tímeácska
Őstag
Na jó,jó,de millen szögről akasszuk le,![]()
Jaj, pedig én úgy leakasztanék Nekik egy kis jó időt, ha tudnám, melyik szögön van... Úgy megérdemelnék a "tökéletes nyaralást"!

Na jó,jó,de millen szögről akasszuk le,![]()

Mivaaaaan?![]()
De csak a jobbost. Úgyhogy, a balos lehet, hogy nyikorogni fog... 

Mert, hogy, egészen véletlen szembe fújtam magam szilikon sprével...De csak a jobbost. Úgyhogy, a balos lehet, hogy nyikorogni fog...
![]()

... és este nem kell olvasólámpa ... jobb szemmel világítasz, ballal olvasol 

Ez tök jó!
Szemüge nélkül is lesz csillogó tekinteted... és este nem kell olvasólámpa ... jobb szemmel világítasz, ballal olvasol
![]()
Ja, és természetesen energiatakarékos ez az olvasólámpa-mód! 

Ma hajnalban találtam valamit Bogyóka szájában, ami tegnap este még nem volt ott... Egy fogacskát!![]()

...a sok-sok meleg nap után végre fáztam kicsit reggel és még az eső is esik...!!!![]()

Majdnem.Ennek mi is nagyon örülünk.De képzeld el szegény Chrstináék,bundabugyi,molinó és pufajka után áhítoznak a balcsi partján.
![]()
Szerintem inkább napsütés, 30°C körüli levegő hőmérséklet, 25-26°C víz hőfok után...![]()
Jaj, pedig én úgy leakasztanék Nekik egy kis jó időt, ha tudnám, melyik szögön van... Úgy megérdemelnék a "tökéletes nyaralást"!![]()

Cupp.Ne tessen mán mondani!Voltam Jicinben!!!!!!!!!
Én annak örülök, hogy végra hazatértél és látlak 
Azzal a sok műtekenyesőssel? Mert Zebegény, az élő teknős sajna elpusztult, a doki sem tudta mi volt a baja, hiába kapott vitamin injekciót.Milyen kis helyesJól kijön a teknősökkel?

Hát az nincsen nekijje, hogy miért hívják csuklyásnak? Azt nem tudom, csak azt, hogy laboratóriumi célra kitenyésztett faj, ezt is innen tudom: http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/csuklyas-patkany/64/Nagyon tünemény! De hol van a csuklyája?
JA, és imádja a csirkecsontot, szinte kitépi a kezemből. Azonnal beszalad vele a kis házába, mert az van nekijje.
(Vette a mamája, vagyis éne)