Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

rgyörgy

Új tag
Szerintem máris túlhajtottam magamat, mert megállt a képem. Vagy elrontottam valamit? Vagy kifogyott a húr a benjómból?

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Vagy sokat dolgoztál a dolgozdában és most, pihensz?:D<o>:p

</o> <!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Vagy sokat dolgoztál a dolgozdában és most, pihensz?:D<o>:p

</o> <!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

Már alig vártam, hogy 14:50 perc legyen. Ilyenkor automatikusan kiesik a kollégák kezéből toll, kikapcsol a gépük, és mint a szél, elviharzanak a dolgozóból. A toll az én kezemből is kiesik, de gép nem kapcsol ki, hát tenni kell vele valamit. És én teszek is, jól felmegyek a fórumra, és megnézem, hogy minden rendben van-e.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Hát ez állati jóóóó :) irigykedem is ám! De egy lajhárka hogy pöröghetne... szépen lassan megfontoltan halkan milliméterenként haladva előre megy megy megy míg világ a világ + 7 napig... még a vesszőket sincs időm kitenni úgy, de úgy teperek :D

cuki

Új tag
Már alig vártam, hogy 14:50 perc legyen. Ilyenkor automatikusan kiesik a kollégák kezéből toll, kikapcsol a gépük, és mint a szél, elviharzanak a dolgozóból. A toll az én kezemből is kiesik, de gép nem kapcsol ki, hát tenni kell vele valamit. És én teszek is, jól felmegyek a fórumra, és megnézem, hogy minden rendben van-e.

Teki!! Nagyon loholsz mostanság, látom, de azért az nagyon durva, hogy csak 14:50-ig dolgozol!!!!!!!! Ekkora mázlistát!!!!!!!!!!!:twisted:

Zsu77

Új tag
Eredeti szerző Tímeácska
Hát, ez a Tekenyős meg hova rohan?! Szóljon már Neki Valaki, hogy senki nem kergeti... :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Állatkák, és Emberszabásúak!

Ajánlok egy oldalt, kérlek benneteket nézzétek meg, és ha vonzó a program, akkor a gyerkőcöket csapjátok a hónotok alá, és hajrá tökfesztivál. A gyerkőctelenek saját jogon, saját honaljjal jöjjön.

http://faluvedok.uw.hu/tokfeszt.html

tímeácska

Őstag
Vagy a gyerkőctelenek csapjanak a hónaljuk alá egy másik talisat... Vagy egy leendő talisat... :mrgreen:
Tekenyős pajti! Én alácsappantom hónomnak KisCsigut! :mrgreen:

Oldal tetejére