tímeácska
Őstag
Kicsit bővebben a mozgó Földről: http://index.hu/bulvar/2011/01/29/4_8-as_ereju_foldrenges_volt_a_dunantulonon/
Ti is éreztétek?![]()
Egyszer én is átéltem egyet 1984 körül, a Balcsi mellett. Rázkódott az ágy, csilingeltek a szekrényben a poharak, és csörömpölt a csillár. Buli volt!
Sőt, pár éve volt egy kis földrengés itt Pesten is, és Dani komolyan azt hitte, hogy attól lett, hogy ő olyan nagyot ugrott előtte![]()
Az 1985 augusztusában volt, kora délelőtti órákban, szerintem erre gondolsz Te is!Az epicentruma (4,9-es magnitúdóval) Berhidán volt, Palotától 11-12 kilométerre.
A másik "nagyobb" rengés 1995 szeptemberében volt, éjjel...

Hogy Neked milyen alvókád van! Gondolom olyan, mint kispapának meg Sárának... Ugyanis, elszenderedtek tegnap este vacsi után - jó szokásukhoz hívenMi is akkor nyaraltunk a Balcsin, de én átaludtam.
Anyu viszont azt hitte valami idióta rázza ezerrel a sátrat.![]()
Pedig lehetett érezni meg hallani elég rendesen! Pedig ott nem is túrtuk a csicsika párnáját.Hogy Neked milyen alvókád van!

Ennek olyan újság szaga van(ik)...Haladnak a dolgok, ahogy kell![]()
![]()
Ennek olyan újság szaga van(ik)...![]()
Ááááá, lássátok eztet?Tádááám! Itt vagyok én is! De hol is?! Jaaj, hát a "helyemen"!
Lakásfelújítás után hóm szvít hóm...
És köszi Goyonak a segítséget, hogy ismét be tudtam lépni...![]()
, eccer válasz idézettel-re, aztán pedig részletes válasz-ra. De azért sikerált 

Ááááá, lássátok eztet?Grimaszkodok itten. Igaz, hogy ehhez kéccer kellett kattintani
, eccer válasz idézettel-re, aztán pedig részletes válasz-ra. De azért sikerált
![]()
Aha, kettőt katt, és aztán egy lépésből itten vagyok, válaszolok, grimasz is van. Köszike, köszikeA valasz idezettel-ben is elvileg ott vannak az editorban a grimaszok.
Tipp: ha a Válasz a Témára gombra duplan kattintasz egybol a reszletes valasz oldalra kerulsz (de a gyors hozzaszolast is meg lehet szokni, mert gyors...)

Ott a hátad mögött loholók is jönnek a talira?!Egyszer úgyis odaérek![]()