Fáradt vagyok, mint állat, de megérte. És te hogy vagyol?Szia Kata!!! Hogy vagy?
Fáradt vagyok, mint állat, de megérte. És te hogy vagyol?

Újabb örömöm, hogy megebédeltük magunkat, ráadásul Luival főztünk. Izé, sütöttünk.Én nagyon jól!!!! Mai napom öröme, hogy Katával fogok ebédelni![]()
![]()

FONTOS!!!

bár ezt soha nem tudom majd igazán meg

NEKI!!!Hangyuszka! Én is örülök NAGYON!!! Kímélni kell azt a sok kis ujjacskát, kellenek még további csodás fényképek gyártásához például... A legközelebbi találkozóra remélem eljössz, és akkor már lesz igazi profi fotós résztvevőnk is!![]()
VITA NINCS!!! 
Van kék-fehérje, és bugyirózsaszíne Csigukának!!!
Szeretlek Titeket! [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica][/FONT]![]()

Pontosítanék... Pumpással megtárgyaltuk, hogy annak a bizonyos bugyirózsaszínnek bababugyirózsaszíne van(ik)!![]()
Hangyuszka! Én is örülök NAGYON!!! Kímélni kell azt a sok kis ujjacskát, kellenek még további csodás fényképek gyártásához például... A legközelebbi találkozóra remélem eljössz, és akkor már lesz igazi profi fotós résztvevőnk is!![]()
Nofre,hogy Te is velem örülsz a bökőnek!!!

Igen, igen, igen! Én is akarom, hogy ott legyél majd! JÖNNÖD KELL, ÉS KÉSZ!!!VITA NINCS!!!
![]()

Nofre,hogy Te is velem örülsz a bökőnek!!!
De valamit elárulok...A LEGESLEGESLEGJOBB BARÁT aki meglepett ezel a számomra nagyon kedves ajándékkal...FONTOSABB mint a bökő!És(sel nem kezdünk mondatot) mindennél FONTOSABB!
Ui.:...gép nélkül menek a talira...

Géppel, avagy anélkül, én már várom a találkozást!![]()
Én is várom ám NAGYON!!!