A mai napom apró öröme...

napocska

Őstag
Sziasztok! Leírom a mai, nőgyógyásznál folytatott beszélgetésünk néhány mondatát, én nagyon viccesnek találtam. Hozzátartozik a sztorihoz, hogy még nem jártam a kerületi SZTK-ban, most először mentem oda, és nem a szokásos dokimhoz, időhiány miatt.
Nőgyógyász: Mikor csináltak utoljára rákszűrést?
Én: Kb. fél éve
Nőgyógyász: és hol?
Én: itt és itt, X dokinál.
Nőgyógy: és, mi volt az eredmény?
Én: ez és ez.
Nőgyógy az asszisztensnek: kérem, írja be a computerbe!
Asszisztens: na de csak úgy beírom?
Nőgyógy: igen, az a szokás, hogy elhisszük, amit a beteg mond.
Asszisztens még mindig kételkedve: na de csak úgy lelet nélkül?
Nőgyógy: igen, bizony, írja csak, amit a kedves beteg mond.
(Mert annak a megátalkodott betegnek nyilván érdeke lenne, hogy hazudjon...)
A doki egyébként jó fej volt, de ez a beszélgetés olyan szocreál jellegűre sikeredett :)

tímeácska

Őstag
Hát, elég érdekes... De nem is annyira ritkák a hasonló esetek... Sajnos... Vagy nem sajnos, mert ennyire megbíznak a betegekben?! :rolleyes:

pusimelu

Őstag
Itt vagyok ez már öröm ennyi meló után.Már fórumhiány tüneteim voltak.Kapott a lányom a héten 5 db ötöst...(ez a legnagyobb örömöm hogy délutáni meló mellett is ügyeskedik.(mert nem lehetek mindig mellette)Ja és még valami el tudja hegedülni a Búj, búj zöld ág..című dalt is.Eddig csak a Süss fel nap ment. A következő találkozón gyerekkoncertet adhat,mint hegedűművész palánta.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Papucska!
Jöttök szombaton tökfesztiválozni? Nem válaszoltál. Na az milyen jó nap lesz, tele apró örömökkel.

pusimelu

Őstag
Tekikém! Levegőt venni sincs mostanság időm.(priviben megírom a többit)Szerintem nem megyünk mert hétvégén kiheverjük a múlt hétvégét meg a hetet.Néztem a mailt biztos nagyon jó lesz,de muszáj pihennem mert valami eszméletlen fáradt vagyok.Ha mégis mennénk akkor írok.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tekikém! Levegőt venni sincs mostanság időm.(priviben megírom a többit)Szerintem nem megyünk mert hétvégén kiheverjük a múlt hétvégét meg a hetet.Néztem a mailt biztos nagyon jó lesz,de muszáj pihennem mert valami eszméletlen fáradt vagyok.Ha mégis mennénk akkor írok.

Ok, de elég, ha beülsz a söfőröd mellé, és elgurultok. A lányok nagyon élveznék.

zsuzsa

Új tag
Ma óvonéni mondta hogy mennek jövő héten az állatkertbe mondjam majd hogy mit vigyenek. Erre én, mehet ő is, nincs gond belőle ha nem tudjátok vinni, mire ő itthon nem hagynánk semmilyen okból. Mondtam hogy ha kell segítség, szívesen kiveszek egy napot, és elkísérem őket, örültek neki, mondta hogy szeretnének még szülőket, és nyugodtan menjek. örültem neki, ez így nekem is megnyugtató lesz, de megfogadtam hogy nem fogom mindíg kísérgetni, ez most megint inkább nekem kellett. De a hozzáállásnak nagyon örültem.

Zsu77

Új tag
Én amikor csak tudom elkísérem a gyerekeket,mert örülnek neki.Ennek ellenére mindig egyedül vagyok,mert jól otthagynak.Majd eljön az idő,amikor nem igénylik,mert ciki.Majd akkor nem megyek.De most még nekem is olyan öröm,hogy igényük van rá.Ezek szerint tényleg szeretnek velem lenni,és az olyan jó...:)

dg

Őstag
megkaptam B. Laci küldeményét. Nem vagyok az ilyesmihez szokva, és nagyon örülök! Hatalmas segítség ez nekünk!

Köszönöm Laci!

christina

Őstag
A mai napom Óriási öröme, hogy Gergő ma 3 éves!
Úgyhogy most haza sietek a munkából és jól felköszöntjük!
Megkapja a tegnap majdnem éjfélig tartó sütés eredményét. Ami nem más mint Évike piskótája, csokis pudingos krémecskével. :)

tímeácska

Őstag
Megkapja a tegnap majdnem éjfélig tartó sütés eredményét. Ami nem más mint Évike piskótája, csokis pudingos krémecskével. :)

Boldog születésnapot kívánunk sok szeretettel a KisGergőnek!!!
Tímeácska, és a NagyMáté :D
​

rgyörgy

Új tag
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Sok örömet és Boldogságot kívánunk a kicsi, aranyos Gergőnek!<o></o>
Éva néni és Gyuri bácsi<o></o>

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

christina

Őstag
Drága Éva néni, Gyuri bácsi, Timeácska és NagyMáté, Melinda, Laci és a lányok!
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságot!

(Nem ezért írtam, :oops: de nagyon aranyosak vagytok!)

Meg volt a nagy köszöntés. A tortából fél szelet elég volt neki, (hiába Évike sütijei finomabbak;)) viszont az ajándékoknak nagyon örült! :)

Zsu77

Új tag
Én ugyan kissé jól lemaradtam,de azért én is Boldog Szülinapot kívánok Gergőnek!Nagyon aranyos kisfiú!!!!

Oldal tetejére