Nem baj, ha nem ünneplem meg? (Vagy jövőre eszembe juttatjátok?:twistedÁprilis Bolondja!
De azért nincs harag?Nem tudtam vóna ki hagyni!Nem baj, ha nem ünneplem meg? (Vagy jövőre eszembe juttatjátok?:twisted![]()
Ez nekem nagy öröm volt olvasni. Egyre jobban ki fogjátok tapasztalni a pumpát, ügyesek voltatok.Ma kimentünk a hajógyári szigetre és sokat fociztunk!
Gergőnek lecsúszott 30 gr Ch inzulin nélkül szép cukrokkal.
Nekünk még a mozgás-evés-inzulin arányban nincs tapasztalatunk, de kezdésnek príma volt!
És hát az idő.....egyszerűen tökéletes volt! :-D :-D :-D
Borka, ez szuper hír, nagyon örülök neki, hogy Spirites lettél.Ma délután meg kaptam a 3. pumpámat.2x volt H-Tron plus pumpám.
A jelenlegi pedig,Spirit, de még nem üzemelem be, mert a másikba még van 3 hét. Gondolm,hogy hagyok benne 2 hét életetés csak utánna fogom az újat elindítani. A legelsőbe is hagytam 2 hetet arra való tekintettel,hogy ha valami gigszer beüt,akkor se maradjak pumpa nélkül.
Egyenlőre ismerkedm vele,és olvagatom a leírását.
Ma délután meg kaptam a 3. pumpámat.2x volt H-Tron plus pumpám.
A jelenlegi pedig,Spirit, de még nem üzemelem be, mert a másikba még van 3 hét. Gondolm,hogy hagyok benne 2 hét életetés csak utánna fogom az újat elindítani. A legelsőbe is hagytam 2 hetet arra való tekintettel,hogy ha valami gigszer beüt,akkor se maradjak pumpa nélkül.
Egyenlőre ismerkedm vele,és olvagatom a leírását.
Köszönkük az iformációt!!Mai napom "apró helyett" óriás öröme: mindenféle nyavalya ellenére elkészült az új Dr.Info, igaz még a szokásoshoz képest is csúszással, húsvét után nyomda, aztán postagalamb (20-a után lehet az eget kémlelni...)
Hallod ezt Sidike? Pumpás nyavalyájára jó az eső. De miért is? A locsolás nyűgjétől, vagy mitől szabadulsz meg Pumpáskám?Van ISTEN!! Esik az esö!Megszabadulok a nyavajámtol!!