vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
A macska rúgja megNekem viszont ölég sokat vissza kell fizetni. :-o Azaz most látom csak, ez itt a mai napom apró öröme topicHát ennek azért annyira nem örültem.
A macska rúgja megNekem viszont ölég sokat vissza kell fizetni. :-o Azaz most látom csak, ez itt a mai napom apró öröme topicHát ennek azért annyira nem örültem.
A mai nap nagy -nagy öröme,hogy Veszprémben találkoztam Tímeácskával,és az új családjával.
Sajnos csak nagyon rövid idöre futottuk össze.
"Irigylem!"
Mit? Az új családot, vagy Borkáékat a találkozás miatt?
:-D :-D:lol::lol:
Bocsi, de nem hagyhattam ki ezt a kis gonoszkodós-vicceskedőst !![]()
:mrgreen::lol::lol::lol: Víííí Krisz, ez... Ez... Ez naggggyyyyon tuti volt! :lol::lol::lol:
Jóvan, látom, Te sem változtál...Hála annak a... Annak, na!
Borka! Részemről volt öröm, hogy találkoztunk! Csináltunk képeket... :mrgreen: És fel fogom tenni őket a zalbumokba... :twisted::mrgreen:

Képeket akarok látni!!!!!![]()
Képeket akarok látni!!!!!![]()
Már fent is vannak a képek... A tegnapi veszprémi pumpa-talisról, és a P.S.-i ovis kirándulásról is tettem fel képeket! Köszönöm Tímeacska a képeket,nekem ez meglepi.
Rá volt tekeredve a lefele gombodra, amit ha jól emlékszem, elhagytál vala.Azonnal, Tekkencsem, amint meglesz a zúesbé kábelem... Vagyis a fényképelőgépé... :mrgreen:
Én emlékszem az invitálásodra, és kaptam is meghívót. Késő bánat, sóvárgás, miegymás, de sajna nem is tudtam volna megoldani az utazást. Pedig ez volt a legközelebb, mármint távolságilag.Köszönöm Tímeacska a képeket,nekem ez meglepi.
Lányok,én kérdeztem,hogy jön-e valaki Veszprémbeúgy kell nektek csak irigykedjetek,be be be.
Busszal mentem én is,és Székesfehérváron is megált.![]()
:lol::lol::lol: Víííí Krisz, ez... Ez... Ez naggggyyyyon tuti volt! :lol::lol::lol:
Jóvan, látom, Te sem változtál...Hála annak a... Annak, na!
![]()
Igyekszem, igyekszem....ritkán szólok be, de akkor igyekszem, igyekszem
Nehogymálemaradjak!
Örülök, hogy örömöt okoztunk a meglepi-képekkel!
Neked gogy tetszett a rendezvény? Szerintem jó volt, és éppen aktuális nyaralásra felkészítő aktualitással rendelkezett a téma.
Akik nem voltak ott (sajnos...), azoknak pár szóban elárulom, miről is volt szó!
7 csapatra osztódott a társaság, így a hét napjának megfelelő számú csoport jött létre. Szituációs gyakorlat volt, Dél-Afrikába utazás... A hét minden napjára, azaz, minden csapatnak jutott egy-egy feleadat, amit "meg kellett oldani". Pl.: a "hétfő" csapatnak az utazásra kellett összepakolnia (azaz, mit kell vinnünk magunkkal egy távoli -avagy nem távoli- országba való utazás alkalmával. Aztán a többi feladat: repülőn utazunk, mik a teendők (pl. hol, és hogyan tároljuk a cukorbeteg-tartozékokat, orvosi igazolás, stb.). Volt még "hányásos nap" is, mire kell figyelni, mi a teendő, mikor kell orvoshoz fordulni. Vagy éppen mire kell ügyelni egy "lazább este" alkalmával (alkohol fogyasztás). Nekünk (szombat) egzotikus vacsit követő napon hasmenés jutott... :S: Ja, ráadásul a szállodában (több órányira) felejtette a cukros emberke a tartalék inzulinját, ám a patron kifogyott...
A közös feladatmegoldások, rövidebb aktualitásokat tartalmazó és "emlékeztető" jellegű előadások után állatkerti séta volt a napirenden.
Összességében nagyon jó kis tali volt - ismételten!
kár,hogy kevés időnk volt a beszélgetésre,de nem úszod meg a talin.

Na, ezt megígérhetem! 2 iccaka -talán:mrgreen:- elég lesz...
![]()
Nekem igena többiek pedig várjanak
ill. húzzanak sorszámot:mrgreen::mrgreen::roll:
Csak nemtudom,hogy majd az irigyek mitszólnak hozzá
![]()