A mai napom apró öröme...

christina

Őstag
...a sok-sok meleg nap után végre fáztam kicsit reggel és még az eső is esik...!!! :D:D:D:dr_24:

Aha! Szóval miattad fagytam meg a Balcsin, hogy te örülhess!:mad::)
Mi meg nagyon fáztunk!:rolleyes:

Ennek mi is nagyon örülünk.:D:hurra:De képzeld el szegény Chrstináék,bundabugyi,molinó és pufajka után áhítoznak a balcsi partján.:rohog::(:(
Majdnem.:D

Szerintem inkább napsütés, 30°C körüli levegő hőmérséklet, 25-26°C víz hőfok után... ;)

De inkább ez volt igaz!:D De nem jött be.:(

Jaj, pedig én úgy leakasztanék Nekik egy kis jó időt, ha tudnám, melyik szögön van... Úgy megérdemelnék a "tökéletes nyaralást"! :cool:

:dr_24::dr_24::dr_24: Cupp.:)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hurrá, újabb állattal bővült az amúgy is népes állatparkunk, egy csuklyás patkánnyal. :D Két hét múlva társa is lesz, nekem meg még nagyobb örömöm lesz. :rohog: Egyébként tündéri a zállat. :dr_31:

vighkata

Milyen kis helyes :) Jól kijön a teknősökkel?
Azzal a sok műtekenyesőssel? Mert Zebegény, az élő teknős sajna elpusztult, a doki sem tudta mi volt a baja, hiába kapott vitamin injekciót. :(
A többi állattal nem engedjük össze. Van több talicskára való kis egér, élükön a családfő II. Benedek, és Jonatán a gabona sikló. :hurra:

vighkata

JA, és imádja a csirkecsontot, szinte kitépi a kezemből. Azonnal beszalad vele a kis házába, mert az van nekijje.
(Vette a mamája, vagyis éne :rohog:)

Oldal tetejére