Zsu77
Új tag
Én mindig utolsó vagyok, de nekem ez így jó. Így is alig esek be a végére.
Na akkor próbáld meg elintézni,hátha lehetséges!
Én mindig utolsó vagyok, de nekem ez így jó. Így is alig esek be a végére.
Ja, az tényleg fontos. Nekem napszem alatt is kiég a szemem. Úgy kóválygok haza, alig várom, hogy besötétítsek.NAPSZEMÜVEGET VIGYÉL!!!! :?![]()
(már a szemészetre...)
"...A szemészeten pedig biztosan minden oké lesz, ez csak rutin vizsgálat, de fontos."
Zsu!Köszi mert múltkor napszemüvegbe is vak voltam a pupillatágítás miatt.(És utána dolgoztam!Jó volt.
Hu.Hát csak egy kissé maradoztál le...
Megpróbálom pontokba sorolni!(persze...nem biztos,hogy sikerül,de azért...na mindegy)
Aztán micsász erre fele?No és hogy vagyol?Most már remélem többet leszel!![]()

A mai nap nem kis öröme,hogy Tímeácska ÚJRA köztünk van.
Remélem nem hagysz többé magunkra ilyen hosszú időre.
Sok-sok puszi mindketőtöknek.
A talin, ugye beszámolsz mindenről?
Tímeácska;39869 egy kötőfék ... Máté :-D)[/quote írta:Aha!Máté a cowboy,he? :lol:
Értem ám!!!!
Hoppácska! Tímeácska! Jó' látom?! Szijamijja!
Örülök hogy látlak…! Még jobban örülök hogy újra itt vagy…! Legjobban pedig annak örülök hogy még mindig a "régi" vagy(ol)…!:mrgreen:
(Persze, tudom én hogy semmi sem változott, csak minden egy kicsit más lett...)
Üdv.,
Laci
Ui.: "…De azért ugye, normálisnak tűnök?!"
Szerintem igen, annak tűnsz, de ugye a leletek is ezt bizonyítják…?:mrgreen:
U.Ui.: "…Találós kérdés:"
Egyébként pedig két dolog is bizonyítja, hogy Máté volt a "tettes".
Egy: az imént árultad el.
Kettő: csipkebokor vessző.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:-DAha!Máté a cowboy,he? :lol:
Értem ám!!!!
örülök Máténak, hogy ilyen cowboy.
:mrgreen:Micsoda fenyegetős banda jött itt össze.A mai napom egyik öröme hogy megkaptam az adóelszámolást a cégtől és kapok adóvisszatérítést. - :mrgreen:
(Jaj, de soká lesz még június 10.-e...)
A másik pedig az hogy megkaptam a szabit amit a talira kértem, úgy néz ki, semmi sem fog megmenteni benneteket...tőlem. - :mrgreen:
A mai napom egyik öröme hogy megkaptam az adóelszámolást a cégtől és kapok adóvisszatérítést. - :mrgreen:
A másik pedig az hogy megkaptam a szabit amit a talira kértem, úgy néz ki, semmi sem fog megmenteni benneteket...tőlem. - :mrgreen:
A mai napom egyik öröme hogy megkaptam az adóelszámolást a cégtől és kapok adóvisszatérítést. - :mrgreen: