A mai napom apró öröme...

christina

Őstag
Csatolás megtekintése 8114
Ez az utolsó 2 hete Máténak... Holnap le kell adni egy bármilyen eszközzel letöltött vércukornaplót (akár SmartPixes, akár LiteLinkes letöltés megfelel), mivel a pumpa újrarendelésénél igazolni kell a vércukoreredményeket - hogy eredményes a pumpakezelés, és jöhet az új pumpa! :D
Elégedett vagyok! :D December 1-2-én Máté beteg volt, de még így is szuper - szerintem! :cool:

Te Csigu!

Ezek nem Laci eredményei?:D;)

(Nem írom le, hogy önkéntelenül mit mondtam mikor megnéztem, mert kimoderálnátok!:rohog: )

Ja. És mehetnék korrepetálásra?

Nagyon ügyesek vagytok!!!:cool:

umbra08

Aktív tag
Ez az utolsó 2 hete Máténak... Holnap le kell adni egy bármilyen eszközzel letöltött vércukornaplót (akár SmartPixes, akár LiteLinkes letöltés megfelel), mivel a pumpa újrarendelésénél igazolni kell a vércukoreredményeket - hogy eredményes a pumpakezelés, és jöhet az új pumpa! :D
Elégedett vagyok! :D December 1-2-én Máté beteg volt, de még így is szuper - szerintem! :cool:

Öööö..., gyönyörű, csodálatos, hihetetlen,..... jajj, más szó nem jut az eszembe... és még annyi, hogy gratulálok!!!!! Nagyon ügyesek vagytok, ti tudtok valamit!!! :cool:
Na jó még egy, irigykedem... :D

lizzi

Őstag
Micsodaaaa???akkor én tuti nem kapnék új pumpát most ,a cukraim megbolondultak és lassan én is.....
Gratula nektek!!!!

tímeácska

Őstag
Micsodaaaa???akkor én tuti nem kapnék új pumpát most ,a cukraim megbolondultak és lassan én is.....
Gratula nektek!!!!

Az "eredményes az inzulinpumpa kezelés", a penes kezeléshez IS képest értendő! A HbA1C eredmények pedig azért vannak "korlátozva" (az utolsó fél éves átlag nem lehet több 8%-nál!), mert úgy gondolják, hogy a 8 alatti HbA1C egy megfelelően működő/beállított inzulinpumpa-kezelést tükröz!
Ha a pumpa újrarendelés előtti fél évben 8% alatti a HbA1C-id átlaga, akkor nem kell aggódni, megkapod az új pumpát! :cool:
Ha pedig - ne adj' Isten - 8 % fölötti lenne (ami kizárt!!!:)) -, akkor kivárod azt a 2 utolsó HbA1C-t, amiknek átlaga már 8 alatti! Az, hogy előtte 3,5 évig, vagy 7 évig esetleg valakinek 10 % körüli volt a glikált haemoglobinja (nem rád gondolok, csak példaként említettem!!!), senkit nem érdekel! Csak az utolsó fél év 2 értékének átlaga... De, hogy az a 2 érték hány hónappal/évvel a 4 év kihordási idő lejárta után van, mellékes!
:cool:
Úgyhogy, ne aggódj, nem lesz semmi problémád a pumpa-újrarendelésnél!:dr_31:

lizzi

Őstag
Akkor megnyugodtam:) azt hittem ,hogy valami csoda stabil cukrokat várnak, ami nekem talán csak a terhesség alatt volt....:)
most kb. 1 éve stabil 7 az eredmény:( de a régi 9 helyett ez már sokkal jobb!!!!
iszonyatos durva somogyijaim vannak mostanában és az esetek 90%-ban nem érzem a hipot már....így azt sem tudom amikor egy hipo után 8-10 óra múlva 15 a cukrom ,hogy most mitől is???terhesség előtt simán beadtam x mennyiségű inzulint a hipora evett kajára és jó volt a cukrom ,most már nem tudom követni mi is van????

Oldal tetejére