A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Örülök hogy örültök..Megvagyok!Megyek Tímeácsak vasárnap visznek meg hoznak vagy fordítva.(Köszönöm a az autóban a helyet.)Cuki is jön? Gyere Cuki mi majd lesünk mint a moziban!

Kb. mikorra értek oda?! Mert igazság szerint 13:30-ra kell odaérni, én megyek Katáékhoz, aztán együtt tömegközlekedünk, dél után nem sokkal érünk oda... Na, de ezt majd privin...:mrgreen:
Hahó! Cuki! Jelentkezz! -még nem láttam ma...:???:-

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kb. mikorra értek oda?! Mert igazság szerint 13:30-ra kell odaérni, én megyek Katáékhoz, aztán együtt tömegközlekedünk, dél után nem sokkal érünk oda... Na, de ezt majd privin...:mrgreen:
Hahó! Cuki! Jelentkezz! -még nem láttam ma...:???:-
Még én is kérek pontos menetrendet, hozzám hányra?kivel, mivel? onnan hova? mivel? aztán hogyan tovább együtt.

Papucska! Az emiledre elküldtem a meghívó pdf-ét, aztat megkaptad?

tímeácska

Őstag
Még én is kérek pontos menetrendet, hozzám hányra?kivel, mivel? onnan hova? mivel? aztán hogyan tovább együtt.

Papucska! Az emiledre elküldtem a meghívó pdf-ét, aztat megkaptad?

Én megyek hozzád, felnyaláboljuk Növénykét, oszt uzsgyi Bp., csatlakoztatjuk Magunkhoz Cukit, onnan tova Szentendre... Ott csatlakozódik hozzánk Papucska. Egyszerűbben: tömegközlekedési eszközök igénybevételével jutunk el (én A-ból B-be), B-ben léptek Ti színre, haladunk tova C irányába, ahol társul Cuki, és meg sem állunk D-ig, és ott már lesz Papucsunk!:-D ... A többit privin... Hátha más is várna a buszmegállóban...:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

pusimelu

Őstag
Mit küldtél?Pdf?A meghívót megkaptam képen.Ezt érteni 8 óra meló után.Mi Délelőtt megyünk Pestre midgyárt mondom hova ..Onnan párom visz oda meg vissza na meg haza..Pesten azt hiszem azon az oldalon van Békásmegyer ( oda megyünk)Lehet hogy valakit felvehetünk (Teki,Csigu?,Cuki?)
Állat jók a képek meg a szöveg is...(szó szerint)

pusimelu

Őstag
Várjatok Növénke lemaradt?5 személyes a jármű mi ketten meg ti 3 -an az 5..Oké szerintem beférünk.(Gyerekeket megörzőbe tesszük ismerősnél.)Nem jó most meg Cuki maradt le .Ti 4 en.Nem férünk be?Na most mi lesz?Csigu megoldaást:::Kérekk..

cuki

Új tag
Hallo!!!!

Itten vagyok! Nos Timeácska megkaptam a mait de nem tudom megnyitni:-(

Papucska!!
Igen, Békásm a szentendrei úton van. Ha engem valahol felvesztek azt megköszönöm, vagy mondjátok meg merre kell mennem, hogyan, mikor stb. Köszönöm

tímeácska

Őstag
Várjatok Növénke lemaradt?5 személyes a jármű mi ketten meg ti 3 -an az 5..Oké szerintem beférünk.(Gyerekeket megörzőbe tesszük ismerősnél.)Nem jó most meg Cuki maradt le .Ti 4 en.Nem férünk be?Na most mi lesz?Csigu megoldaást:::Kérekk..

Mi sem egyszerűbb... Mi, akik Szentendrére megyünk, vagyunk 5-en, igaz?! 5 személyes az autó... Bocs, Laci, Te már nem férsz be az autóba...!!! :twisted: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :lol::lol::lol:

tímeácska

Őstag
Lehet, hogy Cuki lenni cuki de nem okos????

Na, még egy prósza... Ha nem oké, akkor bevetjük Tekenyőst... Majd a páncéljával jóóóól össze-vissza verem a sz.gépemet... :twisted::mrgreen::mrgreen: Ja, nem is ezért kell bevetni... Szóval... Bevetjük Tekenyőst... Hogy küldje el Ő a meghííííjót!:mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Én megyek hozzád, felnyaláboljuk Növénykét, oszt uzsgyi Bp., csatlakoztatjuk Magunkhoz Cukit, onnan tova Szentendre... Ott csatlakozódik hozzánk Papucska. Egyszerűbben: tömegközlekedési eszközök igénybevételével jutunk el (én A-ból B-be), B-ben léptek Ti színre, haladunk tova C irányába, ahol társul Cuki, és meg sem állunk D-ig, és ott már lesz Papucsunk!:-D ... A többit privin... Hátha más is várna a buszmegállóban...:rolleyes::rolleyes::mrgreen:

Ezt ki kell nyomtatnom magamnak, tudod tekenyős agy eléggé eccerű, de megoldom. Tök jó, ha már Szendrén lesz papucsunk, addig surranózunk. Tök jó ez a tömegközlekedünk is. Hárman összeállunk, tömeget alkotunk, és közlekedünk.
Tudod, a tehén bonyolult állat, de én megfejem.

Oldal tetejére