A mai napom apró öröme...

moncsi

Új tag
Tök jó kezdeményezés volt a Föld órája akció! Mi is itt ültünk a sötétben a két kicsi fiammal. Még gyertyát sem gyújtottunk (nem volt itthon). Nagyon édesek voltak! Próbáltam elmagyarázni, hogy milyen nagy dolog ez, mekkora energiamegtakarítást jelent akár csak 1 perc is. Asszem megértették. Persze most itt pötyögök a gépnél, és közben pörög a villanyóra. Szép... Megyek inkább aludni.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tök jó kezdeményezés volt a Föld órája akció! Mi is itt ültünk a sötétben a két kicsi fiammal. Még gyertyát sem gyújtottunk (nem volt itthon). Nagyon édesek voltak!
Én is lekapcsoltam, de nekem van gyertyám. Amellett főztem. (Bár a barátom azt írta sms-ben, hogy a főzés széndioxid kibocsátással jár, zárjam el a gáztot :rohog:.)

vighkata

Deni tegnap levitte a szemetet. Egyedül, önmagától, kérés nélkül. :hurra::hurra::hurra:
Még csak ma tudatosult bennem, hogy igaz. ;):D

vighkata

Vagy későn érik, vagy akar tőled valamit!:rohog::cool:
Inkább megállt a fejlődésben, mert pici korában még főzött is (magától), de ma már az is eredmény, ha nem nekem kell a koszos tányért összeszedni a szobájában(ból). :(
Mondjuk a zöldborsós tojásrántottáját nem sírom vissza. :dr_128: A szeméttel, vagy a mosogatással nem volt gond. Szóval megállt, retardált.
Hogy a szemétlevitel minek köszönhető? Nem derült ki. :o

vighkata

Ma ismét nem loptál el a bringámat a bót elől, mivel ma ismét nem zártam le. :dr_27::dr_27::dr_27:
Azért a bringalulcsot bevittem magammal a bótba, és amikor kimentem, akkor vettem észre, hogy a kormányon lévő bringazárat nem kéne kinyitni. :rohog::rohog::rohog:

dg

Őstag
Ma ismét nem loptál el a bringámat a bót elől, mivel ma ismét nem zártam le. :dr_27::dr_27::dr_27:
Azért a bringalulcsot bevittem magammal a bótba, és amikor kimentem, akkor vettem észre, hogy a kormányon lévő bringazárat nem kéne kinyitni. :rohog::rohog::rohog:

Ez tényleg jó hír! :) Gondolom, nem időztél sokat a boltban! Egy nagybevásárlást nem biztos, hogy türelemmel kivárt volna a bringa!

vighkata

Ez tényleg jó hír! :) Gondolom, nem időztél sokat a boltban! Egy nagybevásárlást nem biztos, hogy türelemmel kivárt volna a bringa!
Tényleg hamar kint voltam, de egy lezáratlan bringát eltolni, hát, izé, ööö, nem okoz nagy erőfeszítést és időráfordítást. Lehet, hogy bringakulcs nélkül nem kellett? :o

Oldal tetejére