Babázhatok

Beatty

Új tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Zsebibaba "kinti" neve Kristóf. Kacérkodtam a Nimróddal is, de az már foglalt volt :)))) Nem volt egyszerű menet, de megérte! Most még elég fáradt vagyok, de majd ha lesz 1 kis időm leírok mindent részletesen.

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Zsebibaba "kinti" neve Kristóf. Kacérkodtam a Nimróddal is, de az már foglalt volt :)))) Nem volt egyszerű menet, de megérte! Most még elég fáradt vagyok, de majd ha lesz 1 kis időm leírok mindent részletesen.

Gratulálok még egyszer és nagyon várjuk a beszámolót a szülésről! A Kristóf is szép név, bár én nem tudok objektíven nyilatkozni, mert ez a vezetéknevem :) Remélem, van elég tej és eszik szépen a kisKristóf!

Beatty

Új tag
Röviden: 3 napig próbálták megindítani a szülést, de nem akart még kibújni a fiatalember. 13-án vasárnap aztán a császár mellett döntöttek. Azt mondták, hogy a baba érdekében teszik, mert az utóbbi időben sokat hipóztam, és ez annak a jele, hogy öregszik a méhlepény, tehát a baba veszélyben van. Ezért kellett császározni. Már jól vagyunk, hála Istennek engedték, hogy én irányítsam a cukraimat (inzulin-CH), így nem történt semmi különösebb gond. Majd még jelentkezek, de egyelőre nem merem sokáig magára hagyni Őt. :)

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Röviden: 3 napig próbálták megindítani a szülést, de nem akart még kibújni a fiatalember. 13-án vasárnap aztán a császár mellett döntöttek. Azt mondták, hogy a baba érdekében teszik, mert az utóbbi időben sokat hipóztam, és ez annak a jele, hogy öregszik a méhlepény, tehát a baba veszélyben van. Ezért kellett császározni. Már jól vagyunk, hála Istennek engedték, hogy én irányítsam a cukraimat (inzulin-CH), így nem történt semmi különösebb gond. Majd még jelentkezek, de egyelőre nem merem sokáig magára hagyni Őt. :)

Miért akarták beindítani a szülést? Ha jól számolom, nem lépted túl a terminust, vagy igen?

Egyébként úgy jó, ahogy történt, a baba így volt a legnagyobb biztonságban, nagyon ügyesek voltatok mind a ketten ;)

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Amíg Beatty szoptat, én is írok ide valami érdekeset...

Szóval, úgy néz ki, jön nálunk a kistesó. 12 hetes vagyok, ma voltam a 12 hetes UH-n. Baba jól van.
Sajnos mindig van egy vérömlenyem, ami miatt jóformán feküdnöm kell (már lassan 1.5 hónapja), most éppen a méhlepény alatt-mellett egy csík alakú picike ömleny, leválás. A lepény meg fedi a belső méhszájat, amitől megijedtem, de a doki azt mondta, hogy koraterhesen még ilyen sokszor van, legtöbbször átmegy a jó helyre a 28. hétig. Remélem, hogy ez lesz nálam is, egyelőre tiszta para vagyok.
Hát ezért is tűntem el mostanában, mert nem tudok ülni a gép előtt, csak ritkán. Bár mostmár nem kell konkrétan feküdnöm, csak mindenhez kell segítség (például a fiam ellátásához :( ). Úgyhogy talán mostmár többet tudok jönni ide is.

naty77

Új tag
Érdemes volt benézni! :mrgreen:
Betty: gratulálunk! hol lehet fotót nézni a kispasiról? És mesélj bármikor a hétköznapokról is!
Molli: :lol: szurkolok a továbbiakhoz!

christina

Őstag
Kedves Beatty!
Gratulálok nektek és örülök, hogy minden rendben van! Nagyon sok örömet és legfőképpen egészséget kívánok nektek!!!:)

Szia kmolli!
Örülök a jó hírnek és nagyon szorítok, hogy végig minden rendben legyen!
Vigyázz magatokra és pihenjél sokat! Tudom ez sokszor unalmas, de mindent a piciért!:)

Üdv. nektek: Christina

szolnok

Új tag
Kmolli!

Milyen érdekes a sors, tudod a lányom is babát vár, májusban fog szülni. A diab melleti terhesség az első két és fél hónapban neki is masszív fekvés volt mert elkezdett vérezni, és teljesen ugynézett ki spontán abort. lesz . Szerencsére a mai technika mellett a spontán ab.nek kinéző dolgot, nem fejezték be orvosilag, mert a doki az ultrahangon megállapította, hogy vérzik vérzik, de ott az élő magzat. Kialakult egy nagy vérömleny / máig sem tudni mitől/,, ekkor szigorú ágynyugalom, és állandó kontrolok, a vérömleny nagyon lassan vonult vissza és a baba szépen fejlődött a vérömleny fölött. Aztán egyszer csak felszívódott a vérömleny és most már ugynézki minden rendben. Hatalmas kő esett le a szivünkről, holnap megy ultra hangra 3D-sre én is megyek és megkukucskálom az új unokámat.
Ezzel aztakartam mondani Neked, hogy el ne kenődj rendbe fog jönni minden nállad is.
Ezzel kapcsolatosan sok hozzászólást elolvastam a baba fórumban én is, és megdöbbentem, hogy ez mennyire nem ritka jelenség és valójában nem tudják az okát.
Szóval nyugi pihi és nyugi!
Üdv.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia Molli!
Én is gratulálnék, és tényleg ne parázz, mert biztos, hogy nincs miért, a para viszont biztos nem tesz jót.
A hagyományos UH, a 3D és főleg a 4D valami elképesztő jó találmány. Én 21 évvel ezelőtt 30 hetesen még csak UH-n láthattam a gyerkőcömet, eléggé gyengus is volt a kép, de arra nagyon jó volt, hogy láthattam a kicsi szívét dobogni. Soha nem felejtem el.

Minden anyukának, és leendő anyukának, meg nagyinak szuper szívdobogos látványt kívánok.
Kata

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Nagyon köszönöm mindenkinek! :oops: :)

Szolnok, tudtam, hogy májusra várja a lányod a babát, de ezt a koraterhességi komplikációt nem és köszönöm, hogy megosztottad velem!! Ti hogyan oldottátok meg azt a fekvős 2 hónapot? Kapott segítséget a lányod nappalra? Mármint, tudom, hogy van már egy gyerkőc ott, nem tudom, mekkora, hogy otthon van-e például még. És a cukrai hogy viselték a pihenést? Nekem nagyon nehéz normál tartományban tartani mindenféle mozgás nélkül, küszködöm rendesen... :(
Ja, és mikorra tűnt el végleg a vérömlenye? Köszi :)

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Ja, még valami, Szolnok, nagyon jó mozizást kívánok :) Hatalmas élmény... Én itthon vagy százszor megnéztem a dvd-t, amit kaptunk :)

Kata, igazad van, nagy dolog ez a 4D-s UH, de ilyen korán még nem, csak amikor már elég nagy a baba. Most még a sima 2D-s UH jobb :) Képzeld, szerdán még azt is láttam a sima UH-n, hogy a baba nyeli a magzatvizet, nyitogatta a száját!!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Molli! és Minden Érintett!
Nagyon jó olvasni, hogy a technika által nektek már szuper látványos a látvány. Láttam már tv-ben, és magazinokban a különböző modern UH-s felvételeket, és szinte magam elé tudom képzelni a ti babáitokat. Igazi különlegesség, hogy ti ezt már DVD-n is megkapjátok. Nagyon örülök az örömötöknek.
Kata

Sani

Új tag
Szia Kmolli!

Gratulálok a terhességedhez és hát vigyázz nagyon magatokra!
Ha jól tudom, van már egy gyermeketek. Ő mennyi idős?
Ha a sors és az egészségem is úgy hozza-, mi is tervezünk még egyet pár év múlva. De ez még a jövő titka.

szolnok

Új tag
Szia Kmolli!

A fekvős megoldás a nagyi szolgálat volt, ami azt jelenti, hogy Csillust aki most 2 és fél éves elhoztuk magunkhoz, /szerencsére imád itt lenni és nekünk is igy kényelmesebb/, aztán mikor már többet lehetett mozogni akkor felváltva a másik nagyi és én.
Az egésznapokat mindig én válalom, mivel a másik nagyi már idősebb. Olyankor vonat és párnapot maradok a mai napig is. Ma már azonban olyan jó a helyzet, hogy kismama- vizitornára jár a lányom. Tegnap megnéztem az uj leendő családtagot. 22 hetes kb fél kiló és láttam mindenét a pici gyomrától a fejéig az ujjacskáit a talpacskáit. Szóval ahogy itt írta valaki ez egy csoda. Már Csillát is láttam és akkor is le voltam nyűgözve. /egész nap tudnám nézegetni/ Most azt mondták fiú lesz /má volt lány is/ na én ezt nem láttam bárhogy is nézegettem, de azt mondtuk mindegy mi, csak egészséges legyen. Gabinál, az volt az első és a mostani terhességgel is, hogy nagyon fáj a dereka és a forgói, sokszor menni is alig tud. Ezt azzal magyarázzák / tán hihető is/, hogy kicsi a csipőben a hely és a babucik ideget nyomnak. A cukra hála istennek elég jól karban tartható, azt mondja 4 és 8-9 között. Néhányszor volt enyhe hypó. Ő is mindenre nagyon ügyel és maximalista önmagával szemben.
Vigyázz magadra !!!!!!!!!!!!!!!!

Beatty

Új tag
Sziasztok!
Nagyon örülök és gratulálok Molli!
Velünk Hála Isten minden rendben, rendesen szopik, bár néha elkél még 1 kis tápszer pótlás gyanánt :)A cukromra nem érek rá odafigyelni, de úgy veszem észre általában jók az értékek. A párom csinált 1 oldalt, ahol meg lehet nézni a képeket, majd beírom a címet, mert kívülről nem tudom. :-(

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Sziasztok!
Nagyon örülök és gratulálok Molli!
Velünk Hála Isten minden rendben, rendesen szopik, bár néha elkél még 1 kis tápszer pótlás gyanánt :)A cukromra nem érek rá odafigyelni, de úgy veszem észre általában jók az értékek. A párom csinált 1 oldalt, ahol meg lehet nézni a képeket, majd beírom a címet, mert kívülről nem tudom. :-(

Beatty, várjuk ám a honlap címét :) Jó, ha jók az értékeid, nekem ilyenkor nagyon rosszak voltak... Nálam a fáradság borítja nagyon és mivel folyton enni akartam jó kis CH dús kajákat, hogy legyen tejem (nekem alig volt), így még nehezebb volt, de azért idővel helyreállt :) Szóval ügyes vagy :)

Oldal tetejére