vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát nekem nincs lóm....A szomszédé, mi?! Gyanús... Felettébb gyanús...
A nyomozás több szálon fut... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hát nekem nincs lóm....A szomszédé, mi?! Gyanús... Felettébb gyanús...
Hát nekem nincs lóm.
Nekem félig-meddig van kettő pacim... :mrgreen: De tényleg! Na, nem hintaló, meg vasaló... Olyan igazi, 4 lábú...![]()
Mert nem tud lózni, csak henceg vele, hogy neki olyannya is van ám.Akkor minek Neked autó?? :mrgreen:
Pusszantalak ám!
Még szerencséd, hogy nem vagy a szomszédom.Nekem félig-meddig van kettő pacim... :mrgreen: De tényleg! Na, nem hintaló, meg vasaló... Olyan igazi, 4 lábú...![]()
:mrgreen:Nekem félig-meddig van kettő pacim... .![]()
...A szomszédé, mi?! Gyanús... Felettébb gyanús...
Akkor minek Neked autó?? :mrgreen:
Pusszantalak ám!
:mrgreen:
Remélhetőleg az egyiknek ez a fele van, a másiknak meg az a fele. He-he-he
:twisted::mrgreen::mrgreen: Őőőő... Ez kicsit olyan, mint a fel-le billentyűim...??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Még szerencséd, hogy nem vagy a szomszédom.
Ja! Az egyiknek csak eleje, a másiknak csak hátulja... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Te már láttad Őket?!:twisted::mrgreen::mrgreen: Őőőő... Ez kicsit olyan, mint a fel-le billentyűim...??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Nem!Azok használhatóbbak!:mrgreen:
Új tütü: Renault Mégan Scénic... (Persze, nem új...) De csak Sonic-nak becézem... És jóóó nagy... Sőt... Parkolásnál azé' érdekes... :-D:mrgreen::twisted:
A tütüről jut eszembe, igaz én fotelnek hívom, na mi ez? 600 cm3, két ajtaja van, lajhárka mert 3 hengeres, nincs igazán sem eleje sem hátulja. Ez az én műanyag paripám! és imádom![]()

A tütüről jut eszembe, igaz én fotelnek hívom, na mi ez? 600 cm3, két ajtaja van, lajhárka mert 3 hengeres, nincs igazán sem eleje sem hátulja. Ez az én műanyag paripám! és imádom![]()
attó most jó, hogy még mindig nem tiszta?
Valami autónak látszó jármű, segédmotoros berangsorolásban?
Jaj, mondd meeeeg! Naaaaaa!![]()