A mai napom apró öröme...

pumpás

Őstag
Hallod ezt Sidike? Pumpás nyavalyájára jó az eső. De miért is? A locsolás nyűgjétől, vagy mitől szabadulsz meg Pumpáskám?
A most virágzó növény portol.Nekem az esö most áldás.Locsolni imádok szóda vizzel.De bepotolom ezt is mint sok minden mást amit már idértemKismaroson,nem ússzátok meg ezt sem nehogy elhervadjatok.:p

borka

Őstag
Szia Kata.
Köszönöm szépen a kedves felajánlásodat,és megigérem élni fogok vele. Egyenlőre tanulmányozom a kütyüt, és olvasom a tájékoztatót. Első nekifutásra elkeserített a fekete tartó, fehér övvel.:(A derékszíjra rögzíthető tartót,lehet,hogy felajálom majd egy fiúnak.:rolleyes:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Aha Pumpás, így már érteni, remélem hamarosan jobban leszel, és hagysz Borka borsójának egy kis esőt.

vighkata

Borka, várjál még a tok ajándékozással, nem tudhatod, hogy mit használsz majd szívesen.
Mivel ezen a pumpán fogod majd a bázis nyújtásokat használni, így ezt nem lehet "vakon" nyomkodni a zsebedben, akkor meg lehet, hogy szívesen felraknád valamelyik tokot. Ha mégsem tokolsz, akkor fél év múlva is ajándékozhatsz.
Egyébként az ezernyi tok helyett én szinte mindig a zsebemben hordom a pumpeszt, de azért néha szükség van a tokra, akkor elő tudom venni.

borka

Őstag
Köszi Kata, ez csak egy kósza gondolat.Természetesen nem kapkodom el a dolgokat.
Pumpás-hoz pedig fohászkodom,hogy" add máár uram az esőőt":D

vighkata

Köszi Kata, ez csak egy kósza gondolat.Természetesen nem kapkodom el a dolgokat.
Pumpás-hoz pedig fohászkodom,hogy" add máár uram az esőőt":D
Egy tokot, a nyakbaakasztósat én is elajándékoztam, sehogyan sem tudtam megszokni, húzta azt a giga nyakamat. Melltartóra akasztósat meg kunyeráltam mástól de azt meg ronggyá hordtam.

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme hogy végre kicsit itt lehetek… - :mrgreen:
Üdv.,
Laci

Ja igen, van egy másik is, szóval:
Kedves Grácia!
Megszereztem...tudod! Jövő héten elküldöm... - :rolleyes::mrgreen:

vighkata

A mai napom apró öröme hogy végre kicsit itt lehetek… - :mrgreen:
Üdv.,
Laci

Ja igen, van egy másik is, szóval:
Kedves Grácia!
Megszereztem...tudod! Jövő héten elküldöm... - :rolleyes::mrgreen:
Én is örülök, és előre dörzsölöm a markomat, hogy hányaknak fog most az oldala likadni.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Én ma láttam mocsári tekenyőst :) bi-bi-bííííí... voltam állatkertbe, alig akartak kiengedni, azt mondták a lajhár hiánycikk :) de bizonygattam, hogy engem várnak, ezért elengedtek... összefutottam még pár haverral is! A dög mosómedvék elbújdostak, pedig őket nagyon-nagyon akartam :( de volt helyettük nyálas teve (ettek a tenyeremből), meg kis orrszarvú, meg zsiráf, meg kutyafüledenevérek :D

pusimelu

Őstag
Mai napom öröme hogy mamának szépen alakulnak a cukijai gyógyszerekkel és a vérnyomása is javulgat bár vannak kiugrások.A diéta miatt morog ,de már kezdi megszokni.

vighkata

Én ma láttam mocsári tekenyőst :) bi-bi-bííííí... voltam állatkertbe, alig akartak kiengedni, azt mondták a lajhár hiánycikk :) de bizonygattam, hogy engem várnak, ezért elengedtek... összefutottam még pár haverral is! A dög mosómedvék elbújdostak, pedig őket nagyon-nagyon akartam :( de volt helyettük nyálas teve (ettek a tenyeremből), meg kis orrszarvú, meg zsiráf, meg kutyafüledenevérek :D
Legalább jól összenyálazták a tenyeredet azok a nyálas tevék?

vighkata

Mai napom öröme hogy mamának szépen alakulnak a cukijai gyógyszerekkel és a vérnyomása is javulgat bár vannak kiugrások.A diéta miatt morog ,de már kezdi megszokni.
Ennek én is örülök, nem is tudja a mamikád, hogy nálad milyen jó kezekben van. Vigyázz is rá.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Legalább jól összenyálazták a tenyeredet azok a nyálas tevék?

Nem kicsit, ellenben nagyon :D a végén még maradt állatcsemegénk, megállítottunk egy kisgyerekes anyukát, odaadtuk neki... megköszönte... mi mondtuk ne köszönje a tevéknek küldjük :D a gyerek tündi volt, nem értette az egészet :) de anyukája jót mosolygott rajta...

Oldal tetejére