1 hete nem jártam itt, de múlt heti örömeim:
- Gergő Hba1c-je 6,3 lett :-D
- a hosszú hétvégén elment az egész család pihenni és szúnyog eledelnek.
Ma ismét találkoztam Sidikével, és kajáltunk kicsi kínait. Bocsi, kicsi kínai kaját.
1 hete nem jártam itt, de múlt heti örömeim:
- Gergő Hba1c-je 6,3 lett :-D
- a hosszú hétvégén elment az egész család pihenni és szúnyog eledelnek.
Ha kicsi kínai, azt túlélem, de ha kicsi kínai kutya, aztat mán inkább nem. Ha minden igaz, kicsi kínai-magyar csiriphusika volt.Hááát... lehet, hogy mégis kicsi kínai volt, csak nem tudtad!![]()
(Amúgy, én is szeretem a kínai ételeket.)
jáááj, há te tucc óvasni? Akkor eztet bebuktam. Na jó, legközelebb Mekizünk egy jó kis kergemarha kórt(ot).jáááááj, én sohasenem megyek többet kinajiba, ha ilyeneket írtok...
Az lesz a nagy dolog, ha látsz a rádióban. (Izgultam ám!)Mai napom apró öröme, hogy hallottam Katát a tévében![]()
Celeb lettél?Az lesz a nagy dolog, ha látsz a rádióban. (Izgultam ám!)
jáááááj, én sohasenem megyek többet kinajiba, ha ilyeneket írtok...
Ettünk valamilyen csíra salit is, ilyen finom csírát még nem ettem, pedig itt a dolgozóban minden nap csírulunk.Jajj, Lajhika, ne kényeskedj mán!Finom volt. Nem ez a lényeg??
Na tessék, mikről maradok le. Azért még tegezhetünk?Mai napom apró öröme, hogy hallottam Katát a tévében![]()
A csíra saliról, meg a kicsi kínairól is lemaradtál, de ne aggógggy, megtartunk.Na tessék, mikről maradok le. Azért még tegezhetünk?![]()
A csíra sali az bizony jóság. A kici kínai cipős is finom. :ferdeszeműszmájli:A csíra saliról, meg a kicsi kínairól is lemaradtál, de ne aggógggy, megtartunk.
Alátámasztotta bizony. Nagyon hasznos volt, változtattun bőven a bázison. A kiértékelést Nofre, de én is át tudom küldeni, sőt a fotósorozatot is.A csíra sali az bizony jóság. A kici kínai cipős is finom. :ferdeszeműszmájli:
Mi a helyzet a szenzorral? Alátámasztódott az eddigi véleményem róla (hasznos, de drága)?
Küld fény-post.Nekem is!