A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ja,és a tegnapi napé az,hogy már megint találkoztunk Tekivel!Szuper volt!És megvehetem a lepukkant montiját.De majd felturbózzuk és jó lesz a nagyfiamnak.Így nem az enyémet fogja elvinni a sutyóba! :)

Ki kérem magamnak, Az a fiam lepukkant montija, az enyém csúcs szuper dolgozóba és mindenhova járó montika.

vighkata

Ebéd utáni hatalmas örömöm, hogy 5,2-t mértem, és egyedül befalhattam egy egész paradicsomot. Senkinek nem adtam.

Zsu77

Új tag
1.Kaptam sms-t! ...
2.Küldtem sms-t! ...
3.Teki csak beszólt tegnap és nem harapta le a fejem a bringa miatt! ... (mondjuk ez inkább a tegnapi napé... :oops:)

blaci

Őstag
Sikerült ma mind a négy vizsgám... :D:D:D ...ami miatt sajnos lemaradtam a taliról... :( Na de végre lehet egy kicsit lazítani. :mrgreen:

blaci

Őstag
Gratulálok! Ügyes vagy! Hát, igen, ez valóban fontosabb volt most, mint a tali... Pedig hiányoztál!;) Na, de majd legközelebb!!!;);) Kellemes lazítást!:)

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy. De én sem csak a vizsgák miatt izgultam ám az utóbbi időben olvasgatva az írásaidat. Nem tudom pontosan miért (valószínűleg nem is tartozik rám) de én is szorítottam érted a többiekkel együtt hogy minél hamarabb újra itt legyél közöttünk. :D

U.i.: Igen, legközelebb!!! :mrgreen:

vighkata

Ma véradás volt nálunk, és az üzemünkből 67-en adtak vért, amivel gyógyítanak, és életet mentenek.

cuki

Új tag
Meli! Jó Neked, hoyg csak 1 kilót... A palacsinta tényleg nagyon finom volt, Kata beszereztem egy palacsintasütőt, olyat amilyen a tied. Holnap lesz a kipróbálás napja:)

cuki

Új tag
Jelentem palacsintasütő kipróbálva, remekül működik. És a férjem is Teki nyomdokaiba lépett, szerinte is egy palacsintát szép barnára kell sütni!!!!!

Oldal tetejére