A mai napom apró öröme...

christina

Őstag
Egyszer én is átéltem egyet 1984 körül, a Balcsi mellett. Rázkódott az ágy, csilingeltek a szekrényben a poharak, és csörömpölt a csillár. Buli volt!
Sőt, pár éve volt egy kis földrengés itt Pesten is, és Dani komolyan azt hitte, hogy attól lett, hogy ő olyan nagyot ugrott előtte :)

Az 1985 augusztusában volt, kora délelőtti órákban, szerintem erre gondolsz Te is! :) Az epicentruma (4,9-es magnitúdóval) Berhidán volt, Palotától 11-12 kilométerre.
A másik "nagyobb" rengés 1995 szeptemberében volt, éjjel...

Mi is akkor nyaraltunk a Balcsin, de én átaludtam.:(
Anyu viszont azt hitte valami idióta rázza ezerrel a sátrat.:rohog:

tímeácska

Őstag
Mi is akkor nyaraltunk a Balcsin, de én átaludtam.:(
Anyu viszont azt hitte valami idióta rázza ezerrel a sátrat.:rohog:
Hogy Neked milyen alvókád van! Gondolom olyan, mint kispapának meg Sárának... Ugyanis, elszenderedtek tegnap este vacsi után - jó szokásukhoz híven :p -, és simán átaludták az egész földrengésesdit...:o Pedig lehetett érezni meg hallani elég rendesen!

Szegény anyukád most gondolom nem hitte azt, hogy valaki idióta rázza a házat... :D:D

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Megújult a fórumunk, tök jó új ruhában. Még szokni kell egy kicsinyég, de ha minden funkció a helyére kerül, akkor szuper lesz. A grimaszokat egyelőre nem érem el, de hát türelmes vagyok, türelmes, meg egyébként is, há' merek én szólni? (na ide nagyon kéne aza grimasz)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Alul ugye eleve van egy gyors válasz ablak, ott a jobb alsó sarokban részletes válasz... tele grimaszokkal: :):D:rohog::hurra::dr_24:;):cool::(:rolleyes::p:dr_32::laz::dr_31:

tímeácska

Őstag
Tádááám! Itt vagyok én is! De hol is :o?! Jaaj, hát a "helyemen"! :D Lakásfelújítás után hóm szvít hóm... ;):rohog::rohog::dr_24:
És köszi Goyonak a segítséget, hogy ismét be tudtam lépni... :dr_24::dr_24::dr_24:

vighkata

Áááá, inkább várok türelmetesen.

Ha válasz idézettel, akkor nincs grimasz, ha részletes válasz, akkor meg ismeretlen pékernyő, izé-bizé szövegvel. Kattintgatás, aztán újra jelszótot kér. Egy-két nap, és helyén lesz minden, addig meg nem grimaszkodok. He-he

vighkata

Tádááám! Itt vagyok én is! De hol is :o?! Jaaj, hát a "helyemen"! :D Lakásfelújítás után hóm szvít hóm... ;):rohog::rohog::dr_24:
És köszi Goyonak a segítséget, hogy ismét be tudtam lépni... :dr_24::dr_24::dr_24:
Ááááá, lássátok eztet? ;) Grimaszkodok itten. Igaz, hogy ehhez kéccer kellett kattintani :mad:, eccer válasz idézettel-re, aztán pedig részletes válasz-ra. De azért sikerált :D:hurra::dr_31:

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Ááááá, lássátok eztet? ;) Grimaszkodok itten. Igaz, hogy ehhez kéccer kellett kattintani :mad:, eccer válasz idézettel-re, aztán pedig részletes válasz-ra. De azért sikerált :D:hurra::dr_31:

A valasz idezettel-ben is elvileg ott vannak az editorban a grimaszok.
Tipp: ha a Válasz a Témára gombra duplan kattintasz egybol a reszletes valasz oldalra kerulsz (de a gyors hozzaszolast is meg lehet szokni, mert gyors... :D )

vighkata

A valasz idezettel-ben is elvileg ott vannak az editorban a grimaszok.
Tipp: ha a Válasz a Témára gombra duplan kattintasz egybol a reszletes valasz oldalra kerulsz (de a gyors hozzaszolast is meg lehet szokni, mert gyors... :D )
Aha, kettőt katt, és aztán egy lépésből itten vagyok, válaszolok, grimasz is van. Köszike, köszike :dr_24::dr_24::dr_24:
Már csak a kilépés gomb-t nem ttanálom sehol, úgyhogy most nem lépek ki, csak eltolom a bringát.
Puszka mindenkinek :dr_333: Izé, megtaláltam, ott, ahol volt, úgyhogy mégis csak lépek :rohog::rohog::rohog:

Oldal tetejére