A mai napom apró öröme...

pusimelu

Őstag
Mai napom öröme hogy idén az utolsó írásbeli vizsgákon is túl vagyok!Már csak egy nap 4 szóbeli ,mert hát okosan 1 napra tettem ,és vége az évnek!

tímeácska

Őstag
Túléltem... Családom is... Meg a lovak is... :D
Lovas versenyen voltunk, és én vezettem úgy, hogy mögöttem 2 ló, egy lószállítóban...:rolleyes:
Helyezést most nem sikerült elcsípni, még nincsenek igazán bejáratva a lovak a téli hosszú pihi után... :dr_38::dr_103:

tímeácska

Őstag
te már ilyen helyekre jársz???és Bogi hol volt???

Hogy hol volt Bogi? Hát velünk!:D Olyan jól aludt egész nap, hogy öröm volt nézni! Szuper volt az idő is (persze nem végig a szabadban volt), nekem pl. meg is pirult egy kicsit az arcom (végre van egy kis emberi színem!:rohog:). A hamija is mindig nálam van :)D), ha éhes volt, szopizhatott nyugodtan a kocsiban.
Tudod, ennyi gyerek mellett, nem mindig úgy, és az történik, ahogy Te szeretnéd... ;) Úgy értem, nem biztos, hogy mindig a gyerek-seregnek kell igazodni az új kis Csomaghoz... Napok óta erre a versenyre gyúrtak, nem volt szívem azt mondani, hogy nem, mert Bogi... ;) És nem utolsó sorban tényleg szuperül éreztük magunkat! :D

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Jaj, hát a mai napom apró öröme, hogy olvasgatom megkaptátok a szokásos 2. havi adagot a Dr.Info-ból, örülök neki!!!

dg

Őstag
Ma annak örülök, hogy ismét bebizonyosodott, mennyire jó csapat vagytok Ti, kedves fórumtársak! Bármi probléma, megoldandó feladat adódik, jön a segítség. Többfelől is!
Például a postás épp az előbb csengetett: csomagot hozott. Hálás köszönetem érte a feladónak! :dr_24::hurra::dr_39:

christina

Őstag
Gyönyörű felhőtlen napos idő van! A fűnyírók hangjára nem volt ép kellemes ébredni, de a frissen vágott fű csodás illata kárpótol érte.:D

Oldal tetejére