napocska
Őstag
Köszönöm szépen!
Lehet, hogy rövidül a Balcsi 3-4 nappal és csak hétvégén megyünk.![]()
Menjetek mihamarabb, mert állítólag hétvégén elromlik az idő. Addig viszont kánikula lesz! A Balcsin még azt is ki lehet bírni
Köszönöm szépen!
Lehet, hogy rövidül a Balcsi 3-4 nappal és csak hétvégén megyünk.![]()
Nagyon jó pihit és pancsolást kívánunk Nektek.![]()

Hát ez az!Menjetek mihamarabb, mert állítólag hétvégén elromlik az idő. Addig viszont kánikula lesz! A Balcsin még azt is ki lehet bírni![]()
Már lassan megszokom, ha mi nyaralunk akkor sz.r az idő.Hát ez az!Már lassan megszokom, ha mi nyaralunk akkor sz.r az idő.
Szombattól van a hivatalos nyaralás, csak úgy volt hogy előbb is le tudnánk menni barátokhoz. Aztán lehet, hogy mégsem.![]()
Sz@r időben a legjobb beszélgetni! Útközben beugorhattok hozzánk is...Sz@r időben a legjobb beszélgetni!
![]()

Köszi az invitálást, aranyos vagy!
De most azt hiszem kihagyom - holnap irány a BALATON!!!!!
![]()

Mert én a vízben akarok ugrálni!Miért nem akartok útközben ugrálni amikor oly kedvesen invitáltak Benneteket???????????????![]()

Köszi az invitálást, aranyos vagy!
De most azt hiszem kihagyom - holnap irány a BALATON!!!!!
![]()

Tekenyősöt itthon ne hagydAkkor mese nincs, mi keresünk meg Benneteket!![]()
Dehogyis!Tekenyősöt itthon ne hagyd![]()

:dr_178::dr_178::dr_178:Dehogyis!![]()
Akkor mese nincs, mi keresünk meg Benneteket!![]()
Pancsoló kislány...![]()

Inkább lassan öreglány!
Na, most akkor ki fog kit szaván...Ok. Jöhettek. De ha rossz lesz az idő, lehet hogy meglátogatunk titeket valóban.![]()
Gyertek csak, gyertek! 
Lassan?!Inkább lassan öreglány!
![]()
Öreglány?!
Ugyan már...
Ennek mi is nagyon örülünk....a sok-sok meleg nap után végre fáztam kicsit reggel és még az eső is esik...!!!![]()
De képzeld el szegény Chrstináék,bundabugyi,molinó és pufajka után áhítoznak a balcsi partján.
Szerintem inkább napsütés, 30°C körüli levegő hőmérséklet, 25-26°C víz hőfok után...Ennek mi is nagyon örülünk.De képzeld el szegény Chrstináék,bundabugyi,molinó és pufajka után áhítoznak a balcsi partján.
![]()
Na jó,jó,de millen szögről akasszuk le,Szerintem inkább napsütés, 30°C körüli levegő hőmérséklet, 25-26°C víz hőfok után...![]()