Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Naná-naná-naná :D De kérdem én, ha tüzet csiholok a gumiszobában nem lesz kicsit büdike? Kérdem én, Sidike...
Hááát??? Izé, zagyalok a megtoldáson....

... viszek lavór, abban tűzfészek, így talán nem büdül annyira az a gumi.
Meg különben is, Növényke csuhészoknyás núbiai hastáncától úgy is transzba essük magunkat, akkor pedig már nem mindegy, hogy mindegy-e, vagy sem a gumibűz? Legyen szoba, asztal, törzsi dob, csuhészoknya, és törzsi tűz. Aztán már jöhetnek a "lakók".

vighkata

Mostpedig ismét egy kis nosztalgia következik, de nagyon illik ide...szóval látod ugye hogy milyen segítségem lesz...
...remélem.:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Diabos találkozó" topik 98 / #979; #980

Aha, így már érteni. De egy cseppet se aggógggyy! Ha Csigu elnintéz a főnökné, akkor én visszaintézlek. A te főnököd különben sem tudja (meg ne mondd neki), hogy neked nem csak csigád van ám, hanem teknősöd is. Sőt, ha még ez sem lenne elég főnök bácsinak, akkor ráküldjük Növénykét csuhészoknyában, de az már hatásos lészen, mert Növénykét az asszonyos házhoz kűggyük.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Hááát??? Izé, zagyalok a megtoldáson....

... viszek lavór, abban tűzfészek, így talán nem büdül annyira az a gumi.
Meg különben is, Növényke csuhészoknyás núbiai hastáncától úgy is transzba essük magunkat, akkor pedig már nem mindegy, hogy mindegy-e, vagy sem a gumibűz? Legyen szoba, asztal, törzsi dob, csuhészoknya, és törzsi tűz. Aztán már jöhetnek a "lakók".

Jó-jó, én egyáltalán nem aggódom :D Növényke tuti transzba ejt mindenkit :D

vighkata

Ma a reggelihez pezsgőt ittam. Ez elég állatság, de el kellett pusztítani a maradékot. 3-an nem bírtunk elbánni egy üveggel. (Zsenge egy társaság)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Ma a reggelihez pezsgőt ittam. Ez elég állatság, de el kellett pusztítani a maradékot. 3-an nem bírtunk elbánni egy üveggel. (Zsenge egy társaság)

Hát ez királyi reggeli! :) a pezsgőt lehet szeretni vagy utálni, no én az utóbbi táborba tartozom...

pusimelu

Őstag
Na B.Labi szerintem életünk egyik legnagyobb két hónapja jön.Remélem megygógyultál.Én már csak az antibiotikumban bízok mert tegnap már minden bajom volt meg volt egy 8,3 -as cukim.Viszont ma már van hangom és a nyaki nyirokcsomóim sem fájnak.Tehát indulhat a menet.Teki süti a legfinomabb diabetikus palacsintát zabkorpával meg az általa készített fahéjas csokis krémet.Nekem sikerült röhögve Tekivel meg Cukival kb.100 palacsintát megsütni Kisgyónon.Nagyon jól éreztem magam.Tekikém Mit is mondtunk lábcomb?
Mindegy reméljük tavasszal megint találkozunk mindenkivel és egy jót bulizunk tanulunk meg játszunk!!!

blaci

Őstag
Kedves Meli!
Én már jól vagyok a cukim a régi, úgyhogy semmi akadálya a kezdésnek a részemről.;):D:D:D
Na igen, ez tényleg érdekes lesz, a Kata ezt is jól kitalálta, persze a fogadások állásáról meg hallgat, de azért remélem gyűlnek szép lassan a petákok hogy meglegyen a palacsintára való.:D:D:D

U.i.: Azért se árulom el hogy én jelenleg hol tartok... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Szerénytelenül, részrehajlás nélkül drukkolok mindkettőtöknek :) A petákgyűjtésben is számíthattok rám :) a túrós a kedvenc! :D

vighkata

Szerintem a zzévszázad cuki meccse lesz. Két fordulósra meghirdetve. Az első forduló a bemelegítő, nyavalyákból gyógyuló, és új inzulin szoktató, a második forduló a zzéles forduló.
Szóval petákgyújtő akció indul, Sidikét kinevezem fő petáktáros kisasszonnyá. A fogadás 1 petákba kerül. A zzösszegyűlt petákokat jótékonysági célzattal palacsinta alkatrészekre fordítjuk.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Szerintem a zzévszázad cuki meccse lesz. Két fordulósra meghirdetve. Az első forduló a bemelegítő, nyavalyákból gyógyuló, és új inzulin szoktató, a második forduló a zzéles forduló.
Szóval petákgyújtő akció indul, Sidikét kinevezem fő petáktáros kisasszonnyá. A fogadás 1 petákba kerül. A zzösszegyűlt petákokat jótékonysági célzattal palacsinta alkatrészekre fordítjuk.

Vállalom :) de jóóóóó! imádom feladat! Köszönöm Kata :) vigyorog a kobakom, az alkatrészek beszerzésében is szívesen segédkezem, hamár a petákokat én gyűjtöm :) elviszem majd a peták-beváltó helyre: kérek értük alkatrészeket... tavaszra kész is leszünk a gyűjtéssel, akkor jól megszervezzük a bendőtömést... ok?

Oldal tetejére