A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
Az én örömöm az ,hogy itt lehetünk együtt,és ezen a csodálatos napon kinyíltak Gazdagréten a virágok. Gyorsann le fotóztam őket és feltettem az albumra.A tulipános kép Ildit illeti!!!!!!!!!!!
Az aranyvesszőt szombaton szedtem a telken ,mostanra pompázik.

Csatolások

• DSCF0293.JPG
    DSCF0293.JPG
    62.9 KB · Olvasás: 3

borka

Őstag
Csodálatos idő volt ma(2009.04.04.), kint voltunk a telken ,és az a csodálatos illat egyszerűen leírhatatlan, ami fogadott bennünket.
Ibolya ,játszint, nárcisz illatainak kavalkádja.

christina

Őstag
Ma kimentünk a hajógyári szigetre és sokat fociztunk!
Gergőnek lecsúszott 30 gr Ch inzulin nélkül szép cukrokkal. :)
Nekünk még a mozgás-evés-inzulin arányban nincs tapasztalatunk, de kezdésnek príma volt!
És hát az idő.....egyszerűen tökéletes volt! :-D :-D :-D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ma kimentünk a hajógyári szigetre és sokat fociztunk!
Gergőnek lecsúszott 30 gr Ch inzulin nélkül szép cukrokkal. :)
Nekünk még a mozgás-evés-inzulin arányban nincs tapasztalatunk, de kezdésnek príma volt!
És hát az idő.....egyszerűen tökéletes volt! :-D :-D :-D
Ez nekem nagy öröm volt olvasni. Egyre jobban ki fogjátok tapasztalni a pumpát, ügyesek voltatok.

borka

Őstag
Ma délután meg kaptam a 3. pumpámat.:p 2x volt H-Tron plus pumpám.
A jelenlegi pedig,Spirit, de még nem üzemelem be, mert a másikba még van 3 hét. Gondolm,hogy hagyok benne 2 hét életet:rolleyes: és csak utánna fogom az újat elindítani. A legelsőbe is hagytam 2 hetet arra való tekintettel,hogy ha valami gigszer beüt,akkor se maradjak pumpa nélkül. :rolleyes:
Egyenlőre ismerkedm vele,és olvagatom a leírását.

Ycuska21

Új tag
Egyre többen jönnek hozzám jógázni és ennek nagyon örülök. Kezdik felismerni az emberek a jóga jótékony hatását az emberi szervezetre.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A jelenlegi pedig,Spirit, de még nem üzemelem be, mert a másikba még van 3 hét. Gondolm,hogy hagyok benne 2 hét életet:rolleyes: és csak utánna fogom az újat elindítani. A legelsőbe is hagytam 2 hetet arra való tekintettel,hogy ha valami gigszer beüt,akkor se maradjak pumpa nélkül. :rolleyes:
Borka, ez szuper hír, nagyon örülök neki, hogy Spirites lettél.
Én is hagytam a H-Tronban vagy 4 hetet, hogy hátha szükség lesz rá. Nem volt szükség, de jó a tudat, hogy van. Én már talán nem is tudnék kapásból H-Tronozni.
Borka, ha bedurrantod a Spiritet, és igényled, akkor adok tippeket a bólus nyújtásra és kombinációkra, amiket a Tron nem tudott. De nem kell elkapkodni, én is kb. 2-3 hét után próbálkoztam vele először.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Mai napom "apró helyett" óriás öröme: mindenféle nyavalya ellenére elkészült az új Dr.Info, igaz még a szokásoshoz képest is csúszással, húsvét után nyomda, aztán postagalamb (20-a után lehet az eget kémlelni...)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető

Örülök Borka! Remélem beválik gyorsan és nem lesz vele gond. Ügyesen csinálod a cserét, profi vagy :D

Oldal tetejére