A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
A mai nap nagy -nagy öröme,hogy Veszprémben találkoztam Tímeácskával,és az új családjával.
Sajnos csak nagyon rövid idöre futottuk össze.

christina

Őstag
"Irigylem!"

Mit? Az új családot, vagy Borkáékat a találkozás miatt?
:-D :-D:lol::lol:

Bocsi, de nem hagyhattam ki ezt a kis gonoszkodós-vicceskedőst ! :oops:

tímeácska

Őstag
"Irigylem!"

Mit? Az új családot, vagy Borkáékat a találkozás miatt?
:-D :-D:lol::lol:

Bocsi, de nem hagyhattam ki ezt a kis gonoszkodós-vicceskedőst ! :oops:

:lol::lol::lol: Víííí Krisz, ez... Ez... Ez naggggyyyyon tuti volt! :lol::lol::lol:
Jóvan, látom, Te sem változtál... :rolleyes: Hála annak a... Annak, na! :D

Borka! Részemről volt öröm, hogy találkoztunk! Csináltunk képeket... :mrgreen: És fel fogom tenni őket a zalbumokba... :twisted: :cool: :mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
:lol::lol::lol: Víííí Krisz, ez... Ez... Ez naggggyyyyon tuti volt! :lol::lol::lol:
Jóvan, látom, Te sem változtál... :rolleyes: Hála annak a... Annak, na! :D

Borka! Részemről volt öröm, hogy találkoztunk! Csináltunk képeket... :mrgreen: És fel fogom tenni őket a zalbumokba... :twisted: :cool: :mrgreen:

Én is iriggy mindenre. Találkozásra, családra, frappáns beszólásra.
Képeket akarok látni!!!!!:cool:

borka

Őstag
Köszönöm Tímeacska a képeket,nekem ez meglepi.

Lányok,én kérdeztem,hogy jön-e valaki Veszprémbe:rolleyes: úgy kell nektek csak irigykedjetek,be be be.;)
Busszal mentem én is,és Székesfehérváron is megált.:p

tímeácska

Őstag

Örülök, hogy örömöt okoztunk a meglepi-képekkel! ;):p
Neked gogy tetszett a rendezvény? Szerintem jó volt, és éppen aktuális nyaralásra felkészítő aktualitással rendelkezett a téma.

Akik nem voltak ott (sajnos...), azoknak pár szóban elárulom, miről is volt szó!

7 csapatra osztódott a társaság, így a hét napjának megfelelő számú csoport jött létre. Szituációs gyakorlat volt, Dél-Afrikába utazás... A hét minden napjára, azaz, minden csapatnak jutott egy-egy feleadat, amit "meg kellett oldani". Pl.: a "hétfő" csapatnak az utazásra kellett összepakolnia (azaz, mit kell vinnünk magunkkal egy távoli -avagy nem távoli- országba való utazás alkalmával. Aztán a többi feladat: repülőn utazunk, mik a teendők (pl. hol, és hogyan tároljuk a cukorbeteg-tartozékokat, orvosi igazolás, stb.). Volt még "hányásos nap" is, mire kell figyelni, mi a teendő, mikor kell orvoshoz fordulni. Vagy éppen mire kell ügyelni egy "lazább este" alkalmával (alkohol fogyasztás). Nekünk (szombat) egzotikus vacsit követő napon hasmenés jutott... :S: Ja, ráadásul a szállodában (több órányira) felejtette a cukros emberke a tartalék inzulinját, ám a patron kifogyott...
A közös feladatmegoldások, rövidebb aktualitásokat tartalmazó és "emlékeztető" jellegű előadások után állatkerti séta volt a napirenden.
Összességében nagyon jó kis tali volt - ismételten!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor

Lányok,én kérdeztem,hogy jön-e valaki Veszprémbe:rolleyes: úgy kell nektek csak irigykedjetek,be be be.;)
Busszal mentem én is,és Székesfehérváron is megált.:p
Én emlékszem az invitálásodra, és kaptam is meghívót. Késő bánat, sóvárgás, miegymás, de sajna nem is tudtam volna megoldani az utazást. Pedig ez volt a legközelebb, mármint távolságilag.
Így csak az örömöm maradt, hogy ti találkoztatok.

borka

Őstag
Örülök, hogy örömöt okoztunk a meglepi-képekkel! ;):p
Neked gogy tetszett a rendezvény? Szerintem jó volt, és éppen aktuális nyaralásra felkészítő aktualitással rendelkezett a téma.

Akik nem voltak ott (sajnos...), azoknak pár szóban elárulom, miről is volt szó!

7 csapatra osztódott a társaság, így a hét napjának megfelelő számú csoport jött létre. Szituációs gyakorlat volt, Dél-Afrikába utazás... A hét minden napjára, azaz, minden csapatnak jutott egy-egy feleadat, amit "meg kellett oldani". Pl.: a "hétfő" csapatnak az utazásra kellett összepakolnia (azaz, mit kell vinnünk magunkkal egy távoli -avagy nem távoli- országba való utazás alkalmával. Aztán a többi feladat: repülőn utazunk, mik a teendők (pl. hol, és hogyan tároljuk a cukorbeteg-tartozékokat, orvosi igazolás, stb.). Volt még "hányásos nap" is, mire kell figyelni, mi a teendő, mikor kell orvoshoz fordulni. Vagy éppen mire kell ügyelni egy "lazább este" alkalmával (alkohol fogyasztás). Nekünk (szombat) egzotikus vacsit követő napon hasmenés jutott... :S: Ja, ráadásul a szállodában (több órányira) felejtette a cukros emberke a tartalék inzulinját, ám a patron kifogyott...
A közös feladatmegoldások, rövidebb aktualitásokat tartalmazó és "emlékeztető" jellegű előadások után állatkerti séta volt a napirenden.
Összességében nagyon jó kis tali volt - ismételten!

Amikor meg kaptam az értesítőt,elhatároztam magam,hogy megyek Veszprémbe. Nem bántam meg a 2x2 órás utazást,mert színvonalas volt az előadás,a feladatok pedig életszerűek voltak.Jó hangulatba telt el a délután és reménykedtem,hogy találkozom régi ismerősökkel. Hát beteljesült.A gyerkőcök nagyon aranyosk, csak kár,hogy kevés időnk volt a beszélgetésre,de nem úszod meg a talin. A képeket pedig Sándor lemnti a gépünkre.

Oldal tetejére