A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Napocska!!!
Szuper lett az új logód, már tudom mitől jöttem ilyen szép napsütésben reggel a dolgozóba. :cool::cool:
Te fogsz nekünk sütni a pali talin is, Györgytől kapod majd az instrukciókat.

pusimelu

Őstag
Mai napom apró öröme hogy a munkahelyemen 60 főnél többen adtak vért hogy segítsenek!Köszönjük!Ja és nem kértem kicsi bosszantó sárgát!Remélem nem baj.

vighkata

Mai napom apró öröme hogy a munkahelyemen 60 főnél többen adtak vért hogy segítsenek!Köszönjük!Ja és nem kértem kicsi bosszantó sárgát!Remélem nem baj.
Az nagyon szép szám. Nálunk én vagyok (a nakamba varrták) a véradás szervező, és a múlt héten 68-an adtak vért. A véradós lányok mondták, hogy általában az üzemekből 40-50-en szoktak összejönni, és azt már jónak ítélik meg.

blaci

Őstag
Hoppá! Szuper jó lehetett, kicsit most irigyellek... - :rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci

Ui.: Aki pedig még nem ismeri a Quimby zenekart az szégyelje össze magát és igyekezzen pótolni ha jót akar...magának! - :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Hoppá! Szuper jó lehetett, kicsit most irigyellek... - :rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci

Ui.: Aki pedig még nem ismeri a Quimby zenekart az szégyelje össze magát és igyekezzen pótolni ha jót akar...magának! - :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:) ééééljen! Laci is szereti a quimbyt :)
Én meg húzom fülem-farkam. Sidike által kellett megtudnom szégyen-szemre, hogy Quimbyék földijeim. Szégyellem is össze(-vissza) magam, de hát ez van.

vighkata

Még egy öröm ért a mai nap. Örömöt szereztem Borkáéknak, mert sikerült nekik belőlem április bolondját csinálni.
(Igaz ezért megkergetem őket.)

borka

Őstag
Sajnos nekem nem öröm a mai nap mert híztam 5 kg a fentebb említett dolog kapcsán.De majd a kergetés során leadom:p Sándor;)

Oldal tetejére