A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
További örömöm. Összerakom a ma megszerezett fehéret az otthon várakozó piros-sárgával. Alszom rája egyet-kettőt, és viszem a talira.
Robi, alias Timooon készülj, mert karácsonyfát kell játszanod. Sajnállak, így jártál.

tímeácska

Őstag
További örömöm. Összerakom a ma megszerezett fehéret az otthon várakozó piros-sárgával. Alszom rája egyet-kettőt, és viszem a talira.
Robi, alias Timooon készülj, mert karácsonyfát kell játszanod. Sajnállak, így jártál.

Mrobi (vagy Mr. Obi?!:lol: -ez most jutott eszembe... Bocsi, fejembe...:mrgreen:), alias Robiiii, avagy Timooon! Te ígérted meg!:mrgreen: Tudod...!!! ...Bármit...:twisted: Ily' meggondolatlan kijelentéseket tenni...!!! És pont nekem/Nekünk...?!?! :lol::mrgreen::twisted::rolleyes::cool:

christina

Őstag
A tegnapi napom nem apró, hanem nagy öröme, hogy elhoztuk a pumpát!:):):)

A mai napom örömei: 1. szabadnapot kaptam és megint kettesben lehettem kicsi fiammal.
2. délután telefonáltak, hogy nem kell mennünk holnap a diab. gondozóba, mert elmarad a rendelés.
3. így holnap meló előtt lesz időm összepakolni! :)
4. már csak kettőt alszunk és ott leszünk már!!!!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ez nem ér! Én is ezt akartam írni!!!;)
Szóval: az én örömöm, hogy Christina elhozhatta PUMPÁT!!!!:D (Micsoda eredeti, önálló gondolataim vannak...:rolleyes:;):mrgreen::cool:)

Én is lemaradtam, hiába keltem korán, megelőztetek. hát akkor mai napom öröme, megszáradt a fehér, és bent van már a Hát Izsák-ban.

Oldal tetejére