tímeácska
Őstag
Mind nagyon tetszik, de ez a legtutibb "Máté-szállóige"!:mrgreen:
Órákig röhögtem rajta... És Kispapa is...
Mind nagyon tetszik, de ez a legtutibb "Máté-szállóige"!:mrgreen:
Ma a fejlődésvizsgálaton megkérdezte Mátém a doktornénitől, miután levetkőztette Bogit (valóban egyedül csinálta!), hogy szerinte jó apa lesz-e majd, ha megnőtt, mert szerinte anyának nem lenne valami jó...![]()

Én meg mán aszittem Boginak vannak jó aranyköpései. Mondjuk Mátétól lesz mit tanulnia. 

Én meg mán aszittem Boginak vannak jó aranyköpései. Mondjuk Mátétól lesz mit tanulnia.
![]()

Mondja, a szalonnát és kóbászkát üresen evőBogi 2 nap alatt 2 alkalommal úgy teli ette magát, hogy hányás lett belőle... Szó szerint hányásig bírt enni a kis evőgép...Erre Mátém: "Bogi a huncut kis éhenrókász"...
![]()
Mondja, a szalonnát és kóbászkát üresen evő![]()
Pedig az a kóbászka elég telinek tűnt... Bár igaz, hogy kenyért nem ett hozzája...

Ja, aztat nem szoktunk, két szalonna közé egy kóbászka.Üresen?!Pedig az a kóbászka elég telinek tűnt... Bár igaz, hogy kenyért nem ett hozzája...
![]()
Igazad van, így mégsem üres. Persze én is csak dumálok, szalonna és kóbász faló. Ja, hogy az a trójai? 

A kötelező kempingtúrára kényelmes túrabakancs és megfelelő túrabot erősen ajánlott.Kempingtúra napi program lesz, a megjelenítés kötelező!"
Végül is, ez így sokkal izgalmasabb programnak bizonyulna...
![]()