A mai napom apró öröme...

blaci

Őstag
"...A szemészeten pedig biztosan minden oké lesz, ez csak rutin vizsgálat, de fontos."

…én is így sétáltam oda 2006.09.04.-én, aztán…szóval, tényleg fontos!;)
Üdv.,
Laci

Ui.: Kicsit antiszociális vagyok, mi? De hát most meg laborvizsgálatra sétáltam így, aztán…na, mindegy, majd lesz valami.;):roll:

Zsu77

Új tag
Zsu!Köszi mert múltkor napszemüvegbe is vak voltam a pupillatágítás miatt.(És utána dolgoztam!Jó volt.

Hu.Elhiszem...:? Én meg nagy naívan mentem a fényes bicajommal oda,hogy majd haza is bicajozok...Ja.Verőfényes napsütésben...dőlt a fény az égből,az aszfaltból,a bicajról.Nagyon durva volt.De azért jól jött a bicaj,mert abba kapaszkodtam,így legalább csak a fura képemet bámulták(takaró napszemüveg híján),a menetirányomat ( :mrgreen: ) nem...Szóval: még véletlenül se maradjon odahaza! :?

tímeácska

Őstag
Hu.Hát csak egy kissé maradoztál le... :D
Megpróbálom pontokba sorolni!(persze...nem biztos,hogy sikerül,de azért...na mindegy)

Aztán micsász erre fele?No és hogy vagyol?Most már remélem többet leszel!;)

Fantasztis! :D

Hogy mit csinálok erre fele?! Fórumozgatok... Fórumozgatok... :cool::cool::cool: :D
Ja, és jóóóól vagyok! :)

tímeácska

Őstag
A mai nap nem kis öröme,hogy Tímeácska ÚJRA köztünk van. :p
Remélem nem hagysz többé magunkra ilyen hosszú időre.
Sok-sok puszi mindketőtöknek.
A talin, ugye beszámolsz mindenről?

Puszillak Titeket is Borka, és Sanyi!:p
Határozottan nem áll szándékomban ilyen hosszú időre távol lenni (újra).
...Persze, majd mesélek! :wink:

tímeácska

Őstag
... Asszem, a munkahelyemen (kóóóórházban) már valóban megbizonyosodott ténynek vélik, hogy valami, ott fennt nálam nem stimmel... Ugyanis, akaratomon kívül, furcsábbnál furcsább dolgokat bírok magammal cipelni... Kb. 3 hete egy egész műanyag- és gumi állat sereget bányásztam ki a táskámból... :???: Pedig, esküszöm, én... én tényleg nem szoktam ilyenekkel játszani (...na, jóóó, csak néha :-D)! Aztán volt, amikor haleledeles dobozt vadásztam ki a táskámból... Esküszöm, nem szoktam olyat enni... :-D Detélleg! Megmárnemisemlékszem, miket leltem még találni tatyókámban... De az tuti, hogy a tegnapi cucc volt a csúcs! Ugyebár, megérkeztem a kóóóórházba, és gondoltam, már csak megnézem, mitől is olyan feltűnően nehéz a táskám... Nem fogjátok elhinni, de egy kötőfék volt benne... (Olyan, lovas cucc...) :mrgreen: Hát, nem is röhögtek ki annyira... Hanem még annál is jobban!:-D Aszonták, biztos azért pakolták be nekem otthon, hogy ne dolgozzak olyan sokat, és ha túl hevesen melóznék, akkor legyen mivel visszafogni egy kissé... Esetleg futószárat tudjanak rá(m)tenni...
De azért ugye, normálisnak tűnök?! :mrgreen: :lol:)

Találós kérdés:
Na, vajon ki rakhatta be a táskámba a cuccokat?! :-D (Hiába kéritek, akkor sem fogok segíteni! Nem árulom el, hogy a Máté volt! Hupsz! :oops::-D)

blaci

Őstag
Hoppácska! Tímeácska! Jó' látom?! Szijamijja!
Örülök hogy látlak…! Még jobban örülök hogy újra itt vagy…! Legjobban pedig annak örülök hogy még mindig a "régi" vagy(ol)…!:mrgreen:
(Persze, tudom én hogy semmi sem változott, csak minden egy kicsit más lett...):rolleyes:
Üdv.,
Laci

Ui.: "…De azért ugye, normálisnak tűnök?!"
Szerintem igen, annak tűnsz, de ugye a leletek is ezt bizonyítják…?:rolleyes::mrgreen:

U.Ui.: "…Találós kérdés:"
Egyébként pedig két dolog is bizonyítja, hogy Máté volt a "tettes".
Egy: az imént árultad el.
Kettő: csipkebokor vessző.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Hoppácska! Tímeácska! Jó' látom?! Szijamijja!
Örülök hogy látlak…! Még jobban örülök hogy újra itt vagy…! Legjobban pedig annak örülök hogy még mindig a "régi" vagy(ol)…!:mrgreen:
(Persze, tudom én hogy semmi sem változott, csak minden egy kicsit más lett...):rolleyes:
Üdv.,
Laci

Ui.: "…De azért ugye, normálisnak tűnök?!"
Szerintem igen, annak tűnsz, de ugye a leletek is ezt bizonyítják…?:rolleyes::mrgreen:

U.Ui.: "…Találós kérdés:"
Egyébként pedig két dolog is bizonyítja, hogy Máté volt a "tettes".
Egy: az imént árultad el.
Kettő: csipkebokor vessző.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Szevasz Laciiii! :D
Részemről az öröm, hogy lát(ol)lak! :mrgreen:

"…De azért ugye, normálisnak tűnök?!":
Őőő... Szerintem nem... :mrgreen: Azé' valljátok be őszintén, nem olyan sűrűn járnak az emberek kötőfékkel dolgozni... :lol:
Hááát... Hogy a leletek ezirányban milyen eredményt mutatnak?! No comment... :cool::-D

Egyébként meg:
Micsoda szerencse, ha van a háznál egy káobój-fájörmen! :lol::lol::lol:

blaci

Őstag
A mai napom egyik öröme hogy megkaptam az adóelszámolást a cégtől és kapok adóvisszatérítést. - :mrgreen:
(Jaj, de soká lesz még június 10.-e...)

A másik pedig az hogy megkaptam a szabit amit a talira kértem, úgy néz ki, semmi sem fog megmenteni benneteket...tőlem. - :mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A mai napom egyik öröme hogy megkaptam az adóelszámolást a cégtől és kapok adóvisszatérítést. - :mrgreen:

A másik pedig az hogy megkaptam a szabit amit a talira kértem, úgy néz ki, semmi sem fog megmenteni benneteket...tőlem. - :mrgreen:
Micsoda fenyegetős banda jött itt össze.:rolleyes::rolleyes:

dg

Őstag

A pénz mindig nagy öröm, ha a házhoz áll, ami pedig részvételedet illeti: el se tudtam volna képezlni máshogy! Még szép! :D

tímeácska

Őstag

Mindenféle szempontból megúszta Tímeácska telefonhívását a főnököd... :cool::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

napocska

Őstag

Nekem viszont ölég sokat vissza kell fizetni. :-o Azaz most látom csak, ez itt a mai napom apró öröme topic ;) Hát ennek azért annyira nem örültem.

Oldal tetejére