vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
No akkor pörögjön lelki szemeid előtt a színes változat. Csuhé szoknyát is szerzünk Növénynek.Szuper, most lepörgött elöttem a jelenet, micsoda bíztatás...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No akkor pörögjön lelki szemeid előtt a színes változat. Csuhé szoknyát is szerzünk Növénynek.Szuper, most lepörgött elöttem a jelenet, micsoda bíztatás...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ez szuper lesz, Sidike a tűzhozó,-őrző TűzkirályKimás,hanem a: Tűzkirály Sidike!!!
Hááát??? Izé, zagyalok a megtoldáson....Naná-naná-nanáDe kérdem én, ha tüzet csiholok a gumiszobában nem lesz kicsit büdike? Kérdem én, Sidike...
Mostpedig ismét egy kis nosztalgia következik, de nagyon illik ide...szóval látod ugye hogy milyen segítségem lesz...
...remélem.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
"Diabos találkozó" topik 98 / #979; #980
Hááát??? Izé, zagyalok a megtoldáson....
... viszek lavór, abban tűzfészek, így talán nem büdül annyira az a gumi.
Meg különben is, Növényke csuhészoknyás núbiai hastáncától úgy is transzba essük magunkat, akkor pedig már nem mindegy, hogy mindegy-e, vagy sem a gumibűz? Legyen szoba, asztal, törzsi dob, csuhészoknya, és törzsi tűz. Aztán már jöhetnek a "lakók".
Ma a reggelihez pezsgőt ittam. Ez elég állatság, de el kellett pusztítani a maradékot. 3-an nem bírtunk elbánni egy üveggel. (Zsenge egy társaság)
Több marad nekem.Hát ez királyi reggeli!a pezsgőt lehet szeretni vagy utálni, no én az utóbbi táborba tartozom...
Hát ez királyi reggeli!a pezsgőt lehet szeretni vagy utálni, no én az utóbbi táborba tartozom...
Több marad nekem.
Áll a zalkuÉn az összeset neked adoma tiédet pedig megiszom én (vodka-narancs)
én még ebédhez is imádom a pezsgötMa a reggelihez pezsgőt ittam. Ez elég állatság, de el kellett pusztítani a maradékot. 3-an nem bírtunk elbánni egy üveggel. (Zsenge egy társaság)
Szerintem a zzévszázad cuki meccse lesz. Két fordulósra meghirdetve. Az első forduló a bemelegítő, nyavalyákból gyógyuló, és új inzulin szoktató, a második forduló a zzéles forduló.
Szóval petákgyújtő akció indul, Sidikét kinevezem fő petáktáros kisasszonnyá. A fogadás 1 petákba kerül. A zzösszegyűlt petákokat jótékonysági célzattal palacsinta alkatrészekre fordítjuk.