Növényke már érti..szagolja.
Nem!Nekem Tekike kerek perec megmondta!
Papucska: priviben!De mos mán mindegy!Má csak az nem látja,aki nem akarja...
A jó az,hogy szerintem Csigu akkor se ment vóna,ha nem marad el,mert a jelek szerint semmiről nem tudott... :lol:
Vizuálisan:
Nagy p-talin áll Teki és Papucska ringispilt imitálva miszerint is hova lett Csigu,aki eközben azt sem tudja,hogy ahol épp ő most van,az nem is az,ahol lennie kéne,mivel azt sem tudja épp mi van és milyen nap van! :lol:
Tutkeráj!Remélem a szepti taliról tud... :lol:
Ezt én úgy élvezem!...:lol:
Na Csigu!Házi feladatapucska 243-as bejegyzésének hangos felolvasása 100x,majd egy spirálfüzet teleírása annak másolásával!Ezután már tuti mindent érteni fogsz!
:lol::lol::lol:
Csigusz! Tatán lett volna pumpa találkozó,de elmarad.(nem lesz!)Mentem volna Én is meg a Teki is és találkoztam volna veled is.Érted?
Már érteni... De miért nem lett tali?! :cry: Most szomi vagyok... :cry: Na, de majd Kisgyónban... ;-) :mrgreen:
Csigu!Egy napot késtél a depi-rohammal!Papucskát már meg is vígasztalta Teki!Te csak most kezded???Egy napja azt magyarázzuk Csigu-bigu agyikádnak,hogy depi-roham idő van!!!!Mos mán meg hova kezdenéd...
Csigusz!Nem vagyok ma valami jól.Délután aludtam is.Lehet hogy a depim,bár eddig nem volt.Délután volt egy kis magas cukker is ,de feküdtem nem pörögtem.Szét megy a fejem már ,ha egy papucsállatkának van feje vagy hasonló...Megyek regenerálódni.Ma elbőgtem magam egy finom süti láttán délután,tényleg kő bogyó...(Holnap megsütöm Évike tortáját.)Meli
Csigusz!Nem vagyok ma valami jól.Délután aludtam is.Lehet hogy a depim,bár eddig nem volt.Délután volt egy kis magas cukker is ,de feküdtem nem pörögtem.Szét megy a fejem már ,ha egy papucsállatkának van feje vagy hasonló...Megyek regenerálódni.Ma elbőgtem magam egy finom süti láttán délután,tényleg kő bogyó...(Holnap megsütöm Évike tortáját.)Meli
Évike sütije szokott hatni a lelkemre ....