem látja,aki nem akarja...:)
A jó az,hogy szerintem Csigu akkor se ment vóna,ha nem marad el,mert a jelek szerint semmiről nem tudott... :lol:
Vizuálisan:
Nagy p-talin áll Teki és Papucska ringispilt imitálva miszerint is hova lett Csigu,aki eközben azt sem tudja,hogy ahol épp ő most van,az nem is az,ahol lennie kéne,mivel azt sem tudja épp mi van és milyen nap van! :lol:
Tutkeráj!Remélem a szepti taliról tud... :lol::rolleyes:
Ezt én úgy élvezem!...:lol:

Csigu még mindig nem érteni... Miről nem tud Csigu?! HEEE??
Szeptemberi tali?!:confused: Valami rémlik... :lol:

Zsu77

Új tag
Na Csigu!Házi feladat:papucska 243-as bejegyzésének hangos felolvasása 100x,majd egy spirálfüzet teleírása annak másolásával!Ezután már tuti mindent érteni fogsz!
:lol::lol::lol:

Zsu77

Új tag
Már érteni... De miért nem lett tali?! :cry: Most szomi vagyok... :cry: Na, de majd Kisgyónban... ;-) :mrgreen:

Csigu!Egy napot késtél a depi-rohammal!Papucskát már meg is vígasztalta Teki!Te csak most kezded???Egy napja azt magyarázzuk Csigu-bigu agyikádnak,hogy depi-roham idő van!!!!Mos mán meg hova kezdenéd...

tímeácska

Őstag
Csigu!Egy napot késtél a depi-rohammal!Papucskát már meg is vígasztalta Teki!Te csak most kezded???Egy napja azt magyarázzuk Csigu-bigu agyikádnak,hogy depi-roham idő van!!!!Mos mán meg hova kezdenéd...

De mér' van depi-roham?! Ezért? Hát, a Mi talink úgyis sokkal-sokkal jobb lesz, mint ez a pumpás tali lett volna! Papucskám! Egy pillanatig se bánd! ;-);)

pusimelu

Őstag
Csigusz!Nem vagyok ma valami jól.Délután aludtam is.Lehet hogy a depim,bár eddig nem volt.Délután volt egy kis magas cukker is ,de feküdtem nem pörögtem.Szét megy a fejem már ,ha egy papucsállatkának van feje vagy hasonló...Megyek regenerálódni.Ma elbőgtem magam egy finom süti láttán délután,tényleg kő bogyó...(Holnap megsütöm Évike tortáját.)Meli

christina

Őstag
Csigusz!Nem vagyok ma valami jól.Délután aludtam is.Lehet hogy a depim,bár eddig nem volt.Délután volt egy kis magas cukker is ,de feküdtem nem pörögtem.Szét megy a fejem már ,ha egy papucsállatkának van feje vagy hasonló...Megyek regenerálódni.Ma elbőgtem magam egy finom süti láttán délután,tényleg kő bogyó...(Holnap megsütöm Évike tortáját.)Meli

Remélem nem nyaltál be egy kis bacit ami káros papucsállatka mivoltodnak!:)
Ha csak depi az elmúlik! Van ilyen! Fel a fejjel és süssél finom sütikét, majd kebelezzél be belőle!
Sok puszi neked!

Zsu77

Új tag

Melu!Hát én viszek neked valamit!Még nem tom mit,de valami Melu-vidítót...
(Remélem nem felejtem el...:???:)

tímeácska

Őstag

Na ácsi! Itt Más nem lehet beteg, max. én -ill., már én sem...;)- ! Nem ér lenyúlni a melómat, Papucska! Értetted?! Na, pihenjél egy nagyot, remélem az jót tesz, majd irány a konyha... ;-)
Tényleg nagyon remélem, hogy nem leszel beteg, és csak elfáradtál egy kicsit... Vigyázz Magadra nagyon! Okés?! ;-)

Oldal tetejére