Ma is több öröm ért!
2.Nem ellopták a bicajomat,hanem hazasétáltam nélküle!(a boltból kijövet,mint aki jól végezte dolgát,észre sem vettem...otthon gondolkodhattam,hogy mi történt vele,mert rémlett,hogy nem gyalog mentem el otthonról!)
Eccerű
Ez nem is apró öröm, hanem óriási.Igen,de én úgy örültem,hogy csak "nem láttam,csak néztem",nem pedig "jól láttam,hogy nem látom" volt!!!![]()
Igen,de én úgy örültem,hogy csak "nem láttam,csak néztem",nem pedig "jól láttam,hogy nem látom" volt!!!![]()
Zsu!
Ez szép teljesítmény volt! :mrgreen:
Egyszer a bátyám is eljátszotta ugyanezt, biciklivel el, gyalog haza, másnap biciklizni akart, bicónak hűlt helye. De akkor ő még csak 6 éves volt.
Ez nem is apró öröm, hanem óriási.
Csak halkan súgom meg, hogy egyszer én is bicajjal mentem valahova, aztán gyalog haza. Amikor akartam menni éjszakára dolgozni a kétkerekűvel, akkor kellett visszapergetni az idő kerekét, hogy mi is volt néhány órával azelőtt. A fél városon át futottam a bringáért, hogy még a dolgozóba is beérjek. Szerencsére az enyém is meg volt. Na de ez nem publikus ám.
Na, ha már a titkoknál/nem publikus dolgoknál tartunk... Én hasonlóan jártam, de a kocsit hagytam el... És én, miután elveszítettem az autót, még 3 helyre loholtam, mint egy őrült, hogy el ne késsek... És közben szidtam magamat, hogy miért nem kocsival jöttem, itt rohangálok fel s alá... És csak akkor tűnt fel, hogy én valójában nem otthon hagytam az autót, hanem "csak" elhagytam, amikor hazaértem, és a kocsinak hűlt helyét találtam... :-D Aztán meg azon elmélkedtem, mi lett volna, ha a gyereket is vittem volna magammal... Jesszus, Őt is elhagytam volna! :lol:
De ez top secret! El ne áruljátok senkinek, én bízom Bennetek!!! ;-):-D:lol: