A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tegnap egy egészen különleges öröm ért. :D Ez egyik :dr_33:-kától hatalmas meglepetés csomagocskát kaptam. :)
Na aztat nem árulom ám el, hogy mi volt a csomagocskában, hadd likadjon a zoldalatok, azt sem árulom el, hogy melyik egyik :dr_33: ka lepett meg.
Drága egyik :dr_33:, nagyon-nagyon :dr_24: ezt a különleges kedvességet. :dr_178::dr_178::dr_178:

christina

Őstag
Tegnap egy egészen különleges öröm ért. :D Ez egyik :dr_33:-kától hatalmas meglepetés csomagocskát kaptam. :)
Na aztat nem árulom ám el, hogy mi volt a csomagocskában, hadd likadjon a zoldalatok, azt sem árulom el, hogy melyik egyik :dr_33: ka lepett meg.
Drága egyik :dr_33:, nagyon-nagyon :dr_24: ezt a különleges kedvességet. :dr_178::dr_178::dr_178:

:mad::p:(:o:laz::dr_32:;):dr_4::dr_314::dr_21::mrgreen::dr_64::dr_307::dr_30::dr_123::)

umbra08

Aktív tag
Multiclix

Megvan a Multiclix, sőt még egy tartalékba is!
Kipróbáltam én is és Apa is, szinte semmit nem lehet érezni!
Nagyon örülök neki!
Most 23:00-kor megvolt a teszt Tökmagon is.

vighkata

:mad::p:(:o:laz::dr_32:;):dr_4::dr_314::dr_21::mrgreen::dr_64::dr_307::dr_30::dr_123::)

Egyet értek Veled.De ezt :rolleyes: kihagytad.:cool:

Na jó, ne haraguggyatok

pumpás

Őstag
Nekem igazából a tegnapi örömöm.
Voltunk Ajkán és Devecseren a Dinnyés haverral vittönk egy kis segélyt amit a baráti köreinkel összetudtunk gyüjteni.

somcsika

Aktív tag
Megsúgom, de csak nektek. De ha tovább aggyátok, végetek lesz, mint a botnak. :rohog:
Szóval a mi :dr_33: Hangyuszkánktól kaptam egy DIABETIC karkötőt.
Ezúton is ezer :dr_24: az egyik :dr_33:-nak a meglepiért. :)

Lelőtte a poénom. Én már egy hónapja sürgetem a boltos nénit, hogy ha jön az üzletkötő feltétlenül rendelje már meg a betüket, hogy meglegyen mire megyünk. De arra hivatkozik, hogy most nem nagyon mennek a bizsu termékek és ahhoz legalább 15 ezer forintnyi árút kellene rendelnie.
És most tessék. Milyen angyal az ilyen;)
Azért képet tehetnél fel róla.

somcsika

Aktív tag
Én is megkaptam a DrInfo újságot, tele nagyszerű hírekkel, és SzaSza, meg anyukája írásával. :)

És magadra ismertél a cikkben?
Egy kedves ismerősöm mondta egyszer, hogy ... és az 5 fázis.

Amikor Sidike megkért, hogy irjak a Szandi élménybeszámolójához kommentet, napokig gondolkoztam, hogy mit is irjak. Amikoris "valaminek" a hatására beugrott az 5 fázis. És hát leirtam.
Remélem, hogy nem nagyon gáz.

vighkata

És magadra ismertél a cikkben?
Egy kedves ismerősöm mondta egyszer, hogy ... és az 5 fázis.

Amikor Sidike megkért, hogy irjak a Szandi élménybeszámolójához kommentet, napokig gondolkoztam, hogy mit is irjak. Amikoris "valaminek" a hatására beugrott az 5 fázis. És hát leirtam.
Remélem, hogy nem nagyon gáz.
Hát persze, hogy ismerős volt, de itt nem is én vagyok a lényeg, hanem az, hogy te már ismered a fázisokat, és felismerted, megértetted a jelentőségüket. :) A fontos az egészben, hogy általad nyomtatott formában sokak számára jelent könnyebbséget a diab elfogadásában. :)
A cikk nagyon szuper, még hogy gáz lenne? Egyszerűen tökéletes, és büszke vagyok rá, hogy egy ismerősöm a szerzője. :cool:

somcsika

Aktív tag
Hát persze, hogy ismerős volt, de itt nem is én vagyok a lényeg, hanem az, hogy te már ismered a fázisokat, és felismerted, megértetted a jelentőségüket. :) A fontos az egészben, hogy általad nyomtatott formában sokak számára jelent könnyebbséget a diab elfogadásában. :)
A cikk nagyon szuper, még hogy gáz lenne? Egyszerűen tökéletes, és büszke vagyok rá, hogy egy ismerősöm a szerzője. :cool:
Köszönöm szépen.
Remélem, hogy másoknak is tetszeni fog.
Tegnap e-mail-ben - amit Sidikétől kaptam - elküldtem a doktorbácsinknak is, kiváncsi vagyok ,hogy mit szól hozzá.
Jövőhéten pedig Szandi viszi be az iskolába és az osztályfönöki órán a cukorbetegségről beszélgetnek majd. Tekintve, hogy ketten vannak az osztályba fontosnak is tartom, hogy a többiek is tudják, hogy miről is van az esetükben szó.

sünike

Új tag
Lelőtte a poénom. Én már egy hónapja sürgetem a boltos nénit, hogy ha jön az üzletkötő feltétlenül rendelje már meg a betüket, hogy meglegyen mire megyünk. De arra hivatkozik, hogy most nem nagyon mennek a bizsu termékek és ahhoz legalább 15 ezer forintnyi árút kellene rendelnie.
És most tessék. Milyen angyal az ilyen;)
Azért képet tehetnél fel róla.

Kedves Somcsika!
Kérlek ne haragud az icike-picike Hangyára,hogy megelőzőt...:dr_24:
Elárulom már azóta szorgalmasan keresgélte a megoldást a karkötöre,mióta feltetted Szaszáét az albumodba!:dr_31:

somcsika

Aktív tag
Kedves Somcsika!
Kérlek ne haragud az icike-picike Hangyára,hogy megelőzőt...:dr_24:
Elárulom már azóta szorgalmasan keresgélte a megoldást a karkötöre,mióta feltetted Szaszáét az albumodba!:dr_31:
Én is kerestem és a borzasztó az az volt, hogy meg is találtam, a forgalmazóval is beszéltem, de utánvéttel nem küldenek, csak a területi képviselőn keresztül lehet hozzájutni, de a már leírt okok miatt még nem sikerült.
A Szaszáét pedig még görögországba vettük, az itthoni amit láttam az nem köves, henem csak valami fémből készült, ami tulajdonképpen nem is baj, mert már a mienkből is hiányzik egy pár kő.

Természtesen nem haragszom,

vighkata

A jövő héten lesz a dolgozóban ingyenes melanoma szűrés. Jó hogy ingyenes, mert 20 rugót nem tudnék rája kiadni. Mindannyian jelentkeztünk a zirodából. :D

Oldal tetejére