A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Nem kicsit, ellenben nagyon :D a végén még maradt állatcsemegénk, megállítottunk egy kisgyerekes anyukát, odaadtuk neki... megköszönte... mi mondtuk ne köszönje a tevéknek küldjük :D a gyerek tündi volt, nem értette az egészet :) de anyukája jót mosolygott rajta...
Mocsári tekenyősnek is adtak csemegét a népek?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Mai napom apró öröme, hogy paletta keresi apró örömét :) és még az is... - igaz ez a tegnapi - és ezt csak vighkata tudja :wink:

pusimelu

Őstag
Kata! Egyik 8 éves ismerős cukorbeteg kislánynak adtam annó tájékozatatót ,és most találkoztam velük és sokat beszélgettünk.
Nem kiabálom el ,de valószínűleg 2 hónap múlva pumpásak lesznek.
Mixtardon voltak ,azzal egész jó cukikat produkáltak ,de most már nehezebb ezért döntötttek a pumpa mellett.
Megírom a végét!

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme, hogy idén először elmehettem végre horgászni…
:D:D:D

…viszont egyetlen "rokon" sem volt rám kíváncsi....:(:roll:;):cool2::D
Üdv.,
Laci

Ui.: Nem baj, nem adom fel, majd talán legközelebb. Ilyen is van, de akkor se szép tőlük…

vighkata

A mai napom apró öröme, hogy idén először elmehettem végre horgászni…
:D:D:D

…viszont egyetlen "rokon" sem volt rám kíváncsi....:(:roll:;):cool2::D
Üdv.,
Laci

Ui.: Nem baj, nem adom fel, majd talán legközelebb. Ilyen is van, de akkor se szép tőlük…

És a mocsár szélén volt-é egy árva:rolleyes: tekenyős???

blaci

Őstag
És a mocsár szélén volt-é egy árva:rolleyes: tekenyős???

Méghogy árva... Nagyon sok van, bár ma éppen nem láttam egyet se, de rendszeresen szoktam velük találkozni.;):D
Igaz már mutattam ezt a képet régebben de ott készítettem a tónál, szóval tényleg vannak!;):D:D:D

Mocsári tekenyős.jpg

Ez pedig a tó egy része, itt szoktam én horgászni...

Kislóki-tó.jpg

...ami sok-sok tekenyős otthona is.;):D:D:D

napocska

Őstag
Én ma láttam mocsári tekenyőst :) bi-bi-bííííí... voltam állatkertbe, alig akartak kiengedni, azt mondták a lajhár hiánycikk :) de bizonygattam, hogy engem várnak, ezért elengedtek... összefutottam még pár haverral is! A dög mosómedvék elbújdostak, pedig őket nagyon-nagyon akartam :( de volt helyettük nyálas teve (ettek a tenyeremből), meg kis orrszarvú, meg zsiráf, meg kutyafüledenevérek :D

Mi is jártunk ott a hétvégén :D
A kis Ixiont (ez a becsületes neve a kis tevének) örökbefogadtuk egyik kolléganőm nevenapjára, mármint hogy az ő gyereke lett ;)

Csatolások

• 20090419(018).jpg
    20090419(018).jpg
    494.9 KB · Olvasás: 6

blaci

Őstag
Mai napom apró öröme, hogy megkaptam az új Dr.Info magazint! Olvasgatás ezerrel... Köszönöm szépen! - :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci

vighkata

Tegnapi nagy-nagy örömeim. Reggel én is megkaptam az újságot, de a nap fénypontja, hogy találkoztam Sidikével, és még két fontos emberrel.
Egy kicsit bővebben majd később.

Oldal tetejére