Majdnem megfulladtam a röhögéstől...:lol:
A mai "Veled is megtörténhet"-ben önkéntes mentő képzésen vesz részt egy 50-es nő.És épp a szívrohamost akarják nem tudom hova helyezni.Nos ez egy műbábú,de jó nehéz.És a fejét ide-oda ütik a gyakorló teremben,mire az oktató odajön és közli:
"Megölte.Szívrohama volt,de most halálos fejtrauma érte."
Hát azt hittem bepisilok...:lol:
Ezt a filmet már láttam egyszer! Nagyon jó! (mellesleg Kathy Bates -t nagyon szeretem!)
Akkor te tudod,hogy miről beszéltem!Te!Én vinnyogtam,volt nekem minden bajom,az a jelenet egyszerűen 5*-os!
És nagyon ari nőci télleg!![]()
Akkor én is látni akarom, beizzítom otthon a kölköt, hogy szerezze meg nekem.Egyetértek!!! Amúgy a "Filmajánlóban" van egy film az ő szereplésével (is). Imádnád, Zsu! Én is odavagyok érte! (az a baj, hogy kicsit nehéz megszerezni) (bár lehet, hogy a dvd kölcsönzővel kellene próbálkozni :mrgreen![]()
Akkor én is látni akarom, beizzítom otthon a kölköt, hogy szerezze meg nekem.
Mikor kell a tv elé ülnöm, és melyik csatornán lesz a film? Nincs tv újságunk. (Futná, de szombaton még keddig van lapozva, ezért kár megvenni.)Közben kiderült, hogy nem kell huncutkodni. Lesz a Tv-ben egy hét múlva. Szólni fogok, mert kár kihagyni!
Bővebben? Vagy likadjon mán az én oldalam is?Mai napom apró öröme a múlt heti ismétlése két hét múlva![]()
Bővebben? Vagy likadjon mán az én oldalam is?
Áhhá, szóval mész csápolni!!!Csak annyit árulhatok el, hogy földijeidre sikerült ma jegyeket szereznem, és újra (meg majd újra...) megyek quimby koncertreeeeeeeeeszóval csak ennyit árulhatok el
![]()

Zoknidra vigyázz, el ne hagyd.meg kiugrálni a bőrömből...
Közben kiderült, hogy nem kell huncutkodni. Lesz a Tv-ben egy hét múlva. Szólni fogok, mert kár kihagyni!
Zoknidra vigyázz, el ne hagyd.
Meli! Nem szoktál pityeregni, mikor a kislányokat látod valamit előadni? Én biztos rínék! Már sokkal kevesebbért is szoktam, úgyhogy előre "rettegek" az anyák napjától!![]()
Úgy gondoltam, hogy a nagy ugrálásban ki ne ugorjon örömében a fuszeklijábólMás szóval:vigyázz a körülötted álldogálókra...![]()

Úgy gondoltam, hogy a nagy ugrálásban ki ne ugorjon örömében a fuszeklijából![]()
Extázisban? Ugyan má, ki a kenyérhéjat érdekel olyankor az illóolaj?Én a felszabaduló "illóolajra"...![]()