Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
December 20-tól állom a fogadást január végéig tatr mert nem rosszak a cukijaim.Örök hála a Lantusnak!!!!!!
B.Laci kezdhetjük akkor is ha meggyógyultál(tunk).
Mutassuk meg Tekinek hogy van lehetetlen!!!!Szerintem egyforma lesz a táblázatunk!!Na hajrá !!!!Holnap felteszem!!!!!!
Ja mit kap a győztes!Az elismerésen kívül?Kicsi sárga van!
Hangom az nincs de úgy is győzűnk!

Itt van kérem az ideális ellenfél. Hogy mit kap a győztes? Hát részesedést. A győztes a részesedésből meghívja a vesztest egy bambira.

vighkata

Én is kérek egy gumiszobát!Hangszigetelés nélkül mert a kiabálást kihagyom.
Tudom mit kérek szép barnára sült palacsintát zabkorpával és fahéjas Tekiféle krémmel,legalább 2-őt.
Megdumáltuk. Laci nem is tudja, hogy milyen színes palacsintákokat tudunk mi sütögetni. (Jelszó: fejcomb)

blaci

Őstag
December 20-tól állom a fogadást január végéig tatr mert nem rosszak a cukijaim.Örök hála a Lantusnak!!!!!!
B.Laci kezdhetjük akkor is ha meggyógyultál(tunk).
Mutassuk meg Tekinek hogy van lehetetlen!!!!Szerintem egyforma lesz a táblázatunk!!Na hajrá !!!!Holnap felteszem!!!!!!

A 20.-a tökéletes lesz kezdésnek!:mrgreen: (Majd meglátjátok hogy miért...)

Oké, holnap én is kiegészítem még és már töltöm is fel.:rolleyes:

Üdv,
Laci

blaci

Őstag
Szoba gumiból, hát nem akarom én aztat elvenni tőletek, Nekem asztal, nektek szoba. Legfeljebb beviszem az asztalomat a szobátokba, csak kandi kamera ne legyen, mert az megszívjuk.

Oda nem is adnánk, csak gondoltam megosztozunk rajta, az asztalt mindenképpen hozd majd, ha meg lesz kamera akkor így jártunk!:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Üdv,
Laci
Na holnap én is feltöltöm, na arra dobtok ti is egy hátast. Persze az enyém mellett a tiétek még szebb lesz. De hát tudjátok jól, rám mindig számíthattok.

Zsu77

Új tag
Egyezkedünk, egyezkedünk? Jönnek ám a kuncsorgások, mint a termeszek.

Szoba gumiból, hát nem akarom én aztat elvenni tőletek, Nekem asztal, nektek szoba. Legfeljebb beviszem az asztalomat a szobátokba, csak kandi kamera ne legyen, mert az megszívjuk.

Csigu tud protekciót,féláron megkaphatja!!!!

Zsu77

Új tag

Üdv,
Laci

Váóóóóó!Én leszek a pom-pom girl!Majd idétlen ruhában pamacsokkal a kezemben kiabálom,hogy: Hajrá egyik,ne hagyd magad másik!:D

blaci

Őstag
egyszer, egyszer, egyszerű, add meg a műszakbeosztásodat, aztán szabadnapra szervezünk.

Mostpedig ismét egy kis nosztalgia következik, de nagyon illik ide...szóval látod ugye hogy milyen segítségem lesz...
...remélem.:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Diabos találkozó" topik 98 / #979; #980

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Tényleg! Ki is lehetne más, erre egyszerűen nincs is alkalmasabb, hogy te milyen ügyi vagy!;):D:D:D

U.i.: Ez a probléma is megoldódott, ezennel...

Naná-naná-naná :D De kérdem én, ha tüzet csiholok a gumiszobában nem lesz kicsit büdike? Kérdem én, Sidike...

vighkata

Váóóóóó!Én leszek a pom-pom girl!Majd idétlen ruhában pamacsokkal a kezemben kiabálom,hogy: Hajrá egyik,ne hagyd magad másik!:D
Ha lehetne nekem egy kívánságom, akkor én núbiai hastáncot kérnék tőled. Valakit pedig megkérünk, hogy üssön mán egy törzsi dobot. Ja, egy másvalaki lenne oly bájos, és hozna egy törzsi dobot, az nagy segítség lenne, hálás köszönet járna érte. Valamint grátiszként nem kötnénk be a szemét, és nem dugnánk be a fülét.

Oldal tetejére