tímeácska
Őstag
nem tudom miért, de örülökjója kedvem
ez is számít?
![]()
Ennek örülök! És igenis, számít!

nem tudom miért, de örülökjója kedvem
ez is számít?
![]()

Milyen dobozkát?!Teljesen véletlenül találtunk és vettünk olyan kis dobozkát amit Poe mutatott a diab. talin. Ő abban hordja a kekszet. Ezután mi is!![]()
Asszem lemaradtam valamiről... 
Ennek örülök! És igenis, számít!![]()
Sima 4 ponton záródó műanyag ételesdoboz, csak olyan kicsi, hogy épp belefér a GYőri Édes zabfalatok. Mégpedig 5 darab...
Még nem láttam olyat... Na, ezentúl jobban kinyitom a szemem a boltokban! 

Hangyusz is örül,hogy jója kedved Kedves Nofre!!
![]()
akkor rendben, örömködöm tovább itten egykén![]()

Láttod mostmár nem egykén örömködöl!!!

Köszönöm szépen, napok óta ezen törtem az agyamat! Addig eljutottam, hogy ket... 
Huhh! De a legjobb szerintem a kettlebell-es fülbevaló! Hadd eddzen a fül is. Lehet fülre is gyúrni?!

"Ma 13:30-ig aludtam...Kispapa szabin van, talált a fagyasztóban Boginak tejcit, és hagytak aludni...
Igaz, hogy éjjel 2-kor feküdtem le aludni, de már idejét sem tudom, mikor aludtam ennyit egyhuzamban...
"
01/07/10 00:00
KIS DRÁGÁM,TE IS HIÁNYZOL NEKEM!!!
Ez az SMS Hangyuszka mai napi nem is apró öröme!!!
![]()

Kedves Borka!

Neked micsoda
Neked micsodaokozott az én SMSem!

<table width="700"><tbody><tr align="center" valign="middle"><td align="center" height="80">[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]<!--mstheme-->[/FONT]
</td> <td align="center" height="80"><!--mstheme-->[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica][/FONT]</td></tr></tbody></table>[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]<table width="700"><tbody><tr align="center" valign="middle"><td align="center" height="80">[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]<!--mstheme-->[/FONT]![]()
</td> <td align="center" height="80"><!--mstheme-->[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica][/FONT]</td></tr></tbody></table>![]()

<TABLE width=700><TBODY><TR vAlign=center align=middle><TD height=80 align=middle>[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]<!--mstheme-->[/FONT]
</TD><TD height=80 align=middle><!--mstheme-->[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica][/FONT]</TD></TR></TBODY></TABLE>[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]<TABLE width=700><TBODY><TR vAlign=center align=middle><TD height=80 align=middle>[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]<!--mstheme-->[/FONT]![]()
</TD><TD height=80 align=middle><!--mstheme-->[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica][/FONT]</TD></TR></TBODY></TABLE>![]()
Hú, hát ezeket egy kicsit szétpakolta...![]()