A mai napom apró öröme...

pusimelu

Őstag
Tegnapi napom öröme ,hogy Susy találkozott egy szép nagy Cane Corso-val(kb.100 kg fürdés után volt a drága) az állatkereskedésbe ,és még jó hogy a kezemben volt Susy,mert Susyka neki ment volna a medvének!
Már sokat nőtt és okosodott de olyan mint egy rossz gyerek!
Ildi milyen rudat szoktatok venni a kutyáknak amiért odavannak?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Tegnapi napom öröme ,hogy Susy találkozott egy szép nagy Cane Corso-val(kb.100 kg fürdés után volt a drága) az állatkereskedésbe ,és még jó hogy a kezemben volt Susy,mert Susyka neki ment volna a medvének!
Már sokat nőtt és okosodott de olyan mint egy rossz gyerek!
Ildi milyen rudat szoktatok venni a kutyáknak amiért odavannak?

Szia Meli,
Olyanok bizony, rossz gyerekek :) Biztos nagyon rakoncátlan lehet az édeske! Ha Kismarosra megyünk elhozhatnátok, Ocsi és Yöshi örülnének neki...

Kutyaszalámi... A mieink egy tesco-s termékért vannak oda, de a lényege, hogy puha legyen, amit sok helyen lehet kapni (színesek és kemények) azt a mieink nem szeretik, szaglásra sem méltatják. A csomagban 5 db kisrúd van... és így néz ki:

kutyaszalami.jpg

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme hogy tegnap elkezdődött…!:rolleyes::mrgreen:
(Idén július 4-től 26-ig kerül megrendezésre a 96. Tour de France kerékpáros körverseny. Tegnap Monacóból rajtolt el a mezőny, a verseny 21 szakasz (két pihenőnappal…) és 3459 kilométer megtétele után Párizsban ér majd véget.)
Üdv.,
Laci ...aki :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mai napom öröme, bezúztam egy internet cafeba, és itt lehettem veletek a fórumon.
Holnap pedig néhányan tálizunk!!!!

borka

Őstag
Mai napom öröme,hogy nagyon jól sierült a mini találkozó,Székesfehérváron.:p
Sajna Tímeácska,és Grácia nemtudott eljönni.:(

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Örömöm, hogy ismét bezúztam egy caféba, miután találkoztam Borkával, Mollival, Laffival, Lacival, és Nimródot sem lehet kihagyni, egy szuper kissrácot.
Ja, és a cukim "csak" 12-ig kúszott fel. Ez valódi öröm, de ezt csak mi tudjuk miért.
He-he, lehet a zoldalakat likasztani! :twisted::rolleyes:

blaci

Őstag
Mai napom apró öröme:
Reggel horgászni mentem…megint…és mindig…! (…ha csak tehetem) :rolleyes:

A történet pedig az, hogy nemrég kinéztem magamnak egy netes horgászáruházban két új horgászorsót a mostaniak helyett, még 2002-ben vettem őket kicsit már "köhögnek"…
Nem rendeltem meg az orsókat mert valahogy szerettem volna megnézni őket "élőben" is, mielőtt esetleg megveszem. Már azt tervezgettem hogy mikor tudnék ellátogatni nagyfaluba, nálunk sajnos nincs olyan üzlet ahol kapható lenne, pláne polcról…
Erre ma reggel kimegyek pecázni és kb. 20 perc múlva mellém ült egy srác a nagyapjával aki pontosan olyan orsókat használ mint amit kinéztem magamnak…!!! Így aztán nem csak hogy megnézhettem a kiszemelt orsókat élőbe, ráadásul használat közben, de kicsit beszélgettünk és még korrekt véleményt is kaptam róluk, első kézből! Szuper…!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci …aki alig hitt a szemének…!:rolleyes::mrgreen:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Mai napom apró öröme:
Reggel horgászni mentem…megint…és mindig…! (…ha csak tehetem) :rolleyes:

A történet pedig az, hogy nemrég kinéztem magamnak egy netes horgászáruházban két új horgászorsót a mostaniak helyett, még 2002-ben vettem őket kicsit már "köhögnek"…
Nem rendeltem meg az orsókat mert valahogy szerettem volna megnézni őket "élőben" is, mielőtt esetleg megveszem. Már azt tervezgettem hogy mikor tudnék ellátogatni nagyfaluba, nálunk sajnos nincs olyan üzlet ahol kapható lenne, pláne polcról…
Erre ma reggel kimegyek pecázni és kb. 20 perc múlva mellém ült egy srác a nagyapjával aki pontosan olyan orsókat használ mint amit kinéztem magamnak…!!! Így aztán nem csak hogy megnézhettem a kiszemelt orsókat élőbe, ráadásul használat közben, de kicsit beszélgettünk és még korrekt véleményt is kaptam róluk, első kézből! Szuper…!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci …aki alig hitt a szemének…!:rolleyes::mrgreen:

Asztaaaa :) és megrendeled? :)
Üdv.,
ildi ...aki sosem pecázott, de azért nagyon kíváncsi...:rolleyes::mrgreen:

blaci

Őstag
Asztaaaa :) és megrendeled? :)
Üdv.,
ildi ...aki sosem pecázott, de azért nagyon kíváncsi...:rolleyes::mrgreen:

Szia Nofre!
Még nem döntöttem el biztosan hogy ezt a típust választom, de tetszettek, szóval kicsit még nézelődöm aztán majd meglátom...:rolleyes:
Üdv.,
Laci ..aki már sokat pecázott, de azért nem kapkodja el...!:mrgreen:

napocska

Őstag
Ma három hete nem dohányzom :) ez óriási dolog ám :D

Nagy gratula!! Én kb. (sőt, pont) tíz éve hagytam abba, egy nagy elhatározás hatására. Igaz, hogy nem voltam erős dohányos, csak olyan napi 10 szálat füstöltem. Arra emlékszem, hogy egy pár hétig, milyen hihetetlenül JÓL éreztem magam :p. Semmi rossz közérzet, szédülés, tényleg frenetikus volt. Lehet, hogy újra dohányozni kellene, hogy aztán leszokhassak, és átélhessem ugyanezt megint? :)

borka

Őstag
Gratulálok Ildi az elhatározáshoz,de a probatétel legalább 3 HÓNAP.
Mi mind a ketten szívtuk,és tudjuk,hogy milyen megpróbáltatsokon kel kezresztűl vergődnöd.Sok kitartást,és nagy-nagy akarat erőt kívánok.

Oldal tetejére