dg
Őstag
Hogy öregszenök ezök a gerökök![]()
Biza'!
A szülői értekezletet nagyon élveztem, rengeteg jó dologról hallottam. Ezért azt mondta a férjem, hogy engem is beírat!
Ma pedig annak örülök, hogy holnap találkozunk!
Hogy öregszenök ezök a gerökök![]()
Te még nem indultál el??? hát hogy a p..-mbe fogsz te odaérni CSIGA!!!!:mrgreen: Lenne egy fontos kérdésem... :mrgreen:
Tegnap aszontátok, hogy kettő darab alvás kell a talihoz... Na, de ha én nekem nem lesz ma éjjel lehetőségem aludni?! Akkor én csak egy alvás után mehetem oda magamat? Vagy esetleg aludjak holnap, és csak szombaton menjek?! :?: Annyira tanácstalan vagyok... :mrgreen: Segítsetek! HEEELP! :mrgreen:
Te még nem indultál el??? hát hogy a p..-mbe fogsz te odaérni CSIGA!!!!

Szegény Yoshit elkapta egy németjuhász és alapost megráncigálta.Mai napom apró (ÓRIÁSI!!!) öröme, hogy Yoshi túlélte a kalandot, a sebhelyek biztos megmaradnak, de komolyabb (csonttörés, tüdő- egyéb) sérülés nem történt. Phuuuu...
Csatolás megtekintése 521
Gyors és teljes gyógyulást kívánok a kis ebnek.Szegény Yoshit elkapta egy németjuhász és alapost megráncigálta.Mai napom apró (ÓRIÁSI!!!) öröme, hogy Yoshi túlélte a kalandot, a sebhelyek biztos megmaradnak, de komolyabb (csonttörés, tüdő- egyéb) sérülés nem történt. Phuuuu...
Mielőbbi gyógyulást!!Szegény Yoshit elkapta egy németjuhász és alapost megráncigálta.Mai napom apró (ÓRIÁSI!!!) öröme, hogy Yoshi túlélte a kalandot, a sebhelyek biztos megmaradnak, de komolyabb (csonttörés, tüdő- egyéb) sérülés nem történt. Phuuuu...