A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
Kedves Grácia.

A dohányzásról való leszokás igen ragályos:) szeretném,ha te is elkapnád ezt a "csúnyabetegséget",és csatlakoznál a "szívjunk tiszta levegőt" mozgalomhoz.:rolleyes:Ha még nem hallotál volna róla, kérlek fordúlj az adminisztrátor-hoz.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted:

borka

Őstag
Kedves Napocska.
Ne akard átélni újra azt az érzést,mert lehet ,hogy ez újabb 10 évedbe fog kerülni.:rolleyes: Elég egy shluck és mindennek vége.:(

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Nálam ez tényleg nagy dolog, 15 éve láncdohányos (értsd napi min. 2 doboz cigaretta) vagyok... én imádok dohányozni, de ekkora mennyiségben már érzem, hogy durva, én mindenképp szeretnék leszokni - remélem sikerül... és ha megfertőzhetek ilyen betegséggel valakit, szivesen megteszem :D

borka

Őstag
Szia Ildi .

Még akkor szoktam le a cigiről, másodjára,amikor a SHYMPHONIA (lehet,hogy már le sem tudom írni a nevét)17 Ft volt 1 doboz.
Akarat kérdése az egész. Mind két estben azt mondtam,hogy elég.
Két hétig hordtam magammal a fél doboz cigit úgy,hogy nem gyújtottam rá.
Persze nálam is előfordúlt,hogy mentem a bagós után ,és harpdáltam a levegőbe a kifújt füst után, mert még hiányzott.
Ezután volt olyan időszak amikor nagyon zavart a füst, most viszont már közömbös vagyok vele.
Kitartást és nagy akarat erőt kívánok.
Tudom,ha most rágyújtanék, megint ugyanúgy szívnám mint régen,de ezt NEMAKAROM.

Üdv. Sándor

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Amikor nekem a nagy, 1,5 éves leszokásom volt, akkor az első 3 hónap baromi jó és könnyű volt. A 4. hónap viszont maga pokol volt, de kitartottam, és ebből lett a 1,5 éves füst mentes időszak. Aztán 1,5 év után újra rábagóztam, és imádom.
Ne vegye el tőlem senki, ne is piszkáljon miatta, az én döntésem, majd én leteszem, ha úgy döntök, senki ne döntsön helyettem.

vighkata

Sidike, ha letetted, akkor erős, és határozott kitartást kívánok neked, hogy tartós legyen a döntésed. Nagy dolog, amit tettél, jogosan vagy büszke magadra.

dg

Őstag
Kedves Grácia.

A dohányzásról való leszokás igen ragályos:) szeretném,ha te is elkapnád ezt a "csúnyabetegséget",és csatlakoznál a "szívjunk tiszta levegőt" mozgalomhoz.:rolleyes:Ha még nem hallotál volna róla, kérlek fordúlj az adminisztrátor-hoz.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted:

Én be vagyok oltva ellene! :p (Azért persze lehet, hogy egyszer majd másként fogom gondolni... Ki tudja?...)

vighkata

Ma végre kész lettem a pénzügyi zárással, a nehezebbikkel. A másik jöhet hétfőn, azt már hátrakötött kézzel és bekötött szemmel megcsinálom.

Másik örömöm: Készül az új szemügém, a cég 12 ezeret átvállal belőle. Nagyobb lenne az örömöm, ha az én részemet vállalná át, én meg a cégét, de így is jó lesz.

tímeácska

Őstag
Nyaraltunk... Ma hajnalban értünk haza... Nagyon jó volt... Vissza akarooook menniiiii! 3 gyerekből már 2 db itthon van (Ők nem jöttek velünk, csak édeskettesben voltunk :);-)), Sára lovastáborban volt -ma jött haza-, Ádi vasárnapig vadásztáborban van, Máté pedig papa-táborban volt :-D.
Ha lesz egy kis energiám feltöltöm a képeket a nyaralásról... Most még K.O. vagyok... Nem sok képet csináltunk, mert vagy elfelejtettük magunkkal vinni a fotómasinát :), vagy lemerültek az elemek a gépben... Milyen hihetetlen, hogy pont nálam... :mrgreen:

tímeácska

Őstag
Örülök, hogy nyaraltatok, sőt mi több pihentetek (is - remélem;)).
Már nyugtalankodtam, hogy eltűntél.
Meg szabad kérdezni hogy merre jártatok nyaralgatóba?:D

Hát, hogy őszinte legyek, nem csak nyaralgatóban voltunk/voltam... De 10 napig nyaralgatóban is, és ez a lényeg! ;-) Hogy hol is? Horvátországban, pontosabban, Rijekában, Opátijában. És ennek környékén... És a tengerben, meg a tengerben, ráadásul a tengerben is... Sőt, a tenger mélyén is... Búvárkodtunk is, Gyula elvégzett évekkel ezelőtt egy búvártanfolyamot, és most meg volt őrülve, hogy merülni akar. Én is meg voltam őrülve a gondolattól, hogy csak egy palacknyi levegőm van, meg egy csutorám, és azon keresztül jön a lég nekem, és csakis annyi, és semmi több... Huhh... De aztán én győztem, nem a félelmem... :-D Fantasztikus volt, mintha egy teljesen másik bolygón lettem volna! Némely' élőlény ijesztő volt, de aszonta Gyulám, hogy azoknak a szegény élőlényeknek én sokkal ijesztőbb vagyok, mint ők nekem. :mrgreen: Milyen rendes egy pasi, nem?!:rolleyes::razz: Persze, úgy értette (legalábbis ezzel érvelt utólag...:rolleyes:), hogy nem kell tőlük félni, jobban félnek azok tőlünk, mint mi, és nem bántanak. Persze, engem nagyon meggyőzött... :cool::mrgreen:

vighkata

Én is meg voltam őrülve a gondolattól, hogy csak egy palacknyi levegőm van, meg egy csutorám, és azon keresztül jön a lég nekem, és csakis annyi, és semmi több... Huhh... De aztán én győztem, nem a félelmem... :-D :cool::mrgreen:
Hű de bátor vagyol, én bármit, bárhová, akármit, akárhova, csak egy szódásszifonnyi léggel a víz alá ne kelljen menni. A víz az oké, de hogy a fejem vízszint alatt légyen, az már nem menik.

Oldal tetejére