Ünnepeljünk!

tímeácska

Őstag
Na, csak hogy hozzam "régi" Csigu-formámat...: Csapba sz.rni, vagy sz.rba csapni... :oops::oops::oops: Pardon, de nem bííííírtam kihagyni... Ha már ott tartunk, hogy nem mindegy... :rolleyes:

rgyörgy

Új tag
Szervusz Tímeácska!
Ez a legszebb Ünnepnap, hogy újból itt vagy. Kívánom, többé ilyen sokáig ne kelljen távol lenned. Újból érezd jól magad itt a fórumon.:D:D:D:D

tímeácska

Őstag
Szervusz Tímeácska!
Ez a legszebb Ünnepnap, hogy újból itt vagy. Kívánom, többé ilyen sokáig ne kelljen távol lenned. Újból érezd jól magad itt a fórumon.:D:D:D:D

Puszi Neked/Nektek is!!!
Köszönöm kedves szavaidat... Remélem, így is lesz...
...Szóval, van valakinél zsepi...?! ...Csípi valami... ;-):rolleyes:

Zsu77

Új tag
Hát ez így nagyon viccesre jött ki! :lol: Míg Csiguval elmerültünk az egyáltalán nem mindegy dolgok ilyetén értelmezésébe,és még mielőtt teljesen elmerültünk volna benne...György is megérkezett némi nemű józanság szelét hozva! :D De szerintem rajtunk mán ez sem segít...:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Hát ez így nagyon viccesre jött ki! :lol: Míg Csiguval elmerültünk az egyáltalán nem mindegy dolgok ilyetén értelmezésébe,és még mielőtt teljesen elmerültünk volna benne...György is megérkezett némi nemű józanság szelét hozva! :D De szerintem rajtunk mán ez sem segít...:mrgreen:

Reménytelen esetek vagyunk, aszondod, Növénkém?! :rolleyes::twisted: :lol: :mrgreen:

borka

Őstag
Kedves Tímeácska , alias mi csak most érkeztünk haza mert meghivattuk magunkat egy kis vendégségbe és csatlakoznánk az ünnepi társasághoz. Tiszta szívből köszöntünk újra közöttünk, reméljük az az áldott jó szíved nem csinál többé ilyen rosszaságot.:p:):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Jaj, Édes-Kedves-Aranyos Borka, és Sanyi! Annyira örülök, hogy Titeket is látlak! Remélem, most már rendben leszek... Hiszen, Mátékámtól kaptam karácsonyra egy szép, új, és jó szívet... Így most aztán már semmi gond nem lehet! :)
De most ha nem haragudtok, megyek pihenni... Holnap JÖVÖK! ;-) Pussz!!!

blaci

Őstag
Kedves Ors!ka!

Születésed napján mit kívánjak neked, gyönyörűt, egyedit, nagyon-nagyon szépet!
Amit csak én kívánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág!
Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekünk, hogy legyél itt mindig egészen velünk.
Ez a kívánság is önző, látod ilyenek az emberek. Ezért egyszerűen csak ISTEN ÉLTESSEN!

Nagyon boldog szülinapot, kedves Ors!ka!

U.i.: Heppííííííííí börzdéééééééééj túúúúúúú júúúúúúúúúúúú!

pumpás

Őstag
Képeslapra nem volt időm,
hozzád mennék de nincs cipőm.
Szánkón csúsznék ha hó lenne,
maradjunk az e-mail-ben.
Boldog szülinapot kívánok!"

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
én is csatlakoznék a magam kis lajhika módján az előttem ékesen szólókhoz - boldog szülinapot Ors!ka

borka

Őstag
Sikerekben gazdag Békés Boldog, hipó és hipermentes Új Évet Kívánok mindekinek . A "korrigálás"sal csak csínyán!

Oldal tetejére