A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
:mrgreen: Lenne egy fontos kérdésem... :mrgreen:
Tegnap aszontátok, hogy kettő darab alvás kell a talihoz... Na, de ha én nekem nem lesz ma éjjel lehetőségem aludni?! Akkor én csak egy alvás után mehetem oda magamat? Vagy esetleg aludjak holnap, és csak szombaton menjek?! :?: Annyira tanácstalan vagyok... :mrgreen: Segítsetek! HEEELP! :mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
:mrgreen: Lenne egy fontos kérdésem... :mrgreen:
Tegnap aszontátok, hogy kettő darab alvás kell a talihoz... Na, de ha én nekem nem lesz ma éjjel lehetőségem aludni?! Akkor én csak egy alvás után mehetem oda magamat? Vagy esetleg aludjak holnap, és csak szombaton menjek?! :?: Annyira tanácstalan vagyok... :mrgreen: Segítsetek! HEEELP! :mrgreen:
Te még nem indultál el??? hát hogy a p..-mbe fogsz te odaérni CSIGA!!!!

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Szegény Yoshit elkapta egy németjuhász és alapost megráncigálta. :( Mai napom apró (ÓRIÁSI!!!) öröme, hogy Yoshi túlélte a kalandot, a sebhelyek biztos megmaradnak, de komolyabb (csonttörés, tüdő- egyéb) sérülés nem történt. Phuuuu...

Yoshi_a_meregzsak.jpg

dg

Őstag
Szegény kis Yöshi! Én is mielőbbi gyógyulást kívánok! Egy üdvözlet pedig a kis méregzsák Ocsinak is jár!

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Köszönjük a jobbulásos kívánságokat :) Yoshi teljesen vidám, látszólag semmi gond (az elfertőződésre kell ügyelni, márminthogy ne történjen meg), azt hiszem mi jobban megijedtünk, mint ő. Sőt, szerintem ő most is mindenféle félelem nélkül nekimenne a nagykuttynak. Bolond terrier ...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Pumpás, köszönöm nektek is!!! Ma visszamentünk és megint én lettem rosszabbul :( de hát tisztítani kell a sebet... jááájjjj. De jól van Yoshi, és ez a lényeg!!! Most már jöhetnek az örömök :)

tímeácska

Őstag
Nálunk is esett, most még szemerkél... De miért mindig olyankor kell esnie, amikor megbeszéljük itthon, hogy ha végeztem a melóval, hazaérek, és sétálunk egyet? De mindig elmossa a zeső... :-( Tudom, esőben is lehet sétálni :rolleyes:, de én nem szeretnék... Mátém jó takonyosos még a talis "töltsük meg a homokozót vízzel" mutatványtól, Gyula meg teljesen be van rekedve a mezítelen fenékkel WC-re ülés miatt. Hát, igen... Ez egy régi rossz szokása... :rolleyes: :mrgreen::lol:

Oldal tetejére