A mai napom apró öröme...

Zsu77

Új tag
Majdnem megfulladtam a röhögéstől...:lol:
A mai "Veled is megtörténhet"-ben önkéntes mentő képzésen vesz részt egy 50-es nő.És épp a szívrohamost akarják nem tudom hova helyezni.Nos ez egy műbábú,de jó nehéz.És a fejét ide-oda ütik a gyakorló teremben,mire az oktató odajön és közli:
"Megölte.Szívrohama volt,de most halálos fejtrauma érte."
Hát azt hittem bepisilok...:lol:

dg

Őstag
Majdnem megfulladtam a röhögéstől...:lol:
A mai "Veled is megtörténhet"-ben önkéntes mentő képzésen vesz részt egy 50-es nő.És épp a szívrohamost akarják nem tudom hova helyezni.Nos ez egy műbábú,de jó nehéz.És a fejét ide-oda ütik a gyakorló teremben,mire az oktató odajön és közli:
"Megölte.Szívrohama volt,de most halálos fejtrauma érte."
Hát azt hittem bepisilok...:lol:

Ezt a filmet már láttam egyszer! Nagyon jó! (mellesleg Kathy Bates -t nagyon szeretem!)

dg

Őstag
Akkor te tudod,hogy miről beszéltem!Te!Én vinnyogtam,volt nekem minden bajom,az a jelenet egyszerűen 5*-os!:D:D:D
És nagyon ari nőci télleg!:)

Egyetértek!!! Amúgy a "Filmajánlóban" van egy film az ő szereplésével (is). Imádnád, Zsu! Én is odavagyok érte! (az a baj, hogy kicsit nehéz megszerezni) (bár lehet, hogy a dvd kölcsönzővel kellene próbálkozni :mrgreen:)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Egyetértek!!! Amúgy a "Filmajánlóban" van egy film az ő szereplésével (is). Imádnád, Zsu! Én is odavagyok érte! (az a baj, hogy kicsit nehéz megszerezni) (bár lehet, hogy a dvd kölcsönzővel kellene próbálkozni :mrgreen:)
Akkor én is látni akarom, beizzítom otthon a kölköt, hogy szerezze meg nekem.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Közben kiderült, hogy nem kell huncutkodni. Lesz a Tv-ben egy hét múlva. Szólni fogok, mert kár kihagyni!
Mikor kell a tv elé ülnöm, és melyik csatornán lesz a film? Nincs tv újságunk. (Futná, de szombaton még keddig van lapozva, ezért kár megvenni.)

Zsu77

Új tag
Közben kiderült, hogy nem kell huncutkodni. Lesz a Tv-ben egy hét múlva. Szólni fogok, mert kár kihagyni!

Lécci-lécci,el ne feledd!jaj Grácia!Kérdezd meg Karádi dokinénit,hogy akkor mi is ez a mixtados korrigálás...Csal előtte kérd meg,hogy üljön le,nehogy rosszul legyen,illetve szögezd le,hogy nem rólad van szó és nem tervezel ilyeneket...:?

pusimelu

Őstag
Meli! Nem szoktál pityeregni, mikor a kislányokat látod valamit előadni? Én biztos rínék! Már sokkal kevesebbért is szoktam, úgyhogy előre "rettegek" az anyák napjától! :D

Nagyobbik lányomnál egy kicsit megedződtem ,de mindig elszorul a torkom!Rájöttem hogy nem szabad sírnom mert akkor azt hiszik baj van!
Nyelem a könnyeimet és dagadok a büszkeségtől.
Bettina nagyon visszahúzódó de szeret szerepelni!
Szerintem normális anyai reakció ha pityergünk.Az első anyák napja a legnehezebb!(tapasztalat)

Oldal tetejére